نهاز آیفریم (شما فکر کن همزمان توی سایتت با یک پاپ اپ تبلیغات 10 تا سایت رفرش بشه خوب اینجوری دیگه نه تنها ضرر نیست بلکه یک سود کلان هست و تبلیغات APP
معتبرهاشون این کارو نمیکننخب دیگه بعضیاشون D) هم از نمایش دهنده میزنن و هم از تبلیغ دهنده..
اینجوری سود میکنن
این وسط چند تا ریدایرکت و دانلود اپ خودکار و آیفریم و باز شدن دوتا پنجره و... هم هست
اگر سیستمش مطرح باشه داره تبلیغات میکنه یعنی سوبسید میده... من هم گاهی اوقات اینکارو میکنم .... سیاست کار است معمولاسلام دوستان
به نظرتون درآمد این مدیران سایت های پاپ آپ از کجاست که مثلا از تبلیغ دهنده 5 تومن برای یک پاپ آپ میگیرن و به نمایش دهنده 13 تومن میدن.
اینجوری که ضرر میکنن!!
یعنی دارید تبلیغ کار خودتون رو میکنید؟اگر سیستمش مطرح باشه داره تبلیغات میکنه یعنی سوبسید میده... من هم گاهی اوقات اینکارو میکنم .... سیاست کار است معمولا
بنده خدا که اسمی از سایتش نبردیعنی دارید تبلیغ کار خودتون رو میکنید؟
اگر منظورتون اینجا در مورد سیستم خودم هست که سخت در اشتباهید چون رتبه یک صفحه گوگل هستم و دیگه همه مارو میشناسند...یعنی دارید تبلیغ کار خودتون رو میکنید؟
منظورم همین بوداما اگر منظورتون اینه که سوبسید میدهند تبلیغ خودشون باشه که بله این درسته .... گاهی اوقات سیاست کاری است
حالا اگر دوست داری بیا با ما کار کنمنظورم همین بود