سلام من درایور مودممو گم کردم از تو اینترنت هم پیدا نکردم می تونید منو راهنمایی کنید مرسی
B babak 17 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 5 آپریل 2006 نوشتهها 82 لایکها 0 26 آپریل 2006 #1 سلام من درایور مودممو گم کردم از تو اینترنت هم پیدا نکردم می تونید منو راهنمایی کنید مرسی
mehdi25 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 28 اکتبر 2004 نوشتهها 1,318 لایکها 2 محل سکونت طهران 26 آپریل 2006 #2 مشخصات مودم تو اینجا بزار . بچه های اینجا که غیب گو نیستن . بگن بفرمایین اینم درایور مودم جناب عالی . خود ویندوز هم برای درایور سرچ می کنه . اییییییییی تو که اصلاً نمی تونی کانکت بشی . مگه ADSL داشته باشی . یا وایرلس . مشخصات دقیق رو بزار
مشخصات مودم تو اینجا بزار . بچه های اینجا که غیب گو نیستن . بگن بفرمایین اینم درایور مودم جناب عالی . خود ویندوز هم برای درایور سرچ می کنه . اییییییییی تو که اصلاً نمی تونی کانکت بشی . مگه ADSL داشته باشی . یا وایرلس . مشخصات دقیق رو بزار
rezadignity کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 30 ژانویه 2005 نوشتهها 1,588 لایکها 6 محل سکونت Iran 26 آپریل 2006 #3 چه جوری کمکت کنیم؟ غصه نخور درست میشه! دنیا دو روزه! چه فردا شود فکر فردا کنیم ...