• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فایل از طریق سرور

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان من قصد دارم یک فایل رو که حجم بالایی هم داره رو از طریق یک سرور بریزم روی هاست خودم.
الانه با دستور کپی توی پی اچ پی میشه به راحتی اینکار رو کرد اما تنها مشکلی که هست اینه که موقع دانلود این فایل نیاز هست که نام کاربری و پسورد داده بشه و بعد دانلود انجام بشه.

ممنون میشم یک راهنمایی بکنید یا اینکه اگر اسکریپت خاصی برای این منظور سراغ دارید معرفی کنید.

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
این پیام داده میشه.
HTTP/1.1 401 Authorization Required

حالا به چه صورت میشه که نام کاربری و پسورد رو هم در همین اسکریپت که اقدام به دانلود فایل میکنه قرار بدیم؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
مسئله اینه که به اف تی پی دسترسی ندارم و نمیشه.
و الان فولدر اصلی این فایل توسط همین پسورد هایی که روی سی پنل قرار داده میشه روی فولدرها محافظت میشه. نام کاربری و پسورد رو هم دارم و خوب بخاطر اینکه حجم بالاست میخوام انتقال بدم به سرور خودم.
حالا به چه صورت میشه که نام کاربری و پسورد رو در همین اسکریپت کپی فایل قرار داد که قبل از کپی شدن نام کاربری و پسورد رو دریافت کنه جهت تایید؟ اسکریپت خاصی چیزی؟

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
در کل اسکریپتی کلی سراغ دارید که کار مدیریت دانلود از طریق سرور رو انجام بده؟ یعنی تعدادی آدرس رو از ما بگیره و بیاره روی سرور و توی این موارد هم که نیاز به نام کاربری و پسورد هست مشکلی نداشته باشه؟

بالا