• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دایرکشن و انکودینگ در پی اچ پی؟؟

adrenalin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
چند تا سوال دارم !
بببیند! من دارم یک پرتال فارسی میکنم.
این پرتال فایل زبان نداره! باید تک تک فایل هاش فارسی بشن!
از این که بگذریم! من باید برای هر فایل که یا یونیکد فارسی شده یک تگ برای انکودینگ قرار بدم.
این تگ رو به صورت اچ تی ام ال قرار دادم مشکل ایجاد کرد!
در ضمن تمام فایلها 100% پی اچ پی هستن و فقط یک فایل سی اس اس مربوط به قالب هست.
میخوام ببینم برای اینکه برای هر صفحه فارسی شده انکودینگ تایین کنم باید چه تگی قرار بدم و کجای صفحه؟منظورم اینکه تقدمش فرق داره یا نه؟
و اینکه برای تغییر دایرکشن باید فایل سی اس اس رو ویرایش کنم یا باز هم تگی رو در صفحات پی اچ پی اضافه کنم؟
از همتون ممنونم!

Sezar-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adrenalin :
سلام.
میخوام ببینم برای اینکه برای هر صفحه فارسی شده انکودینگ تایین کنم باید چه تگی قرار بدم و کجای صفحه؟منظورم اینکه تقدمش فرق داره یا نه؟
و اینکه برای تغییر دایرکشن باید فایل سی اس اس رو ویرایش کنم یا باز هم تگی رو در صفحات پی اچ پی اضافه کنم؟
از همتون ممنونم!
هردو شون رو.هم فايل css و هم فايل PHP.
بايد تگ Table ها رو عوض كني.مثلا <......"table Dir="rtl> كد قرمز رو بايد به همه فايلهاي پرتال اضافه بشه
و در فايل css بايد نام فونتهاي مورد استفاده برنامه رو به tahoma تبديل كني.مثلا search كني و نام فونتهايي مثل arial,times new roman رو پيدا كني و اونها را پاك كرده و به جاشون Tahoma رو قرار بدي.
البته ميتوني فايل پرتال رو برام بفرستي تا بعد از امتحانات واست فارسي شده شو تحويل بدم.

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
حالا تو خود فایل php چشکلی میشه فونتو تغییر داد؟

بالا