• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درايور گوشي 6630

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش رو بخوايد اين مشكل من يه خورده عجيبه اما اگر كمكم كنيد خيلي ممنون ميشمراستش رو بخوايد من براي ريختن اطلاعات تو گوشيم از رم و ريدرش استفاده ميكنم كه مشكلي نيستاما تو خود جعبه گوشي 6630 يه كابل هست به همراه يه سي دي كه صد در صد ميدونيد تو سي دي نرم افزار Nokia PC Suite هست كه برايه انتقال اطلاعات به داخل گوشي هست تا اينجاش درست اما برايه نصب درايور اون كابل من هر كاري كردم نتونستم درايورش رو نصب كنم !! يعني خود كامپيوتر درياورش رو از قسمت device manager اصلا نميشناسه !! مثل اين ميمونه كه رو سي دي درايور نصبش نباشه !!!من فقط اون درايور رو ميخوام تا بتونم با نصب اون به كامپيوترم كابل رو بشناسونماگر درايور كابل 6630 رو برام لطف كنيد خيلي ممنون ميشم چون از رو سي دي خود دستگاه به هيچ عنوان نتونستم پيدا و نصبش كنمممنون

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
توی همون سی دی اینهایی رو که میگم نصب کن تا مشکلت رفع بشه

هر سه تا فایل تو این مسیر رو نصب کن Your CD Rom:\Xtras\ActiveX\Redist

حالا یه بار سیستمت رو ری استارت کن و دوباره برای شناسوندن گوشی به سیستم تلاش کن.احتمال 99 درصد مشکلت حل میشه با این روش.

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همون كاري رو كه شما گفتي كردم و هر سه تا فايل رو نصب كردم و ريستم كردم اما نشد
راستش رو بخواين روي يه كامپيوتر ديگه تست كردم به صورت اتومات شناخت گوشي رو ولي رو سيستم من فكر كنم به خاطر خيلي قديمي بودن سيستم باهم مچ نيستن
در هر حال نت از اون پيغامي كه ميده يه عكسم گرفتم كه ببينيد
قبلانم به خاطر قديمي بودن سيستمم براي نصب درايور چاپگر سامسونگ از شب تا صبح گذاشته بود سيستم تا بشناسه ( مزاياي سيستم قديمي )
yuj.jpg

اما همون جور كه گفتم به خاطر قديمي بودن سيستمم فكر نكنم با مبايل بتونه ارتباط برقرار كنه
اگر راه حل ديگه اي به ذهنتون رسيد ممنون ميشم

Amir Lajevardi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mahsa rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از همتون آقا دوباره حذف كردم و بعد از ديشب گذاشتم امروز صبح كه اومدم ديدم خلاصه شناخت
ممنون از همگيتون

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بالا