• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره دوربين Mustek DV 5500

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
كسي درباره دوربين mustek DV 5500 اطلاعي داره يا نه؟ قيمتش حدود 185000 تومان هست. از اونايي هست كه LCD از بغل باز ميشه. mp3 player هم داره و mpeg4 فيلم ضبط ميكنه. اگه كسي اينو داره يه نمونه عكس اينجا بذاره خيلي ممنون ميشم.

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين خيلي خوبي هست من كه قبولش دارم
فقط قيمت و گارانتي
قيمت بايد حدود 175 باشد و گارانتي معتبر
ضمنا اگر شما مي دونيد كه كجا اين مدل را مي شه خريد به من هم بگيد چون تو ايران كم هست.
ايميل من [email protected]

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
در ضمن , نيازي به پست 3 تا تاپيك جداگانه نبود

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مهدي كجا 185000 مي شه خريدش ؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اين قضيه برميگرده به 3-4 ماه پيش كه براي يكي از دوستام ميخواستم دوربين بگيرم. اون پيغام قبلي كه زده بودي اصلا يادم نبود وقتي تو خود Forum اون تاپيك رو دوباره ديدم يادم اومد! والا فكر كنم مركز كامپيوتر ايران بود كه قيمت گرفتم،
1- طبقه اول (همكف نه) طنين كامپيوتر يادم نيست واحد چند بود.
2- طبقه همكف زير پله برقي هم يه مغازه بود كه داشت اين دوربين رو(وقتي وارد بازار ايران ميشي تقريبا مستقيم كه بري ميرسي به اونجا)
3- طبقه اول ، از پله برقي كه رفتي بالا دست راست ميري آخرين پستو!!! كه رسيدي همون مغازه سر نيش هم داشت فكر كنم.

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاساژ ايران واقع در وليعصر. :cool:
آدرس دقيق ميدان وليعصر . پايين تر از وزارت بازرگاني. به سمت چهار راه وليعصر . پاساژ ايران.
در ضمن در پاساژ به طبقه اول برويد يعني با پله برقي بالا بريد و در ضلع شمال غربي اين طبقه يك مغازه اين دوربينها را دارد. ولي فكر نكنم چيز جالبي باشند. در ضمن نمونه هاي ديگري از اين دوربين را هم دارد. :happy:
ي مطلب ديگه اين كه درب اصلي اين مغازه درست سر پستو به قول دوستمون مهدي 206 است يعني ويترين آن داخل يك بن بست در شمال غرب اين پاساژ بيده بيد. :happy:

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم مغازه را مي بگي يا تلفونش را؟5

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي ميرزايي چرا فكر ميكني زياد جالب نباشه؟
نمونه عكس هاي اين دوربين كه خوبه.
mp3 هم كه داره.
lcd هم كه 2.5 اينچ هست
Voice recorder هم كه داره
بر خلاف همه Comcorder ها CCD داره نه CMOS
فيلم برداريش هم در اندازه 288*352 (اندازه تصوير در VCD( با 30 فريم در ثانيه انجام مي شه.
اگر گارانتي معتبر هم داشته باشه ديگه عالي ميشه ؟
از يه دوربين ديگه چي ميخواهي؟

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من مي خوام اين دوربينو بخرم الان كجا مي فروشن؟
آدرس 4 ماه قبل به چه درد مي خوره؟
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيز دل برادر آدرس من جديد بود :rolleyes: و مغازه كه پا نداره كه آدرس جديد و قديم هم داشته باشه. مطمئن باش هنوز سر جاشه. در ضمن من ديروز هم به پاساژ رفتم و اين دوربين رو هم كه شما ميگين ديدم. ولي هر چيز ارزوني بي علت نميشه .. ميگين نه پس برين ببينيد. :wacko:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hamid6002 :
آقا من مي خوام اين دوربينو بخرم الان كجا مي فروشن؟
آدرس 4 ماه قبل به چه درد مي خوره؟
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

خب آدرس كه عوض نميشه! ميدان وليعصر سرجاشه ، بازار ايران هم همون جاي قبليش هست! فقط ميمونه خود مغازه كه من امروز اگه يادم نره ميرم يه سري ميزنم اونجا ببينم هست يا نه ، ولي هفته پيش سرجاش بود، خودم ديدم!
اگه اين حافظه تعطيل ما كمك كنه اسمشو هم اينجا ميزارم.

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مهدي 206 دستت درد نكنه.يه قيمت هم اگه تونستي بگير.

DV5500 يه خوبي داره كه دوربين هاي Canon و مارك هاي معروف ديگه ندارن و اون امكان فيلم برداري 30 فريم در ثانيه در حالت 352*288 پيكسل مي باشد.
آقا مهدي شما چرا از اين دوربين خوشت اومده؟

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از hamid6002 :
آقا مهدي 206 دستت درد نكنه.يه قيمت هم اگه تونستي بگير.

DV5500 يه خوبي داره كه دوربين هاي Canon و مارك هاي معروف ديگه ندارن و اون امكان فيلم برداري 30 فريم در ثانيه در حالت 352*288 پيكسل مي باشد.
آقا مهدي شما چرا از اين دوربين خوشت اومده؟

اينو واسه يكي از دوستام ميخواستم كه البته اون كلا بيخيال دوربين شد. من خودم يه دونه PhotoClip Gempix دارم كه مثل اين همه كاره هست. البته اگه زودتر ميفهميدم اينو ميخريدم چون از قيافه اين دوربين خيلي خوشم اومده! ولي كجاست پولي كه مرا ياري رساند؟ :lol:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اينم آدرس دقيق: ميدان وليعصر - به طرف چهارراه ولي عصر - قبل از چهارراه طالقاني - مركز كامپيوتر ايران - طبقه اول - واحد 110 - تكنوين

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
قيمت هم اين طوري بود گمونم:
Mustek DV 6500 : 198000
Mustek DV 5000 يا Mustek DV 4500 دقيق نميدونم كدوم بود : 145000

hamid6002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون آقا مهدي من امروز مي خوام برم دوربينو بخرم
راستش دنبال يه دوربين مي گردم كه سنسنورش ‍CCD باشه خوب عكس بگيره(در حد Canon a400 يا بالاي 3 مگاپيكسل) و خوب هم فيلم برداري كنه (30 فريم در ثانيه در اندازه 352*288 يا بيشتر) ضمنا فيلم DV هم نخوره و كوچيك باشه و در آخر سازندش معتبر باشه اگر مي شناسي به من معرفي كنيد؟ (حدود قيمت 200 هزار تومان)

بالا