• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد از سایت انگلیسی زبان

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام.

آقا بیاین تجربه هاتون رو از یه وبسایت انگلیسی بگید.

دوستان از کجا شروع کنیم ؟؟ چ سایت جواب میده ؟ آیا سیستم های همکاری در فروش دارند ؟

فضای رایگان انگلیسی مناسب برای سایت تفریحی چیه؟؟؟

لظفا اگه کسی سایت انگلیسی میشناسه که ادمینش فارسیه به منم معرفی کنه ، اینجا دیگه رقابتی نیستا !! ما فارسی زبان ها هم میتونیم تو نت انگلیسی سهم داشته باشیم به کمک هم .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوست عزیز یکی از بهترین پیشنهاداتی که می توانم بهتان در زمینه ی سایت های انگلیسی زبان بکنم این موارد هست .
اگر زبان انگلیسی قوی دارید. می توانید تخصصی کار بکنید.
به عنوان مثال در زمینه پزشکی یا بهداشت یا مسکن یا خانه یا وام کار بکنید. هر روز دو الی سه مقاله خوب و اختصاصی درست بکنید
و در سایتتان بزنید. و بعد با سایت های انگلیسی زبان در حیطه ی خودتان تبادل لینک بکنید.
بعدا از چندین ماه که توانستید بازدید های خوبی جذب کنید. می توانید از طریق دو نات واقعا درامد خوبی کسب بکنید. و راه های کسب درامد دیگر
ولی واقعا تخصصی کار کردن در نت انگلیسی زبانها اگر کسی زبانش قوی باشد. و حوصله و صبر داشته باشد.
عجیب جواب می دهد.
به خصوص زمینه های که بنده گفتم.
سایت های تفریحی انگلیسی هم مثل سایت های تفریحی ایرانی نسبت به تخصصی ها درامدشان کمتره اگر اشتباه نکنم.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام دوست عزیز یکی از بهترین پیشنهاداتی که می توانم بهتان در زمینه ی سایت های انگلیسی زبان بکنم این موارد هست .
اگر زبان انگلیسی قوی دارید. می توانید تخصصی کار بکنید.
به عنوان مثال در زمینه پزشکی یا بهداشت یا مسکن یا خانه یا وام کار بکنید. هر روز دو الی سه مقاله خوب و اختصاصی درست بکنید
و در سایتتان بزنید. و بعد با سایت های انگلیسی زبان در حیطه ی خودتان تبادل لینک بکنید.
بعدا از چندین ماه که توانستید بازدید های خوبی جذب کنید. می توانید از طریق دو نات واقعا درامد خوبی کسب بکنید. و راه های کسب درامد دیگر
ولی واقعا تخصصی کار کردن در نت انگلیسی زبانها اگر کسی زبانش قوی باشد. و حوصله و صبر داشته باشد.
عجیب جواب می دهد.
به خصوص زمینه های که بنده گفتم.
سایت های تفریحی انگلیسی هم مثل سایت های تفریحی ایرانی نسبت به تخصصی ها درامدشان کمتره اگر اشتباه نکنم.

خیلی زبانم در اون حد قوی نیست !

میتونم یه سایت پزشکی قوی داشته باشم ولی . یه ایده بهتر دارم اصلا قابل مقایسه نیست با اینا ...

اصلا نمیدونم چطوری باید شروع کنم !! مث بچه ای که تازه میخواد راه بره

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یه ایده بهتر دارم اصلا قابل مقایسه نیست با اینا ...
عزیز به اشتراک بزار :oops:
ما فارسی زبان ها هم میتونیم تو نت انگلیسی سهم داشته باشیم به کمک هم .
بتونیم سهم داشته باشم :D
سیستم های همکاری در فروش دارند ؟
یک سیستم همکاری در فروش هایی دارن :rolleyes:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
عزیز به اشتراک بزار :oops:

بتونیم سهم داشته باشم :D

یک سیستم همکاری در فروش هایی دارن :rolleyes:

نظرم من یه سایت معرفی جاذبه های گردشگری ایرانه !! و بعدش هم دنیا ... از کنارش هم خیلی راه های پول در آوردن هست .

ولی بقیه اگه فکری دارن بگن

بالا