SamanDavoodian
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 12 فوریه 2015
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 2
- سن
- 35
ممکن است بارها نام دسر تیرامیسو به گوش شما خورده باشد، اما تیرامیسو چیست؟ تیرامیسو دسر یا یک میان وعده غذایی مقوی سرشار از کلسیم، پتاسیم ، فسفرو ویتامین های خانواده ب می باشد. تیرامیسو به ایتالیایی به معنی بیانداز بالا یکی از محبوبترین کیکها و دسرهای ایتالیایی است. معروفیت تیرامیسو در ایتالیا بسیار زیاد است و شهرت خاصی دارد. این دسر در ایران نیز طرفداران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. سابقه این دسر لذیذ به سالهای ۱۹۶۰ بازمیگردد. در این سال ها تیرامیسو با نام امروزی اش تهیه نمیشده است تا آنکه در سال ۱۹۸۰ نام دسر تیرامیسو در کتابهای آشپزی ایتالیایی قرار گرفت. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند . در تهیه دسر تیرامیسو از بیسکوئیت لیدی فینگر آغشته به قهوه و مخلوط همزده ای از پنیر ماسکارپونه استفاده میشود. تیرامیسو به صورت لایه لایه با پودر کاکائو طعم دار میشود. دسر تیرامسو به دلیل قهوه ای که در تهیه اش استفاده می شود طعم بی نظیری دارد و برای همین بهتر است که این دسر به صورت جداگانه و بدون همراه سرو شود . ظرف مناسب سرو تیرامیسو، ظرف شیشه ای است تا لایه های دسر در آن دیده شود. قابل مشاهده بودن طبقات تیرامیسو، لذت خوردن آن را چند برابر می کند. خوردن تیرامیسو آدابی دارد؛ باید قاشق را در عمقی ترین قسمت تیرامیسو فرو برد و سپس تکه ای از آن را کند و بالا آورد. در این صورت، وقتی قاشقی از آن را در دهان می گذارید، بهترین طعم را حس خواهید کرد.
منبع: کوک باکس
منبع: کوک باکس