• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درآمد ماهیانه ثابت و میلیونی

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوستان سرتون رو درد نمیارم اگه میخواین درآمد ماهیانه ثابت و میلیونی داشته باشین تو دو تا سایت زیر ثبت نام کنین!
هرکسی با لینک من ثبت نام کرد نام کاربری و ایمیل ثبت نامی خودش رو برام پخ کنه تا هم پشتیبانی کنم و هم بگم چطور بهتر درآمد کنه و از این دو تا سایت درآمد میلیونی کسب کنه!
واقعاً درآمد میلیونی ازش آسونه فقط باید راهش رو بلد باشی!

یادت نره که برای آموزش و پشتیبانی حتماً از لینک من عضو شو و بعد نام کاربری و ایمیل ثبت نامی رو پخ کن!

اینم دوتا سایت:
سایت اول
سایت دوم

نام کاربری و ایمیل رو پخ کنین و اگه مشکلی هم داشتین میتونین پایین مطرح کنین!

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
آقا شما در حال حاضر چند میلیون از این سایتها درآمد داشتید دقیقا!؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
آقا شما در حال حاضر چند میلیون از این سایتها درآمد داشتید دقیقا!؟

داداش من خودم راستش تازه تو سایت عضو شدم و با توجه به اینکه من خودم زیر مجموعه یک نفر دیگه هستم طبق گفته های اون و محاسبات اون با 2سایت روبرو و سایت های گروه آسمان باید چیزی در حدود 3میلیون تومان البته به کاربران خیلی فعال برسه!
حالا اگه روزی 2ساعت کار کنین شاید تو ماه های اول 30تا 100تومان بشه ولی بعد از 3ماه تقریباً درآمد ثابت میشه و هرکدوم حدود 300-400تومان میاره که یعنی حدود 700تومان به یه سایت دیگه از گروه آسمان و سرمایه گذاری تو اون بله میشه به درآمد میلیونی رسید!
درآمد این سایت ها بر اساس زیر مجموعه هست که زیر مجموعه به دست بیاری یا بخری فرق نمی کنه ولی خوب بخری زود تر به پول می رسی معلومه!

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
فقط میتونم بگم وقت و سرمایه ات رو در این سایتهای ptc هدر نده! چه ایرانیش چه خارجی ..

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
آقا ما نخوایم درآمد میلیونی کسب کنیم باید کجا رو بگیریم؟! تاریخ مصرف این دسته از سایت ها گذشته نه من نه شما نمیتونیم اینا رو از زیرخاک بکشیم بیرون کسی با چهارتا کلیک روی تبلیغ و گرفتن یک سیاهی لشکر از رفرال ها درآمد هزاری هم نمیتونه کسب کنه چه برسه به میلیونیش... ضمنا اون سایت اول مشکوک به اسکم هست...

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
آقا ما نخوایم درآمد میلیونی کسب کنیم باید کجا رو بگیریم؟! تاریخ مصرف این دسته از سایت ها گذشته نه من نه شما نمیتونیم اینا رو از زیرخاک بکشیم بیرون کسی با چهارتا کلیک روی تبلیغ و گرفتن یک سیاهی لشکر از رفرال ها درآمد هزاری هم نمیتونه کسب کنه چه برسه به میلیونیش... ضمنا اون سایت اول مشکوک به اسکم هست...

خوب دوست عزیز ممنون نظر دادی اولن اگه نمی خوای درآمد بکنی چرا نظر دادی وقتی داره تازه تو ایران این نوع درآمد رواج پیدا می کنه تو میگی تاریخ مصرف گذشته با سیاهه لشکر رفرال ها درآمد هزاری کسب نمی کنه یعنی چی مال من فقط با 50تا امروز 1250تومان شد پس یعنی درماه 37500تومان خوب اگه من حداکثر استاندارد رو یعنی 500نفر داشته باشم میشه چیزی در حدود 450هزار تومان ماهانه دو تا سایت میشه 900هزار!
حالا اگه عضویت طلایی باشه چی؟میشه 1میلیون 800از هر کدوم و از دو تا 3میلیون 600هزار تومان!
کار نشد نداره!!!!!!!!!
حالا به فرض میلیونی نشد حداقل رو که میبینی بگیم اون نشه ماهی 500-600درآمد داره حالا تو دو تا سایت گروه آسمان،گروه آسمان سایت زیاد داره داداش با هاشون راحت میتونی درآمد میلیونی داشته باشی!
ضمناً سایت اول رو اصلاً دیدی میگی اسکم هست تئو باکس مطمئن ترین سایت ایرانی هست که تو وزارت ارشاد ثبت شده به علاوه عضویت توش رایگان هست و تا الان که من به این نظر جواب میدم 1,077,705,043ريال پرداخت داشته به کاربراش!

فک کنم اصلاً به سایت ها نگاه ننداختین!
داداش شما نمی خوای درآمد کنی نظر نده مگه مجبوری!کسی که شما رو زور نکرده

Tik-Taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب دوست عزیز ممنون نظر دادی اولن اگه نمی خوای درآمد بکنی چرا نظر دادی وقتی داره تازه تو ایران این نوع درآمد رواج پیدا می کنه تو میگی تاریخ مصرف گذشته با سیاهه لشکر رفرال ها درآمد هزاری کسب نمی کنه یعنی چی مال من فقط با 50تا امروز 1250تومان شد پس یعنی درماه 37500تومان خوب اگه من حداکثر استاندارد رو یعنی 500نفر داشته باشم میشه چیزی در حدود 450هزار تومان ماهانه دو تا سایت میشه 900هزار!
حالا اگه عضویت طلایی باشه چی؟میشه 1میلیون 800از هر کدوم و از دو تا 3میلیون 600هزار تومان!
کار نشد نداره!!!!!!!!!
حالا به فرض میلیونی نشد حداقل رو که میبینی بگیم اون نشه ماهی 500-600درآمد داره حالا تو دو تا سایت گروه آسمان،گروه آسمان سایت زیاد داره داداش با هاشون راحت میتونی درآمد میلیونی داشته باشی!
ضمناً سایت اول رو اصلاً دیدی میگی اسکم هست تئو باکس مطمئن ترین سایت ایرانی هست که تو وزارت ارشاد ثبت شده به علاوه عضویت توش رایگان هست و تا الان که من به این نظر جواب میدم 1,077,705,043ريال پرداخت داشته به کاربراش!

فک کنم اصلاً به سایت ها نگاه ننداختین!
داداش شما نمی خوای درآمد کنی نظر نده مگه مجبوری!کسی که شما رو زور نکرده

من که هیچ ! یوزر قبلیم 2 سال پیش ساخته شده بود که یه هفته ای میشه به دلیل یه مشکل بن شد !
اینو گفتم که به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بگید...
شما به تاریخ عضویت و تعداد پست های خودت نگاه کن ، بعد به تاریخ عضویت و تعداد پست های کسی نگاه کن که از پستش نقل قول گرفتی !
هرچی قدیمی تر باشه طرف ، سابقش 100 برابره شماس ! توی پرشین تولز چه چیزا که یاد نگرفتیم. وافعاً جای قدردانی داره کسب این تجربه ها.
راستی یه چیزی : بچه ها PTC تازه داره تو ایران رواج پیدا می کنه پس وقت رو هدر ندید.
اما یه سوال ؟ پس Neubox چی بود که 10 سال پیش ملت استفاده می کردن و آخر هم فهمیدن سره کاریه؟ :D

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
من که هیچ ! یوزر قبلیم 2 سال پیش ساخته شده بود که یه هفته ای میشه به دلیل یه مشکل بن شد !
اینو گفتم که به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بگید...
شما به تاریخ عضویت و تعداد پست های خودت نگاه کن ، بعد به تاریخ عضویت و تعداد پست های کسی نگاه کن که از پستش نقل قول گرفتی !
هرچی قدیمی تر باشه طرف ، سابقش 100 برابره شماس ! توی پرشین تولز چه چیزا که یاد نگرفتیم. وافعاً جای قدردانی داره کسب این تجربه ها.
راستی یه چیزی : بچه ها PTC تازه داره تو ایران رواج پیدا می کنه پس وقت رو هدر ندید.
اما یه سوال ؟ پس Neubox چی بود که 10 سال پیش ملت استفاده می کردن و آخر هم فهمیدن سره کاریه؟ :D
ببخشید میشه بگین کجای نئو باکس سرکاری هست!البته من با نئو باکس کار نمی کنم ولی وقتی به بهترین سایت میگی سرکاری یعنی هیچی از پی تی سی نمی دونی!
پی تی سی کلیک رو تبلیغ نیست،پی تی سی یعنی زیر مجموعه!
شما به تاریخ عضویت من چی کار داری یعنی هر کی بیشتر پست بزنه میشه با تجربه تر!پس من از امروز بشینم فقط پست بزنم چه الکی باشه!
وقتی ملت دارن از همین راه کسب دآمد میکنن شما... میگی درآمد نمی کنن برو وبسایت پی تی سی کلاس رو ببین که داره چطوری با همین نئو باکس درآمد میکنه!

Tik-Taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید میشه بگین کجای نئو باکس سرکاری هست!البته من با نئو باکس کار نمی کنم ولی وقتی به بهترین سایت میگی سرکاری یعنی هیچی از پی تی سی نمی دونی!
پی تی سی کلیک رو تبلیغ نیست،پی تی سی یعنی زیر مجموعه!
شما به تاریخ عضویت من چی کار داری یعنی هر کی بیشتر پست بزنه میشه با تجربه تر!پس من از امروز بشینم فقط پست بزنم چه الکی باشه!
وقتی ملت دارن از همین راه کسب دآمد میکنن شما... میگی درآمد نمی کنن برو وبسایت پی تی سی کلاس رو ببین که داره چطوری با همین نئو باکس درآمد میکنه!

باشه :D شما 2 تا وبلاگ خوندی ، طرف رسید دریافت وجه این ماه هم گذاشته ، باور هم کردی.
لازم به ذکره که بدونین نئوباکس چند سالیه پرداختی هاش بگیر نگیر داره. خیلی ها هم اعلام کردن اسکم شده

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
باشه :D شما 2 تا وبلاگ خوندی ، طرف رسید دریافت وجه این ماه هم گذاشته ، باور هم کردی.
لازم به ذکره که بدونین نئوباکس چند سالیه پرداختی هاش بگیر نگیر داره. خیلی ها هم اعلام کردن اسکم شده
دوست عزیز این سایت الان پرداخت آنی داره درخواست دادی پول تو حسابه از کجا میگی بگیر نگیر داره!اگه میخوای مطمئن تر بشی talkptc.com برو قسمت top10 تا بدونی فعلاً این سایت از نظر کاربران سایت های پی تی سی رتبه هفت رو داره!اگه بگیر نگیر داشت 7 نمی شد!

بالا