• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فیلم اموزشی فارسی سازی قالب وردپرس

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
wordpress-px.png

این مطلب شروع مجموعه فیلم آموزشی فارسی سازی قالب و پوسته وردپرس است که به معرفی نرم افزارهای مورد نیاز برای انجام عملیات فارسی سازی و ترجمه قالب های انگلیسی خواهیم پرداخت و از جلسات بعد مراحل آموزش را با کار بر روی پوسته ای انگلیسی به صورت یک پروژه عملی و کاربردی ادامه خواهیم داد ، شما با دیدن این فیلم ها خواهید توانست پوسته های وردپرس را به راحتی فارسی سازی کنید .مباحث جلسه اول و مقدماتی فیلم آموزشی فارسی سازی قالب وردپرس عبارتند از :
- معرفی نرم افزار های مورد نیاز
- معرفی سایت های دانلود نرم افزارها
- برای خواندن توضیحات بیشتر و دانلود اولین قسمت فیلم به سایت مرجع مراجعه نمایید .

منبع : آرتاباز - دانلود قالب وردپرس

آرتاباز | آموزش وردپرس ، دانلود قالب وردپرس

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
از مرحله بعد شروع میکنیم به فارسی سازی یه پوسته که از پوسته های مخزن وردپرس انتخاب میکنم .

شاید دوستان بخوان بدونن سایتهایی که قالب وردپرس انگلیسی رو به صورت رایگان منتشر میکنن کدوم ها از بقیه بهترن و بروزترن و قالبهای بهتری دارن . در مطلبی که از آرتاباز منتشر کردم 10 سایت رو معرفی کردم که میتونید از اونها استفاده کنید . برای مشاهده مطلب به 10 سایت برای دانلود قالب وردپرس انگلیسی مراجعه کنید .

بالا