درسته موتورولا خيلي در خارج از ايران معروفه. مخصوصا توي آمريكا.ولي من يكي كه از اكثر گوشي هاش خوشم نمياد. يه چند روزي هم V3i پسرخالم دستم بود و باهاش كار كردم.
بزرگترين مشكل گوشي هاي موتورولا به نظر من صفحه ي نمايششون هست. ال سي دي اين گوشي ها شبيه مانيتور هاي ال سي دي چند سال پيش هست. مانيتور هايي كه كيفيت A+ نداشتن. در ضمن :
Yet, a few degrees of leaning downwards are enough to make the display go out. The backlighting is brilliant when active. If it is out, the display is completely illegible. In such case any check for received messages or missed calls requires activation of the device.
اينو يه متخصص نوشته و دقيقا حرف منو زده. چند درجه كه زاويه بدي به صفحه ي نمايش ديگه تصوير رو نميبني ! فقط يه تصوير ِ مبهم ِ تيز ِ سياه ِ كنتراست بالا معلومه !
از طرفي به نظر من بيخودي، صفحه ي نمايش شارپ ( تيز) و كنتراست بالا هست و جالبه كه موتورلا يه تغذيه كننده براي صفحه نمايش به منظور اين كار تعبيه كرده : The reason is Sharp is a screen supplier for the V3i
من نميدونم چرا همون متخصص اينو يه برتري دونسته و چرا موتورولا اين كار رو كرده :
The contrast is excellent. Brightness is possible to adjust in 7 steps, with the highest being so intensive that it will probably remain unused by most customers.
كنتراست روي 4 بود ولي از شدتش رسما بعد از چند دقيقه كار باهاش چشمام داشت در ميومد ! اصلا مثه گوشي هاي سوني اريكسون و نوكيا، تصوير ارامش بخش نيست.من برخلاف اونها اينو يه ضعف ميدونم.
----------------
مشكل عمده ي دومش هم به نظر من، طراحي غير منطقي و گيج كننده و ناآشنا و كاملا زشت منوها و آيكون هاش هست. همه چيز اين مارك بر عكس سوني اريكسون و نوكياس. از عملكرد دكمه ها بگير تا ... شايد بگيد چون به موتورلا عادت ندارم ميگم. ولي متخصصين هم اين رو عنوان ميكنن : confusing menu .
I find the organization of Motorola L7's menu somewhat
illogical. If you switch to Motorola from a different brand, you will definitely need some time to get used to the way,
مثلا وقتي ميري قيمت SMS هيچ تنظيمي رو از اونجا نميتوني انجام بدي و جايي كه انتظار داري يه چيزي باشه نيست !
certain items are not where you would expect them to be
اينم منوي اصلي گوشي :
حتي من از فونت گوشي هم بدم مياد! :
با اين فونت مخصوصا عددها كنار هم خيلي زشت و سخت خوانا ميشن.
كلا همه چيز منوهاي موتورولا زشته و بيشتر به درد همون آمريكايي ها ميخوره. آمريكايي ها هميشه فرسنگ ها از لحاظ زيبايي و مد از اروپا عقب بودن و طلايه دار مد در دنيا كشور هايي مثه فرانسه و ايتاليا هستن.
--------------
مشكلات زياد ديگه اي هم منو پسرخالم سره گوشي V3i داشتيم. مثلا وقتي آهنگ گوش ميداديم نميشد در گوشي رو بست. حالا از هر كي ميپرسيديم نميدونست چي كار بايد بكنيم. بالاخره اينقدر من توي اينترنت گشتم تا فهميدم بايد آهنگ ها رو با برنامه iTunes و نه هيچ برنامه ي ديگه اي روي گوشي بريزي تا اين امر ممكن شه !!
iTunes هم سرويس دانلود و خريد آهنگ هست كه متعلق به Apple هست و در ايران قابل استفاده نيست.از طرفي آهنگ هايي كه به اين صورت توي گوشي بريزي، نميتوني از توي گوشي پاك كني ! و بايد وصل كني به كامپيوتر. حالا اين وصل كردن به كامپيوتر هم دردسر هاي خودش رو داشت تا ما اونو مرتفع كرديم ! وقتي گوشي رو وصل ميكني به پي سي، يه پيغام iTunes روي گوشي مياد و هر چند بار هم كه OK كني دوباره مياد ! البته پسرخالم گويا يه جوري حله ش كرده.
هنوز اين گوشي قسمت هاي ناشناخته زيادي داره ! مثلا ما هنوز SMS Counter اون رو پيدا نكرديم !
راستي در حالت پيشفرض، بعد از 40 پيغام يا تعداد ديگه ( بستگي به ورژن فرمور گوشي داره) گوشي خودش پيغام ها رو پاك ميكنه !! Automatic cleaning of the whole message list !! اخه اين امكان بايد پيشفرض باشه ؟!
خلاصه اين گوشي دردسر هاي زياده ديگه اي هم داره كه پسرخاله ي من خيلي بهتر از من باهاش آشناس. البته هنوز پررو پر رو ميگه در كل از اين گوشي راضيم ! ولي من ميدونم كه نيست و اينو به خاطر اين ميگه با مسخره ش نكنيم. چون w550 داست اونو داد V3i گرفت !! صداي اين V3i خوب هست اما به پايw550 نميرسه.
اين مطالبي هم كه گفتم، احتمال خيلي خيلي زياد همه گي در مورد Motorola SLVR L7 هم صادق هست. اون مدل "اي 1" رو هم نفهميدم كدوم رو ميگي ... ولي احتمالا اونم اينطوري هست.
البته يه طرفه به قاضي نريم. گوشي هاي موتورولا قابليت هاي زيادي هم دارن اما به طور كلي، اين برند مناسب ما ايراني ها نيست به نظر من. يا لا اق من يكي كه تجربه ي خوبي ازش نداشتم.
در ضمن طراحي نازكشون رو هم نبايد از ياد ببري كه يه نكته ي مثبته براشون.البته به زودي زود، سامسونگ و ال جي و برند هاي ديگه روي دست موتورولا بلند ميشن. مثلا همون گوشي z150 سامسونگ كه يه جا ديگه هم گفتم يا گوشي KG320 ال جي :