• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد سایت پاپ آپ

mahdi4mag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان

به نظرتون درآمد این مدیران سایت های پاپ آپ از کجاست که مثلا از تبلیغ دهنده 5 تومن برای یک پاپ آپ میگیرن و به نمایش دهنده 13 تومن میدن.
اینجوری که ضرر میکنن!!

payamk007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
از آیفریم (شما فکر کن همزمان توی سایتت با یک پاپ اپ تبلیغات 10 تا سایت رفرش بشه خوب اینجوری دیگه نه تنها ضرر نیست بلکه یک سود کلان هست و تبلیغات APP

mahdi4mag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
از آیفریم (شما فکر کن همزمان توی سایتت با یک پاپ اپ تبلیغات 10 تا سایت رفرش بشه خوب اینجوری دیگه نه تنها ضرر نیست بلکه یک سود کلان هست و تبلیغات APP
نه
سایت های پاپ آپی رو دیدم که ریدایرکت هم نمیکنن
نصب اپ و باز کردن کانال تلگرام هم ندارن و این نرخ میدن.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
خب دیگه بعضیاشون :)D) هم از نمایش دهنده میزنن و هم از تبلیغ دهنده..
اینجوری سود میکنن:p:D
این وسط چند تا ریدایرکت و دانلود اپ خودکار و آیفریم و باز شدن دوتا پنجره و... هم هست

mahdi4mag

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب دیگه بعضیاشون :)D) هم از نمایش دهنده میزنن و هم از تبلیغ دهنده..
اینجوری سود میکنن:p:D
این وسط چند تا ریدایرکت و دانلود اپ خودکار و آیفریم و باز شدن دوتا پنجره و... هم هست
معتبرهاشون این کارو نمیکنن
بعدش هم اسکریپت آماده استفاده میکن. فکر نکنم دستکاری کنن.
این چندتایی که من باشون کار کردم ریدایرکت و دانلود اپ خودکار و آیفریم و باز شدن دوتا پنجره نداشتن.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام دوستان

به نظرتون درآمد این مدیران سایت های پاپ آپ از کجاست که مثلا از تبلیغ دهنده 5 تومن برای یک پاپ آپ میگیرن و به نمایش دهنده 13 تومن میدن.
اینجوری که ضرر میکنن!!
اگر سیستمش مطرح باشه داره تبلیغات میکنه یعنی سوبسید میده... من هم گاهی اوقات اینکارو میکنم .... سیاست کار است معمولا

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
اگر سیستمش مطرح باشه داره تبلیغات میکنه یعنی سوبسید میده... من هم گاهی اوقات اینکارو میکنم .... سیاست کار است معمولا
یعنی دارید تبلیغ کار خودتون رو میکنید؟

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
یعنی دارید تبلیغ کار خودتون رو میکنید؟
اگر منظورتون اینجا در مورد سیستم خودم هست که سخت در اشتباهید چون رتبه یک صفحه گوگل هستم و دیگه همه مارو میشناسند...
اما اگر منظورتون اینه که سوبسید میدهند تبلیغ خودشون باشه که بله این درسته .... گاهی اوقات سیاست کاری است

بالا