• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایو C پیغام access is denied رو میده

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام نمیدونم چی شد امروز اصلا ویندوزم اجرا نشد مجبور شدخ یه ویندوز دیگه تو یه درایو دیگه نصب کنم ولی درایو سی رو که میخوام باز کنم این پیغامو رو میده access is denied کلی هم دیتا توش دارم نمیخوام فرمتش کنم علتش چیه و چجوری میتونم بازش کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنید

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
قبلا نود رو سیستمت بوده؟

من هم این مشکل رو با ایکس پی داشتم
از اکسپلورر یا ران استفاده کن...
پیشنهاد:نصب سون..
ممد

R75

Registered User
لایک‌ها
0
هر دو ویندوز یکسان بوده؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
با سلام نمیدونم چی شد امروز اصلا ویندوزم اجرا نشد مجبور شدخ یه ویندوز دیگه تو یه درایو دیگه نصب کنم ولی درایو سی رو که میخوام باز کنم این پیغامو رو میده access is denied کلی هم دیتا توش دارم نمیخوام فرمتش کنم علتش چیه و چجوری میتونم بازش کنم ؟

ممنون میشم کمکم کنید

اين مشکل به اين خاطر هست که فايل autorun.info تو درايوت هست و بايد پاک شه..
برای حل اين مشکل با استفاده از ديسک hiroon boot تحت win xp mini بيا بالا و داخل درايو شو و فايل autorun.info پاک کن

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام بهناز عزيز
1.gif

. به به! بعد از سالها!؟ و آخرين بار شما را به شكل فعال در تاپيك Multi Primary زياد ملاقات ‌كرده‌ بوديم؟! ديگه خبري از شما نبود؟! خوبيد؟! انشاالله كه همه چيز خوب و روبه راه بوده....

. دو حالت داره!:

1) يا كار ويروس Autorun است كه اگر اين باشه را حل ساده‌اش دنلود برنامه WinNC نسخه 4.8 هست و به كمك آن مي‌توانيد به همه درايو‌ها دسترسي يابيد يا فايل‌هاي مخفي/سيستم ويروس را پاك كنيد. البته به شرطي كه ويروس هم اكنون درون حافظه فعال نباشد!

2) يا ممكنه مشكل Permission پارتيشن NTFS باشه كه البته در اين مورد احتمالش خيلي كمه! ولي اگر با WinNC هم نتوانستيد وارد آن درايو شويد ديگه 99% مشكل همين است. براي تغيير Permission آن درايو بايد برعكس آنچه در اين پست آمده انجام دهيد. يعني به جاي اينكه Deny كنيد همه چيز را Allow نماييد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
89/11/10
26.gif
103.gif

بالا