• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دخل و خرج سایت های معروف با هم میخونه؟!

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام یه سوال برام پیش اومده
واقعا دخل و خرج سایت های معروف با هم میخونه!
اخه مثلا بلاگفا با اون همه خرجی که باید برای سرویس دهی بکنه هرچه قدر هم تبلیغ کنه به نظر نمی رسه تهش گیرش بیاد ! یا مثلا اپارات و کلوپ با این که تبلیغات سرویس صبا پشتیبانیشون میکنه ولی اونام به نوعی شبیه بلاگفا میشن!
یادمه یه مصاحبه از مدیر پی سی دانلود دیدم که می گفت تمامی در آمد تقریبا خرج سایت میشه! یه نگاه به پی سی دانلود بندازید می بینید که چه قدر تبلیغات داره!
البته این میون سایت هایی مثل ورزش 3 رو باید کاملا جدا کرد ! چون این وب سایت به کاربرا فضا نمیده فقط مطلب میزاره که قطعا بعد از دی جی کالا جزو پر در آمد ترین هاست !
نظر شما چیه؟! به نظرتون شبکه های اجتماعی اصن توی ایران جواب میده و میشه با کار زیاد از پول در آورد؟!

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
زیادی هم در میارن کجایین شما :rolleyes:

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
زیادی هم در میارن کجایین شما :rolleyes:
یعنی به نظرت اپارات با این حجم ویدیو اپلودی چه قدر میاره ؟! که پول هاست بده! به نظر من که سرویس های مث اپارت فقط توی ایران به عنوان جایگزین اومدن تا مردم سمت نمونه خارجی نرن وگرنه پول انچنانی در نمیاره!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سرویس هایی مثل اپارات یکسری سخت افزار خریدن و فقط پول اجاره پهنای باند و برق ... به یه دیتاسنتر میدن ... که هزینه انقدر زیاد نیست نسبت به درامدها ...
پس هاستشون ماله خودشونه!

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
اغلب سایتای بزرگ برای هاستشون هزینه نمی کنن یا کم هزینه می کنن
شرکت هاستینگ برای تبلیغات کارش که فلان سایت روی ما هست اسپانسری می کنه

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اغلب سایتای بزرگ برای هاستشون هزینه نمی کنن یا کم هزینه می کنن
شرکت هاستینگ برای تبلیغات کارش که فلان سایت روی ما هست اسپانسری می کنه
اینم درسته ولی سایتای بزرگ خیلی هاشون اصن نمی نویسن از فلانجا هاست گرفتن

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,864
اینم درسته ولی سایتای بزرگ خیلی هاشون اصن نمی نویسن از فلانجا هاست گرفتن

مثال : سایت باران مووی // خدا بیامرز
اویل کارش اکانت رایگان و نامحدود از اپلود باز گرفت و تا چند سال استفاده می کرد

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
این حرکت عالی بود :))
ولی خداییش این یه سواله ها !

واقعا در برابر این سوال فقط باید خندید ..

فکر می کنم اگر از درآمد همین چند وب سایتی که نام بردین با خبر بشین مدت ها زندگیتون تحت الشعاع این ارقام قرار میگیره ..

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
واقعا در برابر این سوال فقط باید خندید ..

فکر می کنم اگر از درآمد همین چند وب سایتی که نام بردین با خبر بشین مدت ها زندگیتون تحت الشعاع این ارقام قرار میگیره ..
پس توی این اینترنت کوفتی چی تا حالا ساخته نشده که ما بسازیم ! دس رو هر چی میزاری که ساختنش و دارن ازش پول در میارن !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اخه مثلا بلاگفا با اون همه خرجی که باید برای سرویس دهی بکنه هرچه قدر هم تبلیغ کنه به نظر نمی رسه تهش گیرش بیاد ! یا مثلا اپارات و کلوپ با این که تبلیغات سرویس صبا پشتیبانیشون میکنه ولی اونام به نوعی شبیه بلاگفا میشن!
یادمه یه مصاحبه از مدیر پی سی دانلود دیدم که می گفت تمامی در آمد تقریبا خرج سایت میشه! یه نگاه به پی سی دانلود بندازید می بینید که چه قدر تبلیغات داره!
البته این میون سایت هایی مثل ورزش 3 رو باید کاملا جدا کرد ! چون این وب سایت به کاربرا فضا نمیده فقط مطلب میزاره که قطعا بعد از دی جی کالا جزو پر در آمد ترین هاست !
نظر شما چیه؟! به نظرتون شبکه های اجتماعی اصن توی ایران جواب میده و میشه با کار زیاد از پول در آورد؟!
مطمئن باش اگه چیزی گیرشون نمیومد کلآ بساط اینترنت جمع می کردن و می رفتن تو شغل آزاد

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
پس توی این اینترنت کوفتی چی تا حالا ساخته نشده که ما بسازیم ! دس رو هر چی میزاری که ساختنش و دارن ازش پول در میارن !
یعنی اگه آپارات تا حالا ساخته نشده بود شما می تونستی یه سایت مشابه بزنی و ازش پول در بیاری؟

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
k
یعنی اگه آپارات تا حالا ساخته نشده بود شما می تونستی یه سایت مشابه بزنی و ازش پول در بیاری؟
تا وقتی نبود فک میکردم جایگزین یوتیوب توی ایران جواب نمیده ! سایت هایی زیادی بودن که خواستن جاش رو پر کنن ولی نتونستن ! واقعا بدون حمایت یه گروه بزرگ مث صبا اصن امکان نداره به نتیجه رسید !
آره اگه نبود هم نمی تونستم!
نهایت رشد ما تو اینترنت همین سایتای کوچوله !

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
استارتر اگر بیکاری بنده فلافلی را به شما پیشنهاد میکنم سود خوبی توش هست
;):D با عرض معذرت من در جنوب کشور هستم و این شغل تقریبا اشباع شده ! البته سمبوسه در رده بعدی اشباع قرار داره !

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152

اگر می خوای بدونی این سایتها میانگین از هر تبلیغی چقدر در میارن به سایت زیر برو فقط تعرفه ها رو نگاه می کنی سرت سوت نکشه :D:D:D من یه اپارات رو حساب کردم میشه ماهی تا 169 میلیون تومان حدودا در امد دارن :general208: حالا به نظرت نمی صرفه ؟؟؟؟؟
http://www.sabavision.com/pricelist#box_grid_aparat

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اگر می خوای بدونی این سایتها میانگین از هر تبلیغی چقدر در میارن به سایت زیر برو فقط تعرفه ها رو نگاه می کنی سرت سوت نکشه :D:D:D من یه اپارات رو حساب کردم میشه ماهی تا 169 میلیون تومان حدودا در امد دارن :general208: حالا به نظرت نمی صرفه ؟؟؟؟؟
http://www.sabavision.com/pricelist#box_grid_aparat
:general611: . آقا من حرفمو پس گرفتم از حالا به بعد تاپیک فقط واسه خندس :general404:

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
:general611: . آقا من حرفمو پس گرفتم از حالا به بعد تاپیک فقط واسه خندس :general404:
در ضمن شما اینو در نظر بگیرید بعضی سایتها به غیر از تبلیغات در آمد دیگه ای هم دارند مثلا شما سایت ورزش 3 رو در نظر بگیرید به غیر از در آمد تبلیفات مثلا یک بازیکن فوتبال 5 تا 10 تومن میده تا یه خبر به تعریف و تمجید از همون بازیکن کنه و یا پول بدن یک بازیکن رو زیر سوال ببرن از این پول ها تو روزنامه ها زیاد رد بدل میشه مطمن باشید ورزش 3 هم همینطوره حتی بازدهیش از یه روزنامه بیشتره خواننده بیشتری دارد یا حتی سایتهای خبری مثلا سایت انتخاب نزدیک به رفسنجانی یا سایت تابناک نزدیک به محسن رضایی و خبر گذاری فارس واسه **** هست و... اینا مطمن باشید توسط احزاب سیساسیشون کمک مالی می شوند . تمام اینا رو کنار هم بگذارید می بینید که در امدشون سر به فلک می زنه

بالا