• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درامد روزانه تا 0.001 بیت کوین

sorek17

Registered User
لایک‌ها
114
سلام به دوستان صبور
خب این سایتی که میخوام معرفی کنم قبلا هم معرفیش کرده بودم حدود دو سال پیش.و یه روشی هم برای درامد ازش گفته بودم که البته اون زمان با قیمت پایین بیت کویین مسلما باید برای بیشتر یک میلی بیت کویین در روز تلاش میکردیم که خب ریسک کار رو هم بیشتر میکرد اما الان با وجود قیمت بالای بیت کویین روزی یک میلی بیت کویین هم بصرفه هست هم قابل دسترس تر هست به لحاظ ریسکی.
سایت از سال ۲۰۱۳ در حاله فعالیته و کاربران زیادی داره.
و من بعد دو سال دو سه روزیه که دوباره مشغول شدم تو این سایت.
اول از همه باید عضو شد تو سایت دیگه

البته همینجا سوء تفاهم برطرف شه.شاید بعضیا فکر کنن درامد از زیرمجموعه در این سایت مثل سایت های پیش بینی از باخت زیر مجموعه هست.تو این سایت برد و باخت فرقی نداره هر مقداری که زیر مجموعه بازی کنه ده درصد تعلق میگیره پس فکر نکنین روش باخت میخوام بگم مثل اینایی که زیرمجموعه میگیرن تو سایت های پیش بینی و باعث باخت زیرمجموعه میشن تا سود کنن.خیر همچین خبرایی نیست و خودم از همین روش استفاده میکنم
اما روش:
سایت به لول های پایین فقط صد ساتوشی میده که قابل برداشت هم نیست و هر سه دقیقه میده البته تا حساب صفر نشه نمیده پس فکر نکنین صد تا صدتا جمع کنین.
روشی که من با یه ضریب هست که در قسمت بازی اتوماتیک تنظیم میکنین و خودش میره و شما نیازی نیست کاری انجام بدین.برای این که با این روش نتیجه بگیرین حداقل باید یه میلی بیت کویین داشته باشین تا خیالتون از باخت های زیاد راحت باشه که حسابتون صفر نمیشه البته اگه ده میلی بیت کویین داشته باشین تقریبا صد در صد میشه گفت امکان نداره حسابتون صفر شه به این روش ولی یه میلی بیت کویین هم تا هشتاد درصد میشه اطمینان کرد.تنظیمات اتوماتیک رو باید به این صورت قرار بدین

20170912_185415.png

در امدی هم که اون بالا میبینین در امد من طی چهار روزه.
حداقل پرداختی هم چهار میلی بیت کویین هست
بازم تاکیید میکنم که برای شروع حداقل یه میلی بیت کویین باید داشته باشین اگه ده میلی بیت کویین داشته باشین که عالیه و خیالتون راحته.اونایی که ده میلی بیت کویین دارن میتونن درصد افزایش رو بعده هر باخت روی ۴۰ درصد بذارن و به درامد بالای یه میلی بیت کویین در روز برسن.به هیچ عنوان ضریب و درصد رو افزایش ندین که احتمال صفر شدن حسابتون زیاد میشه مخصوصا اگه مقدار کمی داشته باشین تو حسابتون.در ضمن این که میگم یه میلی بیت کوین یا ده میلی بیت کویین باید داشته باشین شاید بعضیا فکر کنن بخاطر سود خودم میگم.خیر دوستان شما هزار بیت کویین هم وارد کنین یک ساتوشی هم به من نمیده.
از نظر پرداختی هم که مطمئنه و دوسال پیش که فعالیت میکردم پرداختی زیادی از سایت داشتم الان هم فردا به حداقل مقدار برداشت میرسم البته فعلا برداشت نمیکنم ولی خیالتون راحت باشه
20170912_190312.png

بالا