• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد ماهیانه بالای نیم میلیارد تومانی سایت تابناک

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
چند وقتیه داشتم حساب و کتاب درآمد سایت تابناک رو میکردم به این نتیجه رسیدم که این سایت حداقل ماهیانه بالای نیم میلیارد تومان در ماه درامدداره.

قیمت بنرها و کادرهای تبلیغات این سایت اکثرا بالای هفته ای 2میلیون تومان هست
حالا تبلیغات متنیشو کار نداریم

درآمدی که از زدن اخبار فرمایشی و تحلیلات طیفهامن قبلا در یکی از نشریان استانی کار میکردم اون موقع عمده درآمد حقوق پرسنل نشریه از اخبار و تعریف و تمجید از برخی از واحدها یا کارخانه و اینها بود تامین میشد تا تبلیغات که این رو هم میگیم تابناک اصلا اینکار رو نمیکنه و اصلا کاری نداریم.

الان شمردم 60تا بنر در صفحه اصلی و متن اخبار داره این سایت که بنرهای 468در60 که هفته ای 7میلیون تومن هست
و کادرهای پایه هم 2میلیون حالا خیلی از کادرها هم که بزرگتر از کادرپایه هست که حساب نکردم اضافه قیمتش چند هست
حالا حساب کتاب کنید
این سایت هزینه سرور و چند نفر تحلیلگر و اینچیزاش رو اگر ماهیانه در بدترین حالت 50میلیون تومن هم براشون هزینه داشته باشند در ماه بالای 500میلیون تومن سود دارند.

باور ندارید قیمتهارو ازشون بگیرید و بپرسید

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
خوب عزیز تا اون جایی من میدونم، تابناک مالک فردی نداره، مال خود دولته پس میتونی از هزینه هاستینگ هم صرف نظر کنی:D
اما فکر کنم هزینه هایی که حساب کردی 50 تومن شد بیشتر از 50 تومن بشه، چون تحلیلگر و خبرنگار بیشتر از اینا میشه.
حالا به نظر شما اگر یه سایت تازه راه اندازی بشه، فرض کن مثلا سایت دانلود، بهتره هفته ای 2 میلیون بده به تابناک یا با اون هفته ای 2 میلیون بره توی سایت های دانلود دیگه تبلیغ بده؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خوب عزیز تا اون جایی من میدونم، تابناک مالک فردی نداره، مال خود دولته پس میتونی از هزینه هاستینگ هم صرف نظر کنی:D
اما فکر کنم هزینه هایی که حساب کردی 50 تومن شد بیشتر از 50 تومن بشه، چون تحلیلگر و خبرنگار بیشتر از اینا میشه.
حالا به نظر شما اگر یه سایت تازه راه اندازی بشه، فرض کن مثلا سایت دانلود، بهتره هفته ای 2 میلیون بده به تابناک یا با اون هفته ای 2 میلیون بره توی سایت های دانلود دیگه تبلیغ بده؟

تا جایی که ما میدونیم تابناک منتسب به محسن.ر هست و دولتی نیست :)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تموم سایت های خبری مال خودشون هست

تابناک
خبرآنلاین
فارس و ...

hamid-digital

Registered User
لایک‌ها
42
منم گفته alik رو تایید میکنم صاحبش محسن هستش

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
حالا داشته باشن .... ما که بخیل نیستیم :rolleyes:

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
خدا بيشترش كنه . شما به اين فكر كن كه اين طرف اصلي چقدر گردن كلفت و پولدار بوده اين سايت رو زده . وگرنه به گردن من و شما اين قلاده گشاد مياد .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
تابناک منتسب به محسن رضایی است.
خبرآنلاین منتسب به لاریجانی
الف: توکلی
فردا و شفاف : قالیباف
رجا: الهام

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
تابناک اسم قبلیش بازتاب بود که به قدری هی فیلترش کردن و ... که دیگه اسمش رو کردن تابناک منتسب به محسن رضایی هست
...

babak123

Registered User
لایک‌ها
2
ترافیک این سایت در حد 250 هزار ویزیت در روز و حدود 1 میلیون و 300 هزار نمایش در روز هست.هم ترافیکش بالا هست و هم نمایشش. علت نمایش بالای اون به خاطر نوع خاصی از اخبار هست که از جریان های خاصی هم دریافت می کنند. من فکر کنم وابسته به وزارت اطلاعات هست... جائی که کوچکترین و بی اهمیت ترین مسئله به گوش اونها از سرتاسر کشور میرسه. حالا این وسط یه سری از اخباری که شاید ضرری برای آنها نداشته باشه و مصلحت بدونند رو منتشر می کنن...

یه علت دیگه در آمد بالا علاوه بر ترافیک و نمایش بالا نوع چیدمان نمایش مطالب هست که اجازه نمایش تعداد زیادی از بنر ها رو میده
مثلا سایت پر طرفدار Web Hosting Talk - The largest, most influential web hosting community on the Internet از نظر تعداد ویزیتور و نمایش تفریبا در حد تابناک هست ولی به خاطر
ساختار نمایش انجمنها فقط 4 تا موقعیت نمایش بنری داره ولی تابناک حد اقل 70 موقعیت نمایش بنر ها با هر کلیک داره...

تو یه مقاله خوندم که شما باید تمام تلاشتون این باشه که به حد اقل روزی 30 هزار IP واقعی برسید( به هر روشی که عرضه اش رو دارید ! و با هر موضوعی) از اون موقع به بعدش خود به خود آگهی دهنده پیدا میشه .کمتر از این عدد هم ممکنه آگهی دهنده پیدا کنید ولی استانداردش 30 هزار تا هست.

بالا