• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود ويدئوهاي داخل صفحات

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
منظورم ويئوهايي هست كه فقط پخش مي‌شه و لينك دانلود نداره. مثل يوتيوب.
براي يوتيوب خب البته سايت‌ها و برنامه‌هاي زيادي هست. اما آيا برنامه‌آي سراغ دارين كه براي تمام اين ويدئوها كار كنه؟ مثلا لينك دانلود بده يا پيدا كنه؟
من UnPlug رو روي فايرفاكس امتحان كردم ولي هميشه جواب نمي‌ده يا شايد من درست بلد نيستم...
اينا رو هم كم و بيش امتحان كردن:
orbit
DownThemall

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
منظورم ويئوهايي هست كه فقط پخش مي‌شه و لينك دانلود نداره. مثل يوتيوب.
براي يوتيوب خب البته سايت‌ها و برنامه‌هاي زيادي هست. اما آيا برنامه‌آي سراغ دارين كه براي تمام اين ويدئوها كار كنه؟ مثلا لينك دانلود بده يا پيدا كنه؟
من UnPlug رو روي فايرفاكس امتحان كردم ولي هميشه جواب نمي‌ده يا شايد من درست بلد نيستم...
اينا رو هم كم و بيش امتحان كردن:
orbit
DownThemall
سلام
بهترین راه مراجعه به این سایت هست که حداقل 30-40 سایت معروف رو پشتیبانی میکنه
iFilm ، Keiichi Anime Forever ، Dailymotion ، Blip.tv ، Metacafe ، AnimeEpisodes.Net و ... رو پشتیبانی میکنه (البته در اصل برای یوتیوب ساخته شده)
یک پلاگین هم برای فایرفاکس داره که دیگه نیاز نباشه هر بار به این سایت مراجعه کنی (وقتی نصب کنی ، پایین سمت راست فایرفاکس عکس دو تا پنجره میاد که به معنی نصب کامل و موفقیت آمیزش هست)
اگه باز هم مشکل داشتی ، در خدمتم
موفق باشی

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام
بهترین راه مراجعه به این سایت هست که حداقل 30-40 سایت معروف رو پشتیبانی میکنه
iFilm ، Keiichi Anime Forever ، Dailymotion ، Blip.tv ، Metacafe ، AnimeEpisodes.Net و ... رو پشتیبانی میکنه (البته در اصل برای یوتیوب ساخته شده)
یک پلاگین هم برای فایرفاکس داره که دیگه نیاز نباشه هر بار به این سایت مراجعه کنی (وقتی نصب کنی ، پایین سمت راست فایرفاکس عکس دو تا پنجره میاد که به معنی نصب کامل و موفقیت آمیزش هست)
اگه باز هم مشکل داشتی ، در خدمتم
موفق باشی
ممنون الكس جان :)
همين اوربيت 90 درصد يا 99 درصد مواقع جواب مي‌ده؛ unPlug هم بد نيست... يعني هر سايتي باشه؛ نه فقط سايت‌هاي شناخته شده ...
منتها بايد صفحه رو ري‌فرش كني و play رو هم ترجيحاً زده باشي... (اوربيت)

بالا