• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد اتوماتیک از بیتکوین و کوینهای دیگر یک جا در دو سایت

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان سروران ، علاقمندان و طرفداران بیتکوین یک سایتی هست که بیتکوین مجانی میده فقط شما کافیه در سایت عضو بشید بعد خودش روزانه به حسابتون بیتکوین میریزه البته بگم که به بالانستون در سایت اضافه میشه و بعد میتونید استخراجش کنید البته لازم به ذکره که لایت کوین هم هست و چند سکه دیگه . البته اگر زیر مجموعه گیری کنید هم درآمدتون بیشتر میشه

مشاهده و عضویت در سایت اول

یادتون باشه پس از عضویت اولیه لینک فعالسازی به ایمیل شما ارسال میشه که با کلیک بر روی اون وارد سایت و قسمت ثبت نام میشید برای قبول شدن پسوردتون باید پسوردتون 8 حرفی و متشکل از حروف بزرگ و کوچیک باشه مثال : Dh987456

┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼ ┼

سایت دوم هم به این صورته که شما وارد سایت میشد و عضو میشید ثبت نامش راحته بعد از ورود به سایت یه تصویر میبینید که وارد کادرش میکنید و با کلیک بر رویROLL به حساب شما بیت کوین واریزمیشه که هر ساعت یکبار میتونید اینکار رو انجام بدید مثل یه بازی شانسی میمونه بعدش یه عدد در میاد که جایزتون رو نشون میده اعداد بالا محدوده عدد شانس شما و اعداد پائین جایزه شماست.
واریزی هم هر دوشنبست به صورت اتوماتیک

دوستان این سایت رو به هیچ وجه از دست ندهید قیمت کلیکها با توجه به نوسانات بیتکوین بالا پائین میشه الان کلیک ها ارزششون بالا رفته پیشنهاد اینه عضو شوید و کسب درآمد کنید

مشاهده و ثبت نام در سایت دوم

از اینجا هم میتونید کیف پول بیتکوین بسازید

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سایت اولی سایت معتبریه هر 24 ساعت موقع اضافه شدن بالانستون بهتون پیام میده هرچن بیتکوینشش کمه ولی سکه های دیگه هم هست منتها اگر زیر مجموعه کسب کنید درآمدتون بیشتر میشه خوشحالم میشم با لینک زیر ثبت نام کنید:

مشاهده و عضویت

Good day, you are receiving this e-mail because you are a member of QoinPro.com

We have added the following daily coins to your balances:

Litecoin: 0.00000031 LTC
Bitcoin: 0.00000001 BTC
FeatherCoin: 0.00002419 FTC

Remember, at the moment we're in Beta, during the beta stage we are gradually increasing
the number of coins you receive every day. As soon as we are out of beta we will
significantly increase the daily coins. We've to make sure everything is working properly
first.

Sincerely,

The QoinPro Team

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
دوستان سروران ، علاقمندان و طرفداران بیتکوین یک سایتی هست که بیتکوین مجانی میده فقط شما کافیه در سایت عضو بشید بعد خودش روزانه به حسابتون
مشاهده و ثبت نام در سایت دوم
از اینجا هم میتونید کیف پول بیتکوین بسازید

این سایت دومی تا به حال 30-40 بار دریافت داشتم ولی مبالغش خیلی کمه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این سایت دومی تا به حال 30-40 بار دریافت داشتم ولی مبالغش خیلی کمه
احسنت رفیق عزیزم. مهم اینه که دریافتی داشتی. نقل قول داریم خرده خرده جمع شود ناگهان بیتکوین شود:D

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگر هنوز معتبر هستن و پرداختی دارن منم فردا عضو میشم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مطمئنن هستند.البته اولی مشخصه و دومی هنوز پرداختی انجام نشده برام

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من توی اولی ثبت نام کردم الان کار دیگه ای هم باید توش انجام بدم ؟
اگر عضو گیری کنی درآمدت بیشتر میشه. هیچ کار خاصی لازم نیست بکنی خودش برات پول میریزیه

lizarcl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
راستش تو این چند ماه با سایت های خیلی زیادی آشنا شدم و کار کردم ولی خدایش هر چی حساب کردم دیدم نسبت به درامدشون واقعا چرت هستند و میخواستم بیخیال این کار بشم ....
تا اینکه به یه سایت برخورد کردم . اولش باورم نشد به این سادگی میشه بیت کوین کسب کنی ولی وفتی به حسابم بیت ارسال کرد به این سایت ایمان پیدا کردم....
برای شروع عضویت به شما 0.00100000 = 1mBTC = 1000μBTC میده !
image
خوب اگه در جریان باشید شما باید فقط 50 تا سایت باز کنید تا حداکثر به شما 1μBTC بده ... معادل یک هزارم این مقدار
حالا با این مقدار پولی که به شما میدن میتونید بازی کنید و شرط بندی کنید با بیت کوین .... نکته خوبی که تو این سایت هست بازی تخته نرد داره که فکر کنم هر ایرانی استاد این بازی باشه ....
حداقل برداشت از حساب 0.1btc هست که به راحتی میتونید به این مبلغ برسید.
عضویت در سایت بسیار ساده هست روی لینک زیر کلیک کنید و ثبت نام کنید سپس لینک فعال سازی به ایمیل شما میاد.....
لطفا از لینک زیر استفاده کنید تا اینطوری به من هم کمک کرده باشید....ممنون
image

http://www.gambit.com/?ref=lizard

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام .
راستش تو این چند ماه با سایت های خیلی زیادی آشنا شدم و کار کردم ولی خدایش هر چی حساب کردم دیدم نسبت به درامدشون واقعا چرت هستند و میخواستم بیخیال این کار بشم ....
تا اینکه به یه سایت برخورد کردم . اولش باورم نشد به این سادگی میشه بیت کوین کسب کنی ولی وفتی به حسابم بیت ارسال کرد به این سایت ایمان پیدا کردم....
برای شروع عضویت به شما 0.00100000 = 1mBTC = 1000μBTC میده !
image
خوب اگه در جریان باشید شما باید فقط 50 تا سایت باز کنید تا حداکثر به شما 1μBTC بده ... معادل یک هزارم این مقدار
حالا با این مقدار پولی که به شما میدن میتونید بازی کنید و شرط بندی کنید با بیت کوین .... نکته خوبی که تو این سایت هست بازی تخته نرد داره که فکر کنم هر ایرانی استاد این بازی باشه ....
حداقل برداشت از حساب 0.1btc هست که به راحتی میتونید به این مبلغ برسید.
عضویت در سایت بسیار ساده هست روی لینک زیر کلیک کنید و ثبت نام کنید سپس لینک فعال سازی به ایمیل شما میاد.....
لطفا از لینک زیر استفاده کنید تا اینطوری به من هم کمک کرده باشید....ممنون
image

http://www.gambit.com/?ref=lizard
دوست من حداقل یه ترفند بازی بهمون بگو پول ساز باشه وگرنه تو سایتهایی که بالا معرفی کردم دومی قسمت شرط بندی هم داره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان به نظرم یه چند نفر بشیم مثلاً ده نفر بعدش یکیمون که قابل اعتمادتره بشه سرگروه اون سایت معرفی کنه ماهم زیر مجموعش بشیم هروقت به حداقل پرداخت رسید سهم بقیه رو بده. مثل کاری که همیشه رپید لیچ برای زیر مجموعه هاش میکنه یه هدیه میده ولی اینجا دیگه سهم هرکی رو به نسبت بعد دریافت درآمد بده.گرنه تکی کار کنیم فایده نداره به نظرم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اگر عضو گیری کنی درآمدت بیشتر میشه. هیچ کار خاصی لازم نیست بکنی خودش برات پول میریزیه

لازم نیست اول کار شماره حساب هامون رو ثبت کنیم ؟

وقت پرداخت باید وارد کنیم ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
جواد جان احتمالاً موقعی که به حد نصاب برسیم با زدن گزینه ویث دراو میتونیم شماره حساب هارو هم وارد کنی. ولی هرچه بیشتر عضو گیری کنید درصد کمیسیونتون بالاتر میره و بابت هر ثبت نام هم بهتون پول میده

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
جواد جان احتمالاً موقعی که به حد نصاب برسیم با زدن گزینه ویث دراو میتونیم شماره حساب هارو هم وارد کنی. ولی هرچه بیشتر عضو گیری کنید درصد کمیسیونتون بالاتر میره و بابت هر ثبت نام هم بهتون پول میده
مسئله اینجاس که کوین ها توی ایران زیاد جا نیافتادن و به نظرم بهتره ادم یه وبلاگ فارسی و یه وبلاگ خارجی داشته باشه و مطالب رو توش منتشر کنه شاید اونطوری بتونه چنتا زیرمجموعه جذب کنه
ضمنتا زیرمجموعه ها هم که درست و حسابی کار نمیکنن و اول کاری جا میزنن

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
مسئله اینجاس که کوین ها توی ایران زیاد جا نیافتادن و به نظرم بهتره ادم یه وبلاگ فارسی و یه وبلاگ خارجی داشته باشه و مطالب رو توش منتشر کنه شاید اونطوری بتونه چنتا زیرمجموعه جذب کنه
ضمنتا زیرمجموعه ها هم که درست و حسابی کار نمیکنن و اول کاری جا میزنن
آره حق با شماست ولی با این حال هم کسی که عضو میشه کار خاصی لازم نیست بکنه فقط عضو بشه همین. البته در سایت اولی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توی سایت http://freebitco.in/?r=304460

یه بخشی هستش به نام

Multiply your Bitcoins playing a PROVABLY FAIR HI-LO game!

Roll number 8888 to win the jackpot of 0.0001 BTC

PAYOUT MULTIPLIER : 2x

این چیه ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
این برای بازی هستش میتونی شانستو امتحان کنی .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
تو سایت اولی : کجا شماره بیت کوین رو وارد کنیم تا واریز انجام بشه ؟
حداقل پرداختی چه قدره ؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
تو سایت اولی : کجا شماره بیت کوین رو وارد کنیم تا واریز انجام بشه ؟
حداقل پرداختی چه قدره ؟

دوست من حداقل پرداختی رو در قسمت بالانس و کلیک رو دکمه سبز withdrawبرای هرکوین ببینید, Withdrawal threshold: 0.00005500
شماره حساب هم به احتمال زیاد موقع رسیدن به حد نصاب میشه وارد کرد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اولین پرداختیمو از سایتت دوم دریافت کردم .
طبق معمول دوشنبه ها واریز خودکار داره.
هرچند مبلغش کمه ولی فعالیت من هم زیاد نبود چون میخواستم از پرداختش مطمئن بشم. پیشنهاد میکنم شما هم تو سایت فعالیت کنید:
We have just sent a payment of 0.00011011 BTC to your bitcoin address
تقریباً با نرخ امروز بیتکوین شده هفت سنت.

مشاهده سایت

Last edited:
بالا