سلام
بنای این تاپیک با نیت خیر جهت رفاه حال عزیزان دانشجو و دوستانی که دسترسی به منابع و دیتابیس های علمی ندارن گذاشته میشه ، ایشالا که جواب بده ؛ با یاری و کمک شما دوستان.
احتمال بالا 90% مقالات قابل دانلود خواهد بود و مشکلی پیش نمیاره
خود من دانلود کردنم بگیر نگیر داره و تا جایی که بتونم پاسخگو خواهم بود ، لذا درخواست میشه از عزیزانی که اکانت دارن یا راه دسترسی یا حتی مقاله رو دارند ، اینجا به دوستان و کاربران محترم در دریافت مقالشون کمک کنند
سقف درخواست روزانه برای هر نفر 4 مقاله هست ، اما اگر کار فوری فوتی بود(خواهشا اینو مرامی بگید) بالاتر هم میتونید درخواست بدید
نحوه درخواست مقاله
یک مثال خوب :
نام مقاله :
The super-elastic property of the Japanese NiTi alloy wire for use in orthodontics
نام نویسنده :
Fujio Miura, Masakuni Mogi, Yoshiaki Ohura, Hitoshi Hamanaka
نام مجله :
American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics
سال / جلد / شماره / صفحه :
Volume 90, Issue 1, July 1986, Pages 1-10
لینک :
ScienceDirect.com - American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics - The super-elastic property of the Japanese NiTi alloy wire for use in orthodontics
-----------------------------------------------------
سایت های پیشنهادی برای آپلود مقالات دوستان
Filepak | Upload files to the web!
Free Cloud Storage - MediaFire
4shared.com - free file sharing and storage
***** لطفا روی سایت هایی که 60 70 ثانیه میگه وایسا دانلود شه و اونایی که پروسه دانلود ازشون طولانی هست به هییییچ وجه لینک ندید *******
پیشنهاد میکنم مقالات رو بصورت فایل فشرده در بیارید و سپس آپلود کنید
این تاپیک صرفا برای یاری رسانی به دانشجویان و اساتید و محققان محترم راه اندازه شده و هیچ ضمانت و تضمینی ایجاد نخواهد کرد . و از این حرفا
دوستان در این تاپیک فقط کار راه بندازید . نیازی نیست بیاید اسپم بدید یا بگید فلان جا بهتره یا جاهای مشابه رو برای ردیف کنید و... همونطور که گفتم نیت تاپیک خیر هست و هیچ نفعی به من و دوستان دیگه نمیرسه.
با سپاس
داش علی
اردیبهشت 1391
بنای این تاپیک با نیت خیر جهت رفاه حال عزیزان دانشجو و دوستانی که دسترسی به منابع و دیتابیس های علمی ندارن گذاشته میشه ، ایشالا که جواب بده ؛ با یاری و کمک شما دوستان.
احتمال بالا 90% مقالات قابل دانلود خواهد بود و مشکلی پیش نمیاره
خود من دانلود کردنم بگیر نگیر داره و تا جایی که بتونم پاسخگو خواهم بود ، لذا درخواست میشه از عزیزانی که اکانت دارن یا راه دسترسی یا حتی مقاله رو دارند ، اینجا به دوستان و کاربران محترم در دریافت مقالشون کمک کنند
سقف درخواست روزانه برای هر نفر 4 مقاله هست ، اما اگر کار فوری فوتی بود(خواهشا اینو مرامی بگید) بالاتر هم میتونید درخواست بدید
نحوه درخواست مقاله
- نام مقاله:
- نام نويسنده (گان):
- نام مجله:
- سال / جلد / شماره / صفحه
- لينك:
یک مثال خوب :
نام مقاله :
The super-elastic property of the Japanese NiTi alloy wire for use in orthodontics
نام نویسنده :
Fujio Miura, Masakuni Mogi, Yoshiaki Ohura, Hitoshi Hamanaka
نام مجله :
American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics
سال / جلد / شماره / صفحه :
Volume 90, Issue 1, July 1986, Pages 1-10
لینک :
ScienceDirect.com - American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics - The super-elastic property of the Japanese NiTi alloy wire for use in orthodontics
-----------------------------------------------------
سایت های پیشنهادی برای آپلود مقالات دوستان
Filepak | Upload files to the web!
Free Cloud Storage - MediaFire
4shared.com - free file sharing and storage
***** لطفا روی سایت هایی که 60 70 ثانیه میگه وایسا دانلود شه و اونایی که پروسه دانلود ازشون طولانی هست به هییییچ وجه لینک ندید *******
پیشنهاد میکنم مقالات رو بصورت فایل فشرده در بیارید و سپس آپلود کنید
این تاپیک صرفا برای یاری رسانی به دانشجویان و اساتید و محققان محترم راه اندازه شده و هیچ ضمانت و تضمینی ایجاد نخواهد کرد . و از این حرفا
دوستان در این تاپیک فقط کار راه بندازید . نیازی نیست بیاید اسپم بدید یا بگید فلان جا بهتره یا جاهای مشابه رو برای ردیف کنید و... همونطور که گفتم نیت تاپیک خیر هست و هیچ نفعی به من و دوستان دیگه نمیرسه.
با سپاس
داش علی
اردیبهشت 1391