• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد دلاری از طریق کامنت و پست گزاشتن در وبلاگ و انجمن ها (with proof)

amin021023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی دوستان.
من چند ماه هست که این سایت رو پیدا کردم و تستش کردم و دارم ادامه میدم به کار کردن توش که الان میخوام به شما معرفیش کنم تا بقیه هم بتونن استفاده کنند (اینقدر سایت بزرگ هست و پتانسیل داره که اومدن شما چیزی از درآمد من کم نمیکنه...واسه ی اونایی که همیشه مشکوکن به همه)

پول ها رو به ریال تبدیل میکنم و تو کارت تجارتم واریز میشه ولی نمیدونم چجوری پرینتی چیزی بزارم. مقدارش بستگی داره چقدر کار کنم ولی روزی یک ساعت هفته ای حدود 50 تومن میشه. (ماهی دویست تومن) ولی هرچی بیشتر بنویسی بیشتر میگیری.

زبان انگلیسیتون قوی میشه (واسه ی من که دانشجوی زبانم عالیه هم درس میخونی و هم پول درمیاری)
سطح زبان انگلیسیتون باس متوسط باشه تا بتونید با افراد سر موضوعات مورد علاقتون حرف بزنید.(نرم افزار ها وترفند هایی هست که کارتونو خیلی راحت میکنه واسه انگلیسی نوشتن)
موضوعاتی که میتونید انتخاب کنید خیلی متنوع هست(از گیمینگ گرفته تا سیگار و عشق و عاشقی)
من خودم کلی درمورد سیگار مینویسم بازم کمه:);)
این سایت یه امتحانی از شما میگیره تا ببینه به درد اینکار میخورید که مبناشون فقط انگلیسی نیست و به شما ریت میده هرچی ریتتون بالاتر باشه پول بیشتری بابت هر پست بتون میده

این لینک سایت هست (با معرفی/رفرال من): http://www.postloop.com/invite/w.lyrberg
اگه مشکلی ندارید لطفا از لینک رفرال من برید و ثبت نام کنید تا به من هم یه درصدی از درآمد شما برسه (روی درآمد شما تاثیری نداره بلکه سیاست شرکته که کاربرهارو تشویق کنه تا دوستانشون رو بیارن)
داخل سایت راهنما داره ! قسمت how it works رو ببینید لطفا.

حقیقت اینه که خیلی چیزا هس که باید بدونید (نرمافزار و ترفند ها) و من میتونم کمکتون کنم , یاد بدم بتون تا ریت بالا بگیرید و بیشترین درآمد رو از این سایت داشته باشید. اگه سوالی دارید یا کمک من رو میخواید به من پی ام بدید یا ایمیل بزنید و لینک رفرال من رو کلیک کنید و بعد بلافاصله ثبت نام کنید تا رفرال من بشید.

با تشکر.
امین
[email protected]

Last edited:

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
به چی پرداخت می کنه ؟ پرفکت یا پیپال یا پیزا؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چرا این سایت فقط به پیپال پرداختی داره ایران که تحریم است ؟

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
پس آقا امین چگونه با پیپال کار می کند و درآمد دارد ؟

amin021023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب عزیزان این که سوال نداره شرکتا و صرافی ها پی پال رو از شما میخرن و به کارت بانکیتون معادل ریالیش رو میریزن. ولی من یه پسرعمو تو استرالیا دارم اون اینکارو واسم انجام میده

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
کدام صرافی اگر می شود یکی را معرفی کن ؟ بیشتر صرافی ها پیپال را ندارند؟

amin021023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کدام صرافی اگر می شود یکی را معرفی کن ؟ بیشتر صرافی ها پیپال را ندارند؟
بگرد پیدا کن. هستن من خودم چند ماه پیش با یکیشون کار میکردم تا دلارایی که دفعه اول از این سایت درآوردمو ریال کنه. زیادم هستن

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یعنی اگر من الان حساب پیپال درست کنم مشکلی ندارد و باید به کدام صرافی بفروشم ؟ ماکه تو ایرانیم هیچ کسی را در خارج از کشور نداریم که این کار را بکند ؟ و آیا این سایت بدون هیچ سرمایه گذاری می توانیم در آمد کسب کنیم یا نه ؟ و چرا این سایت پلن سرمایه گذاری هم دارد
مانند شکل زیر :

Capture_2015_07_23_13_19_14_255.png

Capture_2015_07_23_13_20_13_51.png

و همچنین برای پست گذاشتن در انجمن و وبلاگ در این قسمت باید چه چیزی نوشت ؟ و قسمت step باید چه کار کرد اگر می شود خودتان هم آموزش تصویری بگذارید آقای امین :

Capture_2015_07_23_13_21_33_223.png

Capture_2015_07_23_13_22_09_255.png

Capture_2015_07_23_13_22_33_317.png

نرگس صابری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
خوب شما که با یکی از صرافی ها کار کردید خوب به ما هم بگو آدرسش را چرا نمی گی ؟ من اگر حساب پیپال درست کنم چطور به صرافی بفروشم اگر می شود آموزش تصویری بگذارید ؟

amin021023

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا من گشتم ولی نتونستم سایت صرافی رو تو هیستوری بروزرم پیدا کنم وگرنه میگفتم که....فقط یادمه اسمش سهیلی بود.
این سایت نیاز به سرمایه گذاری نداره و اون قسمت مال ما نیست مال اونایی که نویسنده میخوان همونایی که به ما پول میدن ولی ما با سرمایه 0 شروع میکنیم و پول درمیاریم...

خانم صابری شما انتظار داری من غذا رو بپزم بعد لقمه کنم بعد بزارم تو دهنتون خب خودتم یه کاری بکن دیگه ! همونطور که گفتم خیلی چیزا هس که باید بدونید واسه کار کردن تو این سیستم و بعد که اونا رو دونستید میتونید کار کنید و پول دربیارید و بعدش خیلی چیزای دیگه هس که باید بدونید تا کارتون رو راحت تر و درامدتون رو بیشتر بکنه برای همین گفتم اگه کمک من رو میخواید پی ام کنید (پیام شخصی بدید تو انجمن یا ایمیل بزنید بهم) بعد روی لینک رفرال من کلیک کنید و بلافاصله ثبت نام کنید تا رفرال من بشید و وقتی من دیدم که رفرال من شدید اصلا تلفنی باتون میحرفم همه چیزا رو بتون میگم و در آینده سوالی چیزی داشتید کمکتون میکنم در غیر این صورت هیچ مسیولیتی در قبال شما یا پولتون ندارم.

بالا