• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد بدست آمده از این سایت حلال است ؟

meysam-j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
چند وقتی هست که روی سایت تفریحی کار میکنم و در اون علاوه بر موارد معمول دیگر سایتهای تفریحی بخش دانلود بازی و آهنگ و فیلم (ایرانی) هم داره (چیزی شبیه سایت دوستی ها)
اکثر آی پی وارد شده از گوگل هم به همین بخش دانلود فیلمهای ایرانی هست (البته سریال هایی مثل شاهگوش , ویلای من .. امثال اینها را نذاشتم)
حالا سایت به حدی رسیده که شروع به درآمد زایی بکنه . منتها مسئله ایی که ذهنم رو درگیر کرده که پولی که از همچین سایتی بدست بیاد حلال هست یا خیر!؟
میتونم بروسنمش جزو رتبه های خوب سه رقمی ایران ولی فعلا سایت رو به حالت نیمه تعطیل درآوردم
این دنیا که نداشتم لااقل اون دنیا خرمو نگیرن چرا کپی رایت رعایت نکردی حق کسی رو خوردی
نظر شما چیه ؟

User74

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوست عزیز
چیزی هست که خودش حلال باشه در آمدش حرام؟
یا چیزی هست که خودش حرام باشه در آمدش حلال؟

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
اگر قصدتون اطلاع رسانی و به نوعی کمک به افراد باشه مشکلی نداره

User74

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
چند وقتی هست که روی سایت تفریحی کار میکنم و در اون علاوه بر موارد معمول دیگر سایتهای تفریحی بخش دانلود بازی و آهنگ و فیلم (ایرانی) هم داره (چیزی شبیه سایت دوستی ها)
اکثر آی پی وارد شده از گوگل هم به همین بخش دانلود فیلمهای ایرانی هست (البته سریال هایی مثل شاهگوش , ویلای من .. امثال اینها را نذاشتم)
حالا سایت به حدی رسیده که شروع به درآمد زایی بکنه . منتها مسئله ایی که ذهنم رو درگیر کرده که پولی که از همچین سایتی بدست بیاد حلال هست یا خیر!؟
میتونم بروسنمش جزو رتبه های خوب سه رقمی ایران ولی فعلا سایت رو به حالت نیمه تعطیل درآوردم
این دنیا که نداشتم لااقل اون دنیا خرمو نگیرن چرا کپی رایت رعایت نکردی حق کسی رو خوردی
نظر شما چیه ؟
دوست عزیز سوال فقهی با نظر این و اون نمیشه
برید از مرجع تقلیدتون بپرسید.
هرکاری رو از اهلش بپرسید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
نظر شما چیه ؟

فیلم های ایرانی که قبلا از تلویزیون پخش شدن مشکل ندارن

ولی چیزی که صاحبش ناراضی باشه حرامه

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
سلام
نظر شما چیه ؟
نیازی نیست دل مشغولی داشته باشی شما در اولین قدم ویندوز کامپیوترت ارجینال بخر بعد برو تو جزئیات

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
برای این که مطمئن بشی ، در روز های غیر تعطیل به سایت زیر برو و سوال شرعیت رو بپرس . سایت خیلی خوبیه .
www.eporsesh.com

meysam-j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
mortezafox
حرفتون رو قبول دارم و کاملا درست میگید ولی استفاده کردن با اینکه نون سر سفره و سرمایه آدم از این راه (اگر مشکلی داشته باشه) بدست بیاد خیلی فرق داره

سلام
برای این که مطمئن بشی ، در روز های غیر تعطیل به سایت زیر برو و سوال شرعیت رو بپرس . سایت خیلی خوبیه .
www.eporsesh.com
ممنون فردا باهاشون مطرح میکنم

فیلم های ایرانی که قبلا از تلویزیون پخش شدن مشکل ندارن
ولی چیزی که صاحبش ناراضی باشه حرامه
به نظرم خودم هم فیلم هایی از این دست و یا فیلمهایی که چند سال از انتشارشون گذشته باشه مشکلی نداره چون خیلیهاشون توی بازار به شکل اورجینال پیدا نمیشه
منتها فیلمهای جدید را هر جور حساب میکنم گذاشتن لینک دانلود به صاحب اون اثر ضرر وارد میکنه (حالا به هر شکل هم که بخوام توجیه کنم)

از سایر عزیزانی هم که راهنمایی دادن ممنون

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177

mohammmad_abii

Registered User
لایک‌ها
61
ببینید چه در بحث کتاب و چه در بحث فیلم یک تاریخ انقضایی دارند...بعد از اون تاریخ به هر نحوی انتشار پیدا کنه مشکلی نداره ولی قبل تاریخ انقضا اگر میخواهی انتشار بدی باید از صاحب انتشار کننده فیلم رضایت بگیری.

از مراجع هم سوال کنی می گویند آنچه که قانون به تو میگه.

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
دادا يه سوال پرسيدي كه دهن من باز موند:)
:D:D:D

arash59b

Registered User
لایک‌ها
1,586
به نظر من هم سوالت رو از جایی بپرس که جاش باشه

اگه هم جوابی اینجا بگیری باز فرقی بحال تو نمی کنه حتی اگه درست باشه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
هرچی میثم نام وجود داره همه دنبال رزق حلال اند دمت گرم :)
به نظرم بهتره یه ایمیلی چیزی به صاحبان اثر بزنی و توضیح بدی که قصدت چیه و کارت چیه. البته اگه بتونی ایمیلشون رو پیدا کنی.
به نظرم میتونی یه بخش بگذاری و توضیح بدی که اگر صاحب این اثر راضی نیست لطفا اطلاع بده که لینکها حذف بشه. خوب اگه کسانی ناراضی باشن اطلاع میدن و شما لینک رو حذف میکنی.
در ضمن میتونی از مراجع تقلید هم سوال کنی ;)

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیز سوال فقهی با نظر این و اون نمیشه
برید از مرجع تقلیدتون بپرسید.
هرکاری رو از اهلش بپرسید.
منم موافق نظر ایشون هستم،بهترین راه همین هستش.

بالا