• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمدهای غیر زیرمجموعه ای (لیست)

m2babaey

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من این تاپیکو باز کردم که یک لیست از درآمد های غیر هرمی در اینترنت جمع آوری بشه. از همه ی شما که این تاپیک رو رونق می دید تشکر می کنم. فقط خواهشا موارد مربوط به زیر مجموعه رو اینجا مطرح نکنید چون هدف من از این تاپیک جمع آوری لیست روشهای غیر هرمی است وگرنه مباحث قبلا در سایت وجود داشت.
خوب از خودم شروع می کنم
شما اینها رو میشناسین:
adsense
email marketing
البته معمولا ایمیل خواندن سرش به تنش نمی ارزد و پول همان اینترنتی که می دهیم در نمی آید جز با 1-800 (توجه دارید که حالتی مد نظرم است که زیر مجموعه ای وجود نداشته باشد) البته به نظر من باز هم 1-800 صرف نمی کند.
اتو سرفیگ هم باهاش آشنا هستید و نیز هایپ برا همین شاید لازم نباشه اونارو اینجا تکرار کنیم
اما من می خوام یک چیزی معرفی کنم که شاید باهاش آشنا نباشین و اون هست:
forumpromoting
یا بیشتر معروف به:
paid forum posting
نمی دانم که آیا می دانید که خیلی از فورمهای خارجی حاضرن پول بدن که تو فورمشان چیز بنویسیم. عین همین پستهایی که در همین تالار گفتگو می نویسید. البته وقتی بنا به پول گرفتن باشه قوانینی هم وجود داره. مثلا شما نباید پستهای بی محتوا و خیلی کوتاه (کمتر از 25 کلمه) بکنید. به علاوه نباید پستتان را عینا از یک سایت دیگه کپی کنید. پولشم به ازای هر پست حدود 12 سنته. البته بعضی جاها که کیفیت براشون مهم نیست برای هر پست به شما 5 سنت می دن
به نظر من کسی اگر این شرایط رو داشته باشه براش می صرفه که این کار رو شروع کنه:
1. انگلیسی خیلی خوب
2. اینترنت پرسرعت ارزان (مثلا ماهی 10000+3600 الآن در تهران و بعضی مناطق شهرهای دیگه وجود داره (3600 مال مخابرات بود))
3. سرعت تایپ بالا
تعداد پستهای شما این امکان را دارد که نامحدود باشد. البته اختمالا تنها محدودیت اینه که شما در روز تعداد محدودی پست می توانید انجام دهید. من کسی را می شناسم که در هفته می تواند 1000 پست به انگلیسی داشته باشد. ولی اگر انگلیسیتون ضعیف باشه و سرعت تایپتون کم، کار سخت می شه
شما اگر می خواین این کارو شروع کنید می تونید در گوگل عبارت زیر رو سرچ کنید:
paid forum posting
البته بعضی جاها هم وجود دارند که پول شما رو نمی دن (یکی از دوستای من تو پاکستان 150 دلارش هاپولی شد) و برای همین باید یک جای مطمئن و قابل اعتماد برای این کار انتخاب کنید.
من خودم اپلیکیشنم مورد قبول واقع شده. شما اگر شرایطش رو در خودتون می بینید و نمی خواین که مراحل پذیرش اپلیکیشنتون رو بگذرونید (که اگر در این کار تجربه نداشته باشید ممکنه مشکل باشه) می تونید با من تماس بگیرید و با هم کار کنیم (البته ترجیحا الآن نه چون موقیه امتحانامه. بعد از ششم هفتم بهمن بهتره)

یک نوع دیگه از درآمد های اینترنتی برای کسانی که انگلیسیشون خوبه هم سراغ دارم که می تونه خیلی خفن باشه. فعلا تو مراحل آزمایش و جای پا باز کردن تو اونم. وقتی که نتیجه قطعی شد (اگه خدا بخواد ظرف چند ماه) جزئیاتش رو اینجا هم می نویسم.
خوب شما دیگه چه درآمدهای غیر زیرمجموعه ای در اینترنت سراغ دارین؟

بالا