• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود Centos 7 - 64bit

Davood_Military

همکار بازنشسته
لایک‌ها
146
سلام
چند روزی است که سیستم عامل محبوب سرورها CentOS 7 روانه بازار شده است و می توانید آن را از لینک زیر دانلود کنید.
دانلود Centos 7
800px-CentOS_7.0_GNOME.png

misaf

Registered User
لایک‌ها
27
این نسخه فوق العاده است و سیستم فایلینگ XFS رو به صورت پیش فرض در نظر می گیره که این سیستم فایلینگ هم اگر Benchmark هاش رو نگاه کنید در مقایسه با ext4 حرف های زیادی برای گفتن داره

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
آقا داوود، ما میتونیم همینجور الکی روی ویندوز اصلی خودمون به صورت مجازی یک centOS نصب کنیم و شروع کنیم به کانفیگ و ... که فقط یاد بگیریم یا نمیشه و فقط باید روی سرور نصب بشه؟

من یک نسخه 6.3 Minimal نصب کردم ولی مثل این عکس 7 که گذاشتید محیط بصری نداره، جریان چیه؟

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
اینقدر تو شرکت اصرار کردم مدیر آی تی شرکت یه لابراتوار راه انداخته و یه اوبونتو سرور و یه اوبونتو کلاینت نصب کرده برای اینکه تست کنیم ببینیم سرویس های لینوکسی چطوره شاید سرورهامونو لینوکسی کنیم
برای سرور چند تا گزینه داریم کسی می تونه معرفی کنه؟ من اینا رو می شناسم: centOS و اوبونتو سرور رد هت اینترپرایز
آیا دبیان هم نسخه سروری داره یا مثلا سوزه و فدورا؟

khodayard

Registered User
لایک‌ها
17
اینقدر تو شرکت اصرار کردم مدیر آی تی شرکت یه لابراتوار راه انداخته و یه اوبونتو سرور و یه اوبونتو کلاینت نصب کرده برای اینکه تست کنیم ببینیم سرویس های لینوکسی چطوره شاید سرورهامونو لینوکسی کنیم
برای سرور چند تا گزینه داریم کسی می تونه معرفی کنه؟ من اینا رو می شناسم: centOS و اوبونتو سرور رد هت اینترپرایز
آیا دبیان هم نسخه سروری داره یا مثلا سوزه و فدورا؟
دبین اگه نسخه stable یا old stableاش رو انتخاب کنید برای سرور حرف نداره. دبین کلا به نظر من پایدارترین نسخه لینوکسه.

بالا