سلام
من میخوام مولتی پورت نصب کنم.ولی قبلش یه سری اطلاعات میخوام کسی هست که من رو کمک کنه.در ضمن میخوام دو تا کامپیوتر رو که فاصله بین اونها بیش از 200 متر هستش رو با کمترین هزینه به هم وصل کنم.ممنون میشم که کمکم کنید
سلام
من میخوام مولتی پورت نصب کنم.ولی قبلش یه سری اطلاعات میخوام کسی هست که من رو کمک کنه.در ضمن میخوام دو تا کامپیوتر رو که فاصله بین اونها بیش از 200 متر هستش رو با کمترین هزینه به هم وصل کنم.ممنون میشم که کمکم کنید
مثلا چجور اطلاعاتي لازم داري؟ تا اونجا كه من ميدونم مارك MOXA براي مالتي پورت ها تو بازار از همه بيشتر پيدا ميشه، من خودم تاحالا 3-4 جا ازشون استفاده كردم، راضي هم بودم. قديمي هاش به صورت يك كارت معمولا ISA و جديد ترهاشPCI داخل سيستم قرار ميگيرند و امكان اتصال 2 يا 8 يا 16 تا مودم اكسترنال با كابل RS232 رو ايجاد ميكنند و ميشه به كاربرها اجازه اتصال تلفني رو داد...
اين هم بعضي مدل هاي موكسا: http://www.moxa.com/product/Multiport_Serial_Boards.htm
براي اتصال دوتا سيستم با فاصله 200 متر، با توجه به اينكه 200 متر فاصله زيادي براي كابل ها هستش، بايد ببيني چه اطلاعاتي و با چه سرعتي رو نياز داري كه انتقال بدي، ميتوني براي اين كار از دوتا كارت شبكه 10 با كابل Coaxial كه ديگه نسلشون براي استفاده در شبكه ور افتاده يا دوتا كارت شبكه 10/100 و كابل UTP استفاده كني، به دليل فاصله زياد ممكن هست كه نياز به يك سوئْچ يا هاب يا Repeater تو مسير بنا يه نياز پيدا كني ....
سلام
آيا شما مالتي پورت موكسا رو در ويندوز 2003 نصب و استفاده كردين.
من امتحان كردم بعضي پورتها بي دليل از حالت ras خارج ميشه و به خط جواب نميده.
در حالي كه remote access اون پورت رو فعال نشون ميده