• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد سایت "ایران تلنت" چقدر میشه؟

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
احتمالا دوستان اینجا با سایت ایران تلنت (http://www.irantalent.com) آشنا هستند ولی برای آگاهی بیشتر، خیلی کوتاه درباره این سایت توضیح میدم.

ایران تلنت یه سایت استخدام و کاریابی به زبان انگلیسی ولی برای ایرانی‌هاست. دلیل انگلیسی بودنش هم به نوشته خود سایت اینه که ایران تلنت برای نیروهای کار حرفه‌ای و با تجربه است که انتظار میره با انگلیسی آشنا باشند.

من سالهاست که این سایت رو میشناسم، حدود 10 سال میشه، پس میشه گفت که این سایت حداقل 10 ساله داره کار میکنه و از سایتهای قدیمی و شناخته شده هست.

توی این سایت افراد و کارجویان میتونند مشخصات و رزومه خود را رایگان ثبت کنند. شرکتها و سازمان ها میتونند یا آگهی استخدام روی سایت نمایش بدن یا اینکه به رزومه های افراد دسترسی داشته باشند که این دو خدمت هزینه داره.

طبق ادعای خود سایت حدود نیم میلیون نفر در این سایت رزومه ثبت کرده اند که همگی درس خونده و حرفه ای هستند و بنابراین محل خوبی برای نمایش آگهی استخدام شرکتها و سازمانهاست. حالا اینکه این ادعا تا چه حد درست باشه و آیا همه این رزومه ها معتبر و بروز هستند یا از رده خارج، این را نمیدونم!

اما برای محاسبه درآمد این سایت، من یه حساب سرانگشتی کردم.

اگه همین امروز یعنی حالا که توی تیر ماه 1394 هستیم، به سایت ایران تلنت سر بزنید، می بینید که حدود 1100 آگهی استخدام روی سایت هست. این آگهی ها معمولا 3 ماهه هستند یعنی تا 3 ماه روی سایت میمونند. هزینه هر آگهی تا جایی که من میدونم از حدود 400 تا حدود 700 هزار تومان هست. اگه میانگین را 600 هزار تومان بگیریم، برای 1100 آگهی میشه 660 میلیون تومان. این مقدار برای 3 ماه هست یعنی برای هر ماه میشه 220 میلیون تومان که باز گردش میکنیم و میشه 200 میلیون تومان در هر ماه!

این فقط برای آگهی هاست و برای ارائه رزومه ها هم حتما درآمدی داره که نمیشه حساب کرد و ما اصلا فرض میکنیم که همه درآمد سایت همین 200 میلیون باشه.

سایت هم اصلا به نظر نمیاد که هزینه سرور، میزبانی و پهنای باند آنچنانی بخواد، بنابراین اگه این هزینه ها را با بقیه هزینه های نیروی انسانی و مکان شرکت و .. دست بالا بگیریم 50 میلیون، میمونه 150 میلیون تومان خالص!

خوب نتیجه؟!
نتیجه اینکه آیا به نظر شما این درآمد خیلی زیاد نیست؟! چرا میگم زیاد؟!

چون تا جایی که من یادم میاد ظاهر این سایت و امکاناتی که ارائه میده از 10 سال گذشته یا حتی قبل از اون، همین بوده و اگه بخوای با سایتهای خارجی حساب کنی که عملا هیچی نداره! حتی فکر کنم برخی از سایتهای استخدام ایرانی بهتر از این باشند.
تنها مزیتی که شاید داشته باشه اینه که نیم میلیون (راست یا دروغش را نمیدونم!) متخصص و حرفه ای توی این سایت رزومه دارند و سایت تخصصی و به زبان انگلیسی است!
یعنی سوال اینجاست که آیا هزینه یه آگهی برای یه سایتی به این سادگی باید 600 هزار تومان برای 3 ماه یعنی 200 هزار تومان در هر ماه باشه؟!
البته من نمیگم که 150 میلیون تومان یا حتی بگیم دو برابرش یعنی 300 میلیون تومان هم درآمد زیادی هست ولی میگم برای یه چنین خدماتی خیلی خیلی زیاده؟!

اصلا هیچ سازمان یا اداره ای هست که بخواد نظارت کنه روی کار، هزینه ها و درآمد اینها؟!

saeed00013

Registered User
لایک‌ها
492
خب الان دقیقا مشکل چیه؟! درآمد سایت؟!
من تا حالا از این سایت استفاده نکردم و دقیق دربارشون اطلاع ندارم اما
فک نمیکنم با توجه به اطلاعاتی که شما دادین، مشکلی وجود داشته باشه...

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
فکر نکنم این همه اگهی روی این سایت باشه:|

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
فکر نکنم این همه اگهی روی این سایت باشه:|
شما میتونید همین الان که این مطلب را میخونید برید سایت ایران تلنت و تعداد آگهی ها را بشمارید. چون دسته بندی داره شمردنش خیلی راحته.
البته این تعداد هر روز تغییر میکنه ولی نه خیلی زیاد. من هم حدودی حساب کردم.

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
خب اینا شرکت هستند احتمالا و بازاریاب های فعال دارند
مثل شرکت ایستگاه

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
خب اینا شرکت هستند احتمالا و بازاریاب های فعال دارند
مثل شرکت ایستگاه
بله شرکت دارند، شرکت "آریا تالین گام" که االبته این چیز خوبی هست چون نشون میده که کارشون اصولی و ریشه دار هست و من هم بحثم این نیست. حتی حرفم این نیست که چرا درآمد دارند و یا اینکه بدون توجه به کارشون بگم درآمدشون بالاست.
حرف من اینه که یه سایتی با این ظاهر و امکانات و موارد دیگه چرا باید هزینه آگهیش اینقدر بالا باشه؟!
از کجا میدونید هزینه هر آگهی چقدر هست؟ بگید ما هم بدونیم
اتفاقا سوال خیلی خوبی کردین.
معمولا باید هزینه استفاده از خدمات توی خود سایت باشه، مثل خیلی از سایتهای دیگه و حتی سایتهای استخدامی، ولی سایت ایران تلنت که توی سایت چیزی ننوشته و گفته باید با شرکت تماس بگیریم تا مستقیم بهمون اعلام کنند. این هم خودش خیلی جای تعجب داره که چرا سایت داره مخفی کاری میکنه!
من شرکتی که براش کار میکنم از خدمات این سایت استفاده میکنه و هرینه آگهی ها رو از اونجا متوجه شدم.

* کدخدا

Registered User
لایک‌ها
626
سرزمین جماعت خواب ، جماعت خواب زده ، ملت چورتی
باید از خودشون پرسید :D یکسال قبل در انجمن از درآمد سایت من تاپیک زده بودن سوال میکردن واسم جالب بود گفته ها از روی حدس و گمان هستش و واقعیتش همیشه چیز دیگریست . :D

cup

Registered User
لایک‌ها
111
باید از خودشون پرسید :D یکسال قبل در انجمن از درآمد سایت من تاپیک زده بودن سوال میکردن واسم جالب بود گفته ها از روی حدس و گمان هستش و واقعیتش همیشه چیز دیگریست . :D
ادرس تاپیک را میذارید؟ :D

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
درآمد این سایت از یوزر بیسش هست
شما می تونی یک سایت شبیه این طراحی کنی با امکانات بیشتر ولی 1000 تومن هم آخر ماه در نمیاری
مثل فیسبوک می مونه که بدون کاربراش هیچ هست
یا همین پرشین تولز که اگر کاربراش را پاک کنی فقط اسکریپت ساخت فرومش باقی می مونه
این جور سایتها را ارزششون رو بر اساس یوزر بیسشان می سنجند نه اینکه چرا اسکریپتش این شکلیه و اون شکلی نیست

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
من فقط یه بخش از درآمدشون را حساب کردم یعنی آگهی استخدام که میزارن توی سایت و این کار را هم با شمردن تعداد آگهی های فعلی روی سایت (که یه چیز مشخص و معلومه و جای بحث نداره) و ضرب این عدد در هزینه آگهی (که اون هم طبق لیست قیمت این شرکت مشخصه) بدست آوردم. خوب مشکل این محاسبه چی میتونه باشه؟
بله این درسته که شاید همیشه این مقدار آگهی نداشته باشن، به همون اندازه که شاید یه زمانهایی خیلی بیشتر هم آگهی داشته باشن!
یا شاید بگیم که شرکت هزینه آگهی را دقیقا همون چیزی که توی لیست قیمتیش نوشته از مشتری هاش نمیگیره و به بعضی ها تخفیف میده! نمیدونم این موضوع اصلا امکانش هست، یعنی شرکت مثل مغازه عمل کنه و بشه چونه بزنی و تخفیف بگیری؟! :rolleyes:
درباره هزینه های سایت و شرکت هم من با توجه به ظاهر و نوع کارشون خیلی تقریبی گفتم 50 میلیون تومان در ماه که فکر نکنم کم گفته باشم، مگر اینکه واقعا خبرهای دیگه ای باشه که ما نمیدونیم.

اینی هم که گفتین باید از خودشون بپرسید (شاید به شوخی گفتین البته) باید بگم توی ایران یه همچین چیزی شدنی نیست. این سایت حتی حاضر نشده لیست قیمت خدماتش را بزاره روی سایت، اونوقت میاد میگه چقدر درآمد داره؟! اصلا فکر نکنم حاضر باشن حرف بزنند درباره اش!

راستی سایت شما که میگین درباره درآمدش نظر میدادن چی بوده؟ میتونید آدرس تاپیکش را بگید؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چرا باید بشینیم و درامد ملتو بسنجیم

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
چرا باید بشینیم و درامد ملتو بسنجیم
هرچند بحث اصلی اینجا خود درآمد و مقدارش نبود بلکه تناسب نداشتن مقدار درآمد با خدمات و امکانات سایت بود ولی بهر حال این بررسی و محاسبات دست کم میتونه به این کمک کنه که راه های کسب و کار و درآمد زایی درست و مناسب رو بهتر بشناسیم و ببینیم که میشه با یه همچین سایتهایی هم درآمدهای بالایی بدست آورد.

بالا