• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایور usb3 HP 450 G2

milad_mhb

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من یه هفتست لپتاپ HP 450 G2 خریدم تمام درایوراش هم از سایت اچ پی دانلود کردم اما usb3 فعال نشد درایوراش انگار جواب نمیدن. درایور تست شده درست حسابی اگه کسی داره ممنون میشم بم بدین

HolymighT

Registered User
لایک‌ها
54
درود
در قسمتی که باید نوع ویندوز و 32/64 بیت بودن و آن را مشخص کنید اطلاعات دقیق وارد کرده اید ؟!
http://h20565.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6943827&swLangOid=8&swEnvOid=4158
این لینک چک کنید .. اگر موفق نشده اید .. با ویندوز آپدیت اقدام به نصب درایور USB 3 کنید .. لطف کنید نتیجه کار رو اعلام کنید .

milad_mhb

Registered User
لایک‌ها
0
درود
در قسمتی که باید نوع ویندوز و 32/64 بیت بودن و آن را مشخص کنید اطلاعات دقیق وارد کرده اید ؟!
http://h20565.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=6943827&swLangOid=8&swEnvOid=4158
این لینک چک کنید .. اگر موفق نشده اید .. با ویندوز آپدیت اقدام به نصب درایور USB 3 کنید .. لطف کنید نتیجه کار رو اعلام کنید .
ممنونم خودمم درایورا رو ازین لینک گرفتم . درایورا بخشبندی شدن توی بخش Software - Solutions سه تا درایور مخصوص usb3 هست اما هیچکدوم کار نمیکنه. لپتاپ دوتا پورت usb3 داره که توشون برق هست یعنی موس و کیبردو میشناسن اما فلش یا هارد اکسترنال رو نه. یه مشکل دیگه اینکه تا قبل اینکه درایورا رو نصب کنم تاچ پدش خیلی خوبه اما درایور تاچ پد رو نصب میکنم خیلی بد میشه. با درایورپک 2015 که ده گیگ حجمشه و همه چی هم توشه هم تست کردم اما حل نشد

Last edited:

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
توی Device Manager روی گزینه های مربوطه کلیک راست کرده و آپدیت آنلاین درایورها رو انجام بدین

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
بخش نظرات خریداران در دیجیکالا فاقد مشکل مشابه شما بود
با این وصف فکر کنم برای استفاده از گارانتی به شرکت مربوطه (احتمالا ایران رهجو و یا سدرا) عودت داده بشه

بالا