سلام دوستان یه نرم افزار میخوام مربوط به فیلم که این امکان رو به من بده تا برشی از یک فیلم دیگه به یک فیلم دیگه بچسبونم و یا سانسور کنم و واتر مارک بچسبونم به فیلم اگر دارید لینک دانلودشو برازید
سلام
من خودم از نرم افزارهای ادیت زیادی استفاده کردم به خاطر کلیپ سازی و تبلیغات بصری که میبایست انجام میدادم ولی مثل تو هربار یه جایی گیر میکردم و مجبور بودم با چند برنامه باز روی سیستم نهایی اش کنم،تا بالاخره با نرم افزار زیر اشنا شدم که المانیه ولی زبان انگلیسی،حجم کم،رم کم و از همه مهمتر امکانات زیادی داره بخصوص افکت هایی که در نسخه جدیدش قرار دادند.
حتی میتونه از مانیتورت فیلمبرداری کنه،اسلاید شو بسازی،خروجی مخصوص اینستاگرام و یوتیوب و غیره کاملا استاندارد داره
دانلودش کردم خوب بود ولی میتونه فیلم هایی با تایم های بالا هم ویرایش کرد و یه سوال دیگه من یه فیلم رو ویرایش زدم ولی نمیدونم چطوری باید ذخیرش کنم میشه به صورت تصویری بگید ممنون میشم
دانلودش کردم خوب بود ولی میتونه فیلم هایی با تایم های بالا هم ویرایش کرد و یه سوال دیگه من یه فیلم رو ویرایش زدم ولی نمیدونم چطوری باید ذخیرش کنم میشه به صورت تصویری بگید ممنون میشم
بله این نرم افزار بسیار ساده و فوق حرفه ای که حتی قسمت هایی از فیلم ماموریت غیرممکن 4 و ارباب حلقه ها رو با این برنامه ادیت کردند که قبلا پولی بود ولی الان کرکش موجوده!دی
یکم باهاش بازی کنی تمام قسمتها دستت میاد،استخراج صدا و افکت گذاری با انواع خروجی ها،مثلا چون تو کار وب هستی خروجی یوتیوب رو انتخاب کن برای گوشی موبایل هم همین خروجی بهترین کیفیت ها رو داره
کنتراست تصاویر برای جلوگیری از مات و تار شدن فیلمه که پیش فرض روی Qp است ولی طبق عکس عوضش کن و معمولا بین 1000 تا 4000 انتخاب میشه،پیشنهاد من 1000 هست چون برنامه خودش طبق استاندارد فیلم اصلی تنظیمش میکنه