• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامدازسایت ایرانی...

hh13000

Registered User
لایک‌ها
203
باسلام...
دوستان..لینک اکثر سایتهای کلیکی کسب درآمدایرانی خدمتتون میزارم..
که شمابادیدن تبلیغ 30یا60ثانیه ای درآمدکسب میکنید.. هرچند اول به نظر خیلی کم میاد..ولی اگه همه سایتهاعضوبشید..میبینیدکه کم نیست.. تازه اگه زیرمجموعه بگیریدکه درآمدتون تا روزی25000هزارتومان هم میرسه...وچه بسا خیلی بیشتر.. این که من نوشتم صرفا برای تبلیغ نیست..حقیقت هست.. بستگی به خودتون داره چه مقدارتلاش وهزینه کنید... گنجشیک مفت..سنگ هم مفت... حالا استارت بزن اگه دیدی اینی که من گفتم امکانش نیست.. اون وقت بی خیال شو...معرفی کنم خدمت دوستان... درضمن دوستانی که بالینک من عضوشدن میتونن رو کمک من حساب کنن.. اگه سوالی وشبهه ای ویاراهنمایی خواستن بنده درخدمتشون هستم..
لینک ثبت نام
همین امروز در Teobux ثبت نام کنید!

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
باسلام...
دوستان..لینک اکثر سایتهای کلیکی کسب درآمدایرانی خدمتتون میزارم..
که شمابادیدن تبلیغ 30یا60ثانیه ای درآمدکسب میکنید.. هرچند اول به نظر خیلی کم میاد..ولی اگه همه سایتهاعضوبشید..میبینیدکه کم نیست.. تازه اگه زیرمجموعه بگیریدکه درآمدتون تا روزی25000هزارتومان هم میرسه...وچه بسا خیلی بیشتر.. این که من نوشتم صرفا برای تبلیغ نیست..حقیقت هست.. بستگی به خودتون داره چه مقدارتلاش وهزینه کنید... گنجشیک مفت..سنگ هم مفت... حالا استارت بزن اگه دیدی اینی که من گفتم امکانش نیست.. اون وقت بی خیال شو...معرفی کنم خدمت دوستان... درضمن دوستانی که بالینک من عضوشدن میتونن رو کمک من حساب کنن.. اگه سوالی وشبهه ای ویاراهنمایی خواستن بنده درخدمتشون هستم..
لینک ثبت نام
همین امروز در Teobux ثبت نام کنید!

دوست عزیز دنبال سایتهای ایرانی نباش
همین دو تا سایت که بنر اونها رو در امضاتون گذاشتین بهترین سایتهای ایرانی هستن که الان دیگه پرداخت ندارن و جواب تیکت ها و حتی پستهایی که توی تالار بچه ها میزنن نمیدن.
بهترینهاشون که اینا هستن بقیه تکلیفشون مشخصه

بالا