خیلی ممنون بابت جواب دادن یعنی این همه شرکت با این همه هزینه الکی میان بالا؟ چون من خیلیارو دیدم میگن جا از من کار از شما (طراحی و سئو سایت).اون کارم تو فکرم هست که سفارشات رو بدم برنامه نویسام و بهشون یه درصدی بدم...چون من الان به فکر جا هستم و سایت و کم کم دارم میارم بالا
خواهش
ببین شما تا وختی خودت چیزیو ندیدی سعی کن قبول نکنی
این که این همه شرکت و ... که میگی خودت دیدی ؟ یا فقد شنیدی ؟
فک نکنم هیچ برنامه نویسی که بتونه حداقل یک وب سایت رو از پایه راه اندازی کنه بشینه سایت بزنه و منتظر مشتری باشه اینایی هم که میبینی مثل قارچ اومدن ریختن تو نت 99% با وردپرس کار میکنن و چند تا کلیک و راه اندازی وب سایت و عملا برنامه نویس نیستن و جون هزینه ای نداره خب چه بهتر سایت هسشت مشتری هم خورد که خورد نخورد هم فدای سرم !
بله طراحی و برنامه نویسی فوق العاده درآمدش بالاس ولی به شرط اینکه دوستان هم بالا گفتن شما پارتی داشته باشی و پروژه های شرکتی و دولتی و .... بگیری که واس نصب یه وردپرس یا جوملا مثلا 100 میلیون بودجه میزارن !
الآن هم دیگه به جرات میگم کسی سمت وب نمیره مگه قدیمیا که ارزش وب رو میدونن وگرنه الآن هرچی پروژه باشه یا اپ موبایله یا تلگرام یا اینستا
در کل اگر برنامه نویس خودت هستی یا کسی دیگه بهش بگو 1000000000% سمت وب ایرانو خط بکش دورش و برو خارج از ایران کار کن
مشکل اصلی برنامه نویسای ایرانی یا بهتره بگیم برنامه نویس نماهای ایرانی اینه که ارزش کار خودشونو به شدت پایین آوردن جوری که طرف فک میکنه داره با نوکرش حرف میزنه در صورتی که برنامه نویس جایگاهش از پزشک و هزاران مهندس دیگه به مراتب خیلی بالاتره هم از نظر جایگاه هم از نظر علمی
طرف چون مجبوره میاد پروژه ای که قیمتش 10 تومنه رو میگه 1 تومن !!!
کلا بخوای تو این مورد صحبت کنی ساعت ها باید حرف بزنی ولی بهترین کار اینه با ایرانی کار نکنی !