• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داوطلب برای تست نرم افزار ارسال و بروز رسانی آگهی در بیش از 90 سایت نیازمندی

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان، سال نو رو تبریک میگم خدمتتون،

ممنون از توجه تون،
خوشبختانه تعدادی از دوستان داوطلب شدند و برنامه رو تست کردن و به کمکشون چند تا از ایرادات سایت و نرم افزار برطرف شد.
قطعا هیچ نرم افزاری بدون ایراد نیست و در آینده به کمک کاربران نرم افزار، برطرف خواهد شد.

برای تهیه نرم افزار، دوستان میتونن به وبسایت www.TopAgahi.com مراجعه کنند و با عضویت در سایت و سفارش آگهی 5 ستاره به مدت 3 ماه (18,000 تومان)، نرم افزار تاپ آگهی رو هدیه بگیرند، که البته این امکان احتمالا تا پایان فروردین ماه باشه و بعد از اون تغییراتی در نحوه ارائه نرم افزار و قیمتش ایجاد خواهد شد.

برخی از دوستان هم سوالاتی پرسیدن که تو این تاپیک جواب میدم.

سلام
سال جدید رو پیشاپیش تبریک میگم، امیدوارم سال خوبی داشته باشید

از دوستانی که به نحوی با سایت های نیازمندی و تبلیغاتی سر و کار داشته و محصولات و خدماتشون رو تو این سایتها تبلیغ میکنند، دعوت میشه برای تست نسخه آزمایشی نرم افزار جدید تاپ آگهی داوطلب شوند.

نرم افزار تاپ آگهی به طور اتوماتیک آگهی شما را به بیش از 90 سایت نیازمندی ارسال میکنه و هر روز هم با یک کلیک میتونید آگهی های خود را بروز رسانی کنید.

در حال حاضر نسخه آزمایشی نرم افزار آماده تست برای 3 داوطلب میباشد.

اگه مایل هستید، به یاهو آیدی topagahi.live پیغام بفرستید.

برای توضیحات بیشتر و دیدن تصاویر نرم افزار به آدرس زیر مراجعه کنید.

http://www.topagahi.com/soft.php

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
عالیه من میخوام به عنوان اویل نفر شرایط چطوری هست ؟

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
به آیدی یاهو پی ام بدید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
پی ام دادم نبودید همینجا هم ارسال کنید چک میشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آقا واقعا یه کلیکه ؟

من دو سال پیش نمایندگی یه نرم افزار ارسال اتوماتیک آگهی رایگان به 150 نیازمندیها رو خریدم انقدر دنگ و فنگ داشت ازش استفاده هم نکردم . 240 تومن فکر کنم دور ریختم . البته بطور اختصاصی برام طوری تنظیم شده بود که هر سایت نیازمندیهای جدیدی می خواستم می تونستم بهش اضافه کنم .

آگهی رایگان لینک دار و عکس دار هم می فرستاد

مال شما چجوریه سیستمش ؟

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،
بله، بروز رسانی آگهی ها فقط با یک کلیک صورت میگیره، ولی برای ثبت نام و ارسال آگهی باید اطلاعات خودتون و آگهی را به
نرم افزار بدید و برای اینکار چند تا کلیک لازم هست.

فعلا قابلیت اینکه سایت مورد نظرتون رو اضافه کنید نداره، و میتونید آگهی رایگان با یا بدون تصویر ارسال کنید و ارسال لینک هم بستگی به سایت داره، چون فقط بعضی از سایتها اجازه ارسال لینک رایگان میدن.

دو تا از دوستان PT دیروز داوطلب شدند و نرم افزار رو تست کردن و خوشبختانه نظرشون مثبت بود، و قرار شد نظرشون را برای بقیه دوستان هم مطرح کنند، که تا الان خبری ازشون نیست و گویا رفتن مسافرت نوروزی.

نوروزتون خجسته
شاد باشید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
سلام،
بله، بروز رسانی آگهی ها فقط با یک کلیک صورت میگیره، ولی برای ثبت نام و ارسال آگهی باید اطلاعات خودتون و آگهی را به
نرم افزار بدید و برای اینکار چند تا کلیک لازم هست.

فعلا قابلیت اینکه سایت مورد نظرتون رو اضافه کنید نداره، و میتونید آگهی رایگان با یا بدون تصویر ارسال کنید و ارسال لینک هم بستگی به سایت داره، چون فقط بعضی از سایتها اجازه ارسال لینک رایگان میدن.

دو تا از دوستان PT دیروز داوطلب شدند و نرم افزار رو تست کردن و خوشبختانه نظرشون مثبت بود، و قرار شد نظرشون را برای بقیه دوستان هم مطرح کنند، که تا الان خبری ازشون نیست و گویا رفتن مسافرت نوروزی.

نوروزتون خجسته
شاد باشید
سلام اقا محسن گلم
مخلصیم
مسافرت کجا بوده داداش کلش رو مثل اینکه باید خونه بمونیم
هرکی میخواد بخره شک نکنه که کاراییش تایید میشه
اصلا باور نمیکنید که به این راحتی کار میکنه
من که فکر نمیکردم همش میرفتم چک میکردن نکنه داره الاکی میزه ولی از دیروز سیر فعال شدن اگهی داره میاد که واقعا توی همشون ثبت شده
من نرم افزار ایرانی زیاد دیدم و کار کردم برنامه نویس هم زیاد دیدم ولی به کاملی هیچ وقت ندیدم
همش منتظر ارور اکی بودم که بسته بشه ولی نشد
واقعا علی عمل میکنه دیگه چی بگم کف کردم نمیدونم چطوری تعریف کنم
هرکی میخواد بخره شک نکنه
استارتر یدونه به من رایگان دادن ولی خب پیشنهاد میکنم به هرکسی فروخته نشه که اسپم بازار میشه
اقا دمت کرم حال کردیم با برنامت از همه مهم تر توی خود بخش پشتیبانی داره که همئونجا هم جواب رو دریافت میکنید

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
اقا دمت کرم حال کردیم با برنامت از همه مهم تر توی خود بخش پشتیبانی داره که همئونجا هم جواب رو دریافت میکنید

مخلصیم، برای من از همه چیز مهمتر رضایت کاربرای نرم افزار هست و نظرات مثبت چند کاربری که تا الان استفاده کردن، خستگی این مدت رو در کرده.

من خریدارم
شرایط لطفا

سلام، برای تهیه نرم افزار، به سایت تاپ آگهی مراجعه کنید و آگهی ویژه 5 ستاره به مدت سه ماه سفارش بدید، پس از تایید آگهی شما، دانلود نرم افزار فعال میشه. سوالی هم داشتید میتونید به یاهو آیدی topagahi.live پی ام بدید.

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
در حال حاضر، آگهی ویژه 5 ستاره 3 ماهه میشه 18,000 تومان که شما با سفارش این آگهی، نرم افزار رو به عنوان هدیه دریافت میکنید.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
داش سعادت پست اول که هست
کار ایشون خیلی حرفه هست و کامل انلاین کار میکنه
با نحوه لایسنس برنامه هم خیلی حال کردم

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
برای بنده هم به عنوان نفر سوم تست رو ارسال کنید
ممنون

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
منم تست میکنم اگه بخواین:D

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
حالا چرا دیر اومدید اخه این بنده خدا نا امید شده بود فکر میکردن زحمتش هدر رفته چی گفتمت اقا محسن

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزیز من یه مدت پیش طالب همچین برنامه ایی بودم ولی از اونجایی که تو نت دست به هر کاری زدم معمولا" غیر اصولی بوده خراب شده برای همین اینجا یه چندتا سوال هست که میخوام بدونم

این برنامه مدت دار هست یعنی بعد از مدت زمان خاصی اکسپایر میشه
این برنامه با آنتی ویروس ها مشکل نداره
چه سایت هایی رو می تونه ساپورت کنه
این برنامه لایسنس داره (چون ویندوز ها همه 500 تومنی هستن و بعد دو ماه داغون میشه)

mohsen85

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تو استارت تاپیک، پاسخ میدم

بالا