Katatonia
Registered User
- نوشتهها
- 427
- لایکها
- 171
سلام به دوستان خوب و عزیز پرشین تولز
لطفا اگه بازدید کردید آپ کنید تا در اختیار سایر عزیزان هم قرار بگیره ثواب داره:blush:
شاید شما هم این مشکلو دارید که وقتی IDMرو نصب میکنید و شماره سریالشو میزنید تا Registerبشه
بعد از این که اولین دانلود رو انجام میدید نرم افزار به شما میگه سریال فیک هستش.و شما هم مجبور میشید
برای دانلود کرک کلی تو دردسر بیفتید.
تو این تاپیک دانلود منجری که پارسال دانلود کردم و تا الانم تو لپ تاپم هست و بدون هیچ مشکلی کار میکنه رو
براتون گذاشتم تا دانلودش کنید و استفاده کنید.
توی کرک برنامه شما اول patchرو نصب میکنید.حالا کار پچ چیه؟
پچ جلوی آپدیت رو میگیره و همونطور که میدونید با آپدیت کردن یه نرم افزار مشخص میشه نسخه جعلی هست.
پس این patch بهترین مزیت این برنامه هست که یه عمر براتون کار بده.
نکته دوم این که بعد از نصب شماره سریال رو هم وارد کنید تا register بشه و تموم.مادامی که از اینترنت استفاده
میکنید دانلود منیجر هم در خدمت شماست.
فایل دانلود رو آپلود کردم براتون تا سرور پرشین تولز هم اشغال نشه.
در ادامه این تاپیک یه سری آموزش هآرو هم بهتون میدم
نرم افزار دوم برا افزایش سرعت رو هم دانلود کنید
دانلود رایگان IDMهمراه با کرک دایمی.
نرم افزار افزایش سرعت
موفق باشید
Katatonia
لطفا اگه بازدید کردید آپ کنید تا در اختیار سایر عزیزان هم قرار بگیره ثواب داره:blush:
شاید شما هم این مشکلو دارید که وقتی IDMرو نصب میکنید و شماره سریالشو میزنید تا Registerبشه
بعد از این که اولین دانلود رو انجام میدید نرم افزار به شما میگه سریال فیک هستش.و شما هم مجبور میشید
برای دانلود کرک کلی تو دردسر بیفتید.
تو این تاپیک دانلود منجری که پارسال دانلود کردم و تا الانم تو لپ تاپم هست و بدون هیچ مشکلی کار میکنه رو
براتون گذاشتم تا دانلودش کنید و استفاده کنید.
توی کرک برنامه شما اول patchرو نصب میکنید.حالا کار پچ چیه؟
پچ جلوی آپدیت رو میگیره و همونطور که میدونید با آپدیت کردن یه نرم افزار مشخص میشه نسخه جعلی هست.
پس این patch بهترین مزیت این برنامه هست که یه عمر براتون کار بده.
نکته دوم این که بعد از نصب شماره سریال رو هم وارد کنید تا register بشه و تموم.مادامی که از اینترنت استفاده
میکنید دانلود منیجر هم در خدمت شماست.
فایل دانلود رو آپلود کردم براتون تا سرور پرشین تولز هم اشغال نشه.
در ادامه این تاپیک یه سری آموزش هآرو هم بهتون میدم
نرم افزار دوم برا افزایش سرعت رو هم دانلود کنید
دانلود رایگان IDMهمراه با کرک دایمی.
نرم افزار افزایش سرعت
موفق باشید
Katatonia
Last edited: