• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد از سایت عربی

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سایت عربی دارم روزی 700 ، 800 ip داره ، موضوعشم سینما و ... هست ، از همه جای دنیای عرب هم ویزیتور داره ، مصر ، مراکش ، حتی اسرائیل ، ... خیلی وقته داره خاک میخوره و پهنای باندمو مصرف میکنه برای عربا :D گوگل ادسنس هم ریجکتش کرد :D شما راهی دارین حداقل بشه یه سنت ازش پول دراورد ؟!؟ اینم بگم اگه روش کار کنم خیلی بالاتر از این میره ولی چون انگیزه ندارم و از زبون عربی به شــدّت متنفرم خیلی وقته کاری نکرم

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یه سایت عربی دارم روزی 700 ، 800 ip داره ، موضوعشم سینما و ... هست ، از همه جای دنیای عرب هم ویزیتور داره ، مصر ، مراکش ، حتی اسرائیل ، ... خیلی وقته داره خاک میخوره و پهنای باندمو مصرف میکنه برای عربا :D گوگل ادسنس هم ریجکتش کرد :D شما راهی دارین حداقل بشه یه سنت ازش پول دراورد ؟!؟ اینم بگم اگه روش کار کنم خیلی بالاتر از این میره ولی چون انگیزه ندارم و از زبون عربی به شــدّت متنفرم خیلی وقته کاری نکرم

خودت داری میگی از زبونه عربی به شدت متنفری بعد رفتی سایت برای عربا زدی؟!!!!!

beнnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خودت داری میگی از زبونه عربی به شدت متنفری بعد رفتی سایت برای عربا زدی؟!!!!!

:D جمعیتشون زیاده ، فکر کردم مارکت خوبی بشه ، که فعلا نشده ، البته اینو بگم توی سایتم کلا 48 تا مطلب زدم

شما همین کارو روی زبون چینی هم بکنی فکنم نتیجه بده ولی مساله مارکتشه ، ولی زبون سوئدی یا لهستانی و ... کمن ، انگلیسی هم که انقد دست زیاده که چیزی به ما نمیرسه :p

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
برات پ خ زدم
در هر حال
آدرس سایت
میزان تسلط خودت بر عربی
رو برام بفرست تا به امید خدا یک طرح خوب با هم بریزیم

بالا