• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد روزانه بین 1 تا 5 دلار با این روش

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

دوستان سیستمی را میخوام بهتون معرفی کنم که میتونه درآمد روزانه اون بین 1 تا 5 دلار باشه.

اما چطوری؟

سایت های هستند که در ازای وارد کردن یک کد به صورت رقم یا حرف که به اصطلاح به اون کپچا میگن به شما پول میدن.

محدوده درآمدی در این سایت ها بین 0.5 تا 1.5 دلار به ازای وارد کردن 1000 کپچاست یعنی به طور میانگین 1 دلار.

من خودم تو 2 تا از سایت ها در این زمینه عضو هستم و با 2 ساعت وقت گذاشتن تونستم به وطور میانگین روزانه 1 دلار درآمد داشته باشم و هر چی تایپ کردن شما سریعتر باشه درآمدی هم که به دست میارید بیشتره اما با کار کردن مداوم میتونید سرعت تایپتون و درنتیجه محدوده درآمدی خودتونو بالا ببرید. حتی با صرف زمان بیشتر روزانه میتونید بیشتر از 1 دلار درآمد داشته باشید

- به نظر من این سایت ها تلاش بیشتری رو نسبت به سایت های کلیکی میطلبه ولی به مراتب درآمدش بیشتر است.

- همه میتونن تو این سایت ها به راحتی به درآمد حداقل روزانه 1 دلار برسن اونم با صرف زمان کمتر از 2 ساعت و ماهانه براحتی حدود 100 هزار تومان درامد کسب کنند

حالا میرسیم به معرفی دو تا از بهترین سایت ها در این زمینه
سایت 2captcha.com (با کلیک کردن رو این لینک اگه دوست داشتید زیر مجموعه من بشید)
با مینیمم پرداختی 0.5 دلار و پرداخت به پی پال، پیزا و وبمانی
سایت megatypers.com
مینیمم پرداختی 3 دلار پرداخت به پرفکت مانی، پی پال، پیزا، وسترن یونیون
تو این سایت برای ثبت نام باید حتما کد دعوت داشته باشید میتونید کد زیر وارد کنید

96FM
اگه سوالی داشتین در خدمتم
موفق باشید

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
ســلام،
شما خودتون از این سایت ها دریافتی داشتین ؟

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از اونجایی که پرداختی این سایت ها هر هفته یکبار هست هنوز نه اما به محض دریافت سند برداشت رو ارسال میکنم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
از اونجایی که پرداختی این سایت ها هر هفته یکبار هست هنوز نه اما به محض دریافت سند برداشت رو ارسال میکنم

سایت اولی با لینکتون عضو شدم،چه روزی پردخت ها انجام میشه ؟

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
ممنون دوست عزیز
البته من تو سایت اول تازه عضو شدم که هر روز پرداختی داره ولی سایت دوم هر هفته دوشنبه ها میتونید درخواست برداشت بدید

alisaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستانی که تو هر دو سایت زیر مجموعه من میشن اینجا اعلام کنن تا فایل آموزشی مربوط به هر دو سایتو که خودم تهیه کردم براشون پ.خ کنم. تو این فایل اطلاعات زیر وجود داره:
نحوه فعالیت در سایت
توضیح بخش های مختلف سایت
روش و استراتژی درآمدآزایی از سایت ها را به طور کامل توضیح دادم.

Last edited:

afsanboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، ایا باید ای پی اختصاصی بگیریم یعنی کشور ما تحریم هست یا نه؟
مخصوصا تو انتقال پول به حساب پول الکترونیکی چطور هست؟ نکنه تو انتقال مچ بگیره اخه برای ساخت و استفاده از حساب الکترونیکی مثل پی پال وب مانی و پیزا باید ای پی اختصاصی داشته باشی.

afsanboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعدشم ایا حداکثر 1.5 دلار هست یا بسته به تلاش و گذاشتن وقت داره؟

afsanboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دوستان سیستمی را میخوام بهتون معرفی کنم که میتونه درآمد روزانه اون بین 1 تا 5 دلار باشه.

اما چطوری؟

سایت های هستند که در ازای وارد کردن یک کد به صورت رقم یا حرف که به اصطلاح به اون کپچا میگن به شما پول میدن.

محدوده درآمدی در این سایت ها بین 0.5 تا 1.5 دلار به ازای وارد کردن 1000 کپچاست یعنی به طور میانگین 1 دلار.

من خودم تو 2 تا از سایت ها در این زمینه عضو هستم و با 2 ساعت وقت گذاشتن تونستم به وطور میانگین روزانه 1 دلار درآمد داشته باشم و هر چی تایپ کردن شما سریعتر باشه درآمدی هم که به دست میارید بیشتره اما با کار کردن مداوم میتونید سرعت تایپتون و درنتیجه محدوده درآمدی خودتونو بالا ببرید. حتی با صرف زمان بیشتر روزانه میتونید بیشتر از 1 دلار درآمد داشته باشید

- به نظر من این سایت ها تلاش بیشتری رو نسبت به سایت های کلیکی میطلبه ولی به مراتب درآمدش بیشتر است.

- همه میتونن تو این سایت ها به راحتی به درآمد حداقل روزانه 1 دلار برسن اونم با صرف زمان کمتر از 2 ساعت و ماهانه براحتی حدود 100 هزار تومان درامد کسب کنند

حالا میرسیم به معرفی دو تا از بهترین سایت ها در این زمینه
سایت 2captcha.com (با کلیک کردن رو این لینک اگه دوست داشتید زیر مجموعه من بشید)
با مینیمم پرداختی 0.5 دلار و پرداخت به پی پال، پیزا و وبمانی
سایت megatypers.com
مینیمم پرداختی 3 دلار پرداخت به پرفکت مانی، پی پال، پیزا، وسترن یونیون
تو این سایت برای ثبت نام باید حتما کد دعوت داشته باشید میتونید کد زیر وارد کنید

96FM
اگه سوالی داشتین در خدمتم
موفق باشید

سلام، هر دو سایت دیدم ولی به به نظرم باید ای پی اختصاصی داشته باشیم چون یوقت موقع برداشت پول که با پیزا و غیزه انجام میشه پول مارو بلوکه نکنه؟

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دومی پر فکت مانی داره مشکلی با ایپی ایران نداره؟

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام به نظر میاد کلاه برداری باشه توی سایت اولی کد ها رو اشتباه که میزنم باز به حسابم پول اضافه میشه :D سرکاریه

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
سلام به نظر میاد کلاه برداری باشه توی سایت اولی کد ها رو اشتباه که میزنم باز به حسابم پول اضافه میشه :D سرکاریه

اشتباه میکنی داداش.
همین امروز درخواست برداشت زدم کمتر از دو ساعت پرداخت شد.

بدرد کسی میخوره که بیکار باشه منکه محض سرگرمی رفتم روزی 2-3 سنت فقط دراومد.

الکی هم بزنی بعضی حساب میشن بعضی ها اخطار میاد که اشتباهه.

شصیشصی.PNG

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
اشتباه میکنی داداش.
همین امروز درخواست برداشت زدم کمتر از دو ساعت پرداخت شد.

بدرد کسی میخوره که بیکار باشه منکه محض سرگرمی رفتم روزی 2-3 سنت فقط دراومد.

الکی هم بزنی بعضی حساب میشن بعضی ها اخطار میاد که اشتباهه.
ممنونم اما چرا اخه باید اشتباها رو هم باید حساب کنه اینطوری که ضرر می کنه من تو این کار تقریبا مسلط هستم سایت دومی بی دلیل بلاکم کرد در کل اگر بخوام چند ساعت در روز رو بخوام برای این کار اختصاص بدم چقدر میشه ازش درامد داشت سایت های دیگه هم جز اینا هست که معتبر و پایدار باشن?

مشاهده پیوست 886178

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
ممنونم اما چرا اخه اشتباه بزنیم رو هم باید حساب کنه اینطوری که ضرر می کنه برای من همه اونایی رو که الکی پر میکردم رو هم حساب میکرد یکم دیگه ادامه میدادم حتا توی چند دقیقه ابتدا 4 دلار رو میگرفتم شما سایت اولی رو تست کردین مطمءن هستید که مشکلی نداره
من تو این کار تقریبا مسلط هستم
سایت دومی هم بی دلیل بلاکم کرد در کل اگر بخوام چند ساعت در روز رو برای این کار اختصاص بدم چقدر میشه ازش درامد داشت
سایت های دیگه هم جز اینا هست که معتبر و پایدار باشن?
الان درامدی که بالا عکس گذاشتی مربوط به کدوم یکی سایته
دومی که خیلی گیر میده سخت گیر هم هست دو یا سه تارو اشتباه بزنی بلاک میکنه کیچاست هاش هم تقریبا سخت و نامفهومه

Last edited:

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
ممنونم اما چرا اخه اشتباه بزنیم رو هم باید حساب کنه اینطوری که ضرر می کنه برای من همه اونایی رو که الکی پر میکردم رو هم حساب میکرد یکم دیگه ادامه میدادم حتا توی چند دقیقه ابتدا 4 دلار رو میگرفتم شما سایت اولی رو تست کردین مطمءن هستید که مشکلی نداره
من تو این کار تقریبا مسلط هستم
سایت دومی هم بی دلیل بلاکم کرد در کل اگر بخوام چند ساعت در روز رو برای این کار اختصاص بدم چقدر میشه ازش درامد داشت
سایت های دیگه هم جز اینا هست که معتبر و پایدار باشن?
الان درامدی که بالا عکس گذاشتی مربوط به کدوم یکی سایته
دومی که خیلی گیر میده سخت گیر هم هست دو یا سه تارو اشتباه بزنی بلاک میکنه کیچاست هاش هم تقریبا سخت و نامفهومه

من برداشم از سایت اولی بود. فکر میکنم سایت خوبیه.
من کپچارو الکی تاحالا پر نکردم ولی اونایی رو که اشتباه پر میکردم بعضی هاشو حساب میکرد و بعضی هاشو اخطار میداد که اشتباهه.
سایت دوم به نظرم بدرد نمیخوره حداقل برداشت هم بالاست سایت اول حداقل برداشت نیم دلار به وبمانی هستش.
کسی روش وقت بزاره فکر میکنم بشه روزی نیم دلار با یکی دو ساعت در بیاد.

بالا