• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره گوشي هاي موتورولا ال7 و اي1

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه عزيزان .
من هر چي تو سايت سرچ كردم مطلب خاصي در مورد گوشي موتورولا و ماركهاي ديگه نديدم . تمام صحبتها حول گوشي نوكيا و سوني اريكسون مي چرخه اون هم فقط چند طرح خاص كه چون تكراريند اسم نمي برم در حالي كه گوشي موتورولا دومين گوشي پرفروش دنياست ما ايراني ها فقط نوكيا مي خريم.
حالا اولا از اساتيد سايت و اونهايي كه دستي تو كار دارن خواهش مي كنم در مورد اين گوشي و محسنات و عيب و ايرادهاش صحبت كنن.
و دوم اين كه من ميخوام يه گوشي خوب تا قيمت حداكثر 200 تومن تا آخر ارديبهشت بخرم . لطفا در مورد ال7 و اي1
اطلاعاتي از جمله بدنه و تمام امكانات موجود بدين . يه گوشي مي خوام كه با توجه به قيمتي كه در نظر دارم(مي دونم كه كمه:blush: ) داراي حداكثر امكانات و زيبايي باشه.نظر خودتون رو هم درباره گوشي خاصي كه در نظر دارين بگين لطفا.قبلا از راهنماييتون بي نهايت سپاسگذارم.

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون كه اين همه راهنمايي كردين:blink: :eek: :eek: :eek:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :
خيلي ممنون كه اين همه راهنمايي كردين:blink: :eek: :eek: :eek:

احتمالا چون گفتید اساتید و اینجا همه شکسته نفس هستن کسی جوابی نداده ;) .. اتفاقا الان تو ایران بعضی مدلای موتورولا مثه وی 3 محبوبیت زیادی داره و اتفاقا قیمتش هم 170 تومن ایناس .. چرا وی 3 نمیگیرید؟ البته علت اصلی در حاشیه رفتن موتورولا در ایران همانا میزان فراگیری خدمات بعد از فروش و نیز عدم ساپرت مناسب لوازم و قطعات جانبی این گوشیاس .. وگرنه شکی نیس که موتورولا دومین حرف رو در سطح جهان بعد از نوکیا میزنه ...

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته موتورولا خيلي در خارج از ايران معروفه. مخصوصا توي آمريكا.ولي من يكي كه از اكثر گوشي هاش خوشم نمياد. يه چند روزي هم V3i پسرخالم دستم بود و باهاش كار كردم.

بزرگترين مشكل گوشي هاي موتورولا به نظر من صفحه ي نمايششون هست. ال سي دي اين گوشي ها شبيه مانيتور هاي ال سي دي چند سال پيش هست. مانيتور هايي كه كيفيت A+ نداشتن. در ضمن :

Yet, a few degrees of leaning downwards are enough to make the display go out. The backlighting is brilliant when active. If it is out, the display is completely illegible. In such case any check for received messages or missed calls requires activation of the device.

اينو يه متخصص نوشته و دقيقا حرف منو زده. چند درجه كه زاويه بدي به صفحه ي نمايش ديگه تصوير رو نميبني ! فقط يه تصوير ِ مبهم ِ تيز ِ سياه ِ كنتراست بالا معلومه !

از طرفي به نظر من بيخودي، صفحه ي نمايش شارپ ( تيز) و كنتراست بالا هست و جالبه كه موتورلا يه تغذيه كننده براي صفحه نمايش به منظور اين كار تعبيه كرده : The reason is Sharp is a screen supplier for the V3i
من نميدونم چرا همون متخصص اينو يه برتري دونسته و چرا موتورولا اين كار رو كرده :

The contrast is excellent. Brightness is possible to adjust in 7 steps, with the highest being so intensive that it will probably remain unused by most customers.

كنتراست روي 4 بود ولي از شدتش رسما بعد از چند دقيقه كار باهاش چشمام داشت در ميومد ! اصلا مثه گوشي هاي سوني اريكسون و نوكيا، تصوير ارامش بخش نيست.من برخلاف اونها اينو يه ضعف ميدونم.

----------------

مشكل عمده ي دومش هم به نظر من، طراحي غير منطقي و گيج كننده و ناآشنا و كاملا زشت منوها و آيكون هاش هست. همه چيز اين مارك بر عكس سوني اريكسون و نوكياس. از عملكرد دكمه ها بگير تا ... شايد بگيد چون به موتورلا عادت ندارم ميگم. ولي متخصصين هم اين رو عنوان ميكنن : confusing menu .

I find the organization of Motorola L7's menu somewhat illogical. If you switch to Motorola from a different brand, you will definitely need some time to get used to the way,

مثلا وقتي ميري قيمت SMS هيچ تنظيمي رو از اونجا نميتوني انجام بدي و جايي كه انتظار داري يه چيزي باشه نيست !
certain items are not where you would expect them to be

اينم منوي اصلي گوشي :

pic33-5.jpg

حتي من از فونت گوشي هم بدم مياد! :

pic12-3.jpg

با اين فونت مخصوصا عددها كنار هم خيلي زشت و سخت خوانا ميشن.

كلا همه چيز منوهاي موتورولا زشته و بيشتر به درد همون آمريكايي ها ميخوره. آمريكايي ها هميشه فرسنگ ها از لحاظ زيبايي و مد از اروپا عقب بودن و طلايه دار مد در دنيا كشور هايي مثه فرانسه و ايتاليا هستن.

--------------

مشكلات زياد ديگه اي هم منو پسرخالم سره گوشي V3i داشتيم. مثلا وقتي آهنگ گوش ميداديم نميشد در گوشي رو بست. حالا از هر كي ميپرسيديم نميدونست چي كار بايد بكنيم. بالاخره اينقدر من توي اينترنت گشتم تا فهميدم بايد آهنگ ها رو با برنامه iTunes و نه هيچ برنامه ي ديگه اي روي گوشي بريزي تا اين امر ممكن شه !!

iTunes هم سرويس دانلود و خريد آهنگ هست كه متعلق به Apple هست و در ايران قابل استفاده نيست.از طرفي آهنگ هايي كه به اين صورت توي گوشي بريزي، نميتوني از توي گوشي پاك كني ! و بايد وصل كني به كامپيوتر. حالا اين وصل كردن به كامپيوتر هم دردسر هاي خودش رو داشت تا ما اونو مرتفع كرديم ! وقتي گوشي رو وصل ميكني به پي سي، يه پيغام iTunes روي گوشي مياد و هر چند بار هم كه OK كني دوباره مياد ! البته پسرخالم گويا يه جوري حله ش كرده.

هنوز اين گوشي قسمت هاي ناشناخته زيادي داره ! مثلا ما هنوز SMS Counter اون رو پيدا نكرديم !
راستي در حالت پيشفرض، بعد از 40 پيغام يا تعداد ديگه ( بستگي به ورژن فرمور گوشي داره) گوشي خودش پيغام ها رو پاك ميكنه !! Automatic cleaning of the whole message list !! اخه اين امكان بايد پيشفرض باشه ؟!

خلاصه اين گوشي دردسر هاي زياده ديگه اي هم داره كه پسرخاله ي من خيلي بهتر از من باهاش آشناس. البته هنوز پررو پر رو ميگه در كل از اين گوشي راضيم ! ولي من ميدونم كه نيست و اينو به خاطر اين ميگه با مسخره ش نكنيم. چون w550 داست اونو داد V3i گرفت !! صداي اين V3i خوب هست اما به پايw550 نميرسه.

اين مطالبي هم كه گفتم، احتمال خيلي خيلي زياد همه گي در مورد Motorola SLVR L7 هم صادق هست. اون مدل "اي 1" رو هم نفهميدم كدوم رو ميگي ... ولي احتمالا اونم اينطوري هست.

البته يه طرفه به قاضي نريم. گوشي هاي موتورولا قابليت هاي زيادي هم دارن اما به طور كلي، اين برند مناسب ما ايراني ها نيست به نظر من. يا لا اق من يكي كه تجربه ي خوبي ازش نداشتم.

در ضمن طراحي نازكشون رو هم نبايد از ياد ببري كه يه نكته ي مثبته براشون.البته به زودي زود، سامسونگ و ال جي و برند هاي ديگه روي دست موتورولا بلند ميشن. مثلا همون گوشي z150 سامسونگ كه يه جا ديگه هم گفتم يا گوشي KG320 ال جي :

samsung_sgh-z150_i04.jpg

lg_kg320_i00.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اگه دنبال گوشی نازک میگردین Lg p7200 هم میتونه یه انتخابی باشه واسه حودش..!;)

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از همه دوستاني كه جواب دادن ممنون.
اتفاقا از گوشي Lg p7200 خوشم مي يومد ولي انقدر گفتند ال جي نخريد كه پشيون شدم راستي مشكل ال جي چي؟
وي 3 رو هم دوست داشتم ولي متوجه شدم كه حافظش كمه ولي v3i خوبه كه يك براي من گرونه البته با توضيحاتي كه يكي از دوستان دادند دارم از اون هم منصرف مي شم
راستي موتورولا مشكل آنتن دهي كه نداره؟ كسي درباره ال7 چيزي نمي دونه.اصلا با اين پول چه گوشي ديگه و البته خوبي مي شه خريد ؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :
از همه دوستاني كه جواب دادن ممنون.
اتفاقا از گوشي Lg p7200 خوشم مي يومد ولي انقدر گفتند ال جي نخريد كه پشيون شدم راستي مشكل ال جي چي؟
وي 3 رو هم دوست داشتم ولي متوجه شدم كه حافظش كمه ولي v3i خوبه كه يك براي من گرونه البته با توضيحاتي كه يكي از دوستان دادند دارم از اون هم منصرف مي شم
راستي موتورولا مشكل آنتن دهي كه نداره؟ كسي درباره ال7 چيزي نمي دونه.اصلا با اين پول چه گوشي ديگه و البته خوبي مي شه خريد ؟

ببینید دوست عزیز اینکه شما دلیل اوردید چرا همه میرن سمت نوکیا یا سونی پس همه چی تو اونا خلاصه میشه خب واقعا در ایران همه چی به این دو خلاصه میشه .. به نظر من با حدود 200 تومن که گفتید طرف سامسونگ و ال جی و پن تک و امثالهم نرید که پول دور ریختنه و بعدا هم پشیمون میشید ... میمونه موتورولا خب انتخاباتون محدوده ولی چون خدمات و وسایل جانبی اینها هم محدوده ریسکه خریدن موتورولا .. واقعا هم به ریسکش نمیرزه که برید یه گوشی موتورولا بگیرید ولی اگه مشکلی براش پیش اومد اسیر و گرفتار بشید ... شما بین نوکیا و سونی انتخابای خوبی میتونید داشته باشید با این پول .. شما بگید چه امکاناتی بیشتر مدنظرتون هست و براتون اولویت داره تا بشه از این دو برند گوشیهای بهتر که به اولویتای شما بخوره رو معرفی کرد ...

laminor2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
v3i الان با رم 128 مگابایت هست 220 هزار تومان که انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه . از نظر آنتن دهی هم موتورلا هیچ مشکلی نداره . در مورد منو هم شما بعد از یه مدت کاملا به آن عادت می کنید . به نظر من که انتخاب بسیار خوبی میتونه باشه . باطری v3 هم در بازار به وفور یافت میشه و از این لحاظ مشکلی نیست ولی خدمات پس از فروش نداره .

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از اظهار نظر مفيدتون
v3iحافظه داخليش اينقدره يا حداكثر حافظه اي كه مي تونه داشته باشه؟
يه گوشي مي خوام كه قابليت عكس برداري و فيلمبرداريش خوب باشه.در ضمن لطفا در مورد دوربين vga و دوربين هايي كه با معيار 3/1 mp و 2 mp سنجيده مي شن توضيح بدين و اين كه كدومش (vga يا بقيه) بهترن؟
در ضمن قابليت پخش و ضبط موسيقي با كيفيت خوب و تعداد زياد داشته باشه.
در صورت امكان تاشو يا كشويي باشه.
امكان افزايش حافظه و داراي بلوتوث باشه . و اينكه مي شه به موبايلهايي كه برنامه جاوا دارن از اينترنت يا بوسيله ديگه برنامه نسب كرد؟
گوشي w550 كه قابليت افزايش حافظه نداره با اين مقدار حافظه اي كه داره چه تعداد آهنگ مي شه توش ضبط كرد؟
ببخشين كه خستتون كردم. كلا من در مورد گوشي اطلاعات كمي دارم و همين ترسم رو زياد كرده و مي دونم با اين پولي كه من دارم انتظاراتم خيلي زياده.
قبلا از راهنماييتون خيلي ممنونم.

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تمام یا بهتر بگم 90% مشکلاتی که واسه v3 گفتید با یه چیزی تو مایه های حک کردن اون توسط یه برنامه خفن که البته یه جورایی مربوط به خود موتورولاست یعنی حمایت شدست کاملا حل میشه!یعنی تمام پیش فرض ها رو میتونی هر تور دلت خواست عوض کنی.حافظه رو5/1 برابر کنی.حتی هر منویی رو پاک کنی یا اصلا اسمتو بذاری تو یه منو.خلاصه زمین تا اسمون با اولش فرق میکنه اونوقت.البته تا جایی که من میدونم با سزی v مسشه این کارو کرد.شاید با بقیه هم بشه.تمام این کارا رو دوستم که v3 داشت میکردوچون خودم نکردم بیشتر وارد نیستم .منم شاید بخرم...

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :
خيلي ممنون از اظهار نظر مفيدتون
v3iحافظه داخليش اينقدره يا حداكثر حافظه اي كه مي تونه داشته باشه؟
يه گوشي مي خوام كه قابليت عكس برداري و فيلمبرداريش خوب باشه.در ضمن لطفا در مورد دوربين vga و دوربين هايي كه با معيار 3/1 mp و 2 mp سنجيده مي شن توضيح بدين و اين كه كدومش (vga يا بقيه) بهترن؟
در ضمن قابليت پخش و ضبط موسيقي با كيفيت خوب و تعداد زياد داشته باشه.
در صورت امكان تاشو يا كشويي باشه.
امكان افزايش حافظه و داراي بلوتوث باشه . و اينكه مي شه به موبايلهايي كه برنامه جاوا دارن از اينترنت يا بوسيله ديگه برنامه نسب كرد؟
گوشي w550 كه قابليت افزايش حافظه نداره با اين مقدار حافظه اي كه داره چه تعداد آهنگ مي شه توش ضبط كرد؟
ببخشين كه خستتون كردم. كلا من در مورد گوشي اطلاعات كمي دارم و همين ترسم رو زياد كرده و مي دونم با اين پولي كه من دارم انتظاراتم خيلي زياده.
قبلا از راهنماييتون خيلي ممنونم.

خب با این اوصاف میشه چند گوشی رو پیشنهاد کرد: اول نوکیا:cool:
1) 6103 با قیمت حدود 180 تومن که تاشو هست ولی دوربین vga (640*480داره که خب طبیعتا کیفیتی معمولی محسوب میشه یا به اصلاح دوربین مگا پیکسلی نیس . و همینطور حافظه نمیخوره و 4 مگ هم بیشتر جا نداره . البته تاشو هست و دیزاین خوبی داره که البته با مواردی که گفتین احتمالا رد میشه!

2) 3230 که الان با کاهش قیمتی که پیدا کرده حدود 200 رسیده .. حقیقتش این گوشی رو به عنوان گوشی چندان موفقی از نوکیا نمیدونن ولی من اکثر کسایی که این گوشی رو دارن و میشناسم ازش راضی هستن .. حالا اینکه چقد اظهار نظرها در مورد موفق نبودن این گوشی درست باشه رو نمیدونم .. ولی این گوشی حافظه میخوره و مثلا میتونین رم 512 روش بندازین و حالشو ببرین! دوربینش هم 1.23 هست و ضمنا سیمبین هم هست که میتونین برنامه های زیادی رو روش نصب کنین ..

3)6670 که حدود 220 تومنه و دوربین 1 مگا پیکسلی داره و حافظه میخوره و بلوتوس و سیمبین و .. حافظه 8 مگی داخلی داره و کارت 64 مگی هم توی پک داره و طبیعتا میتونین حافظه بیشتری هم با قیمت نه زیاد مثلا 512 با حدود 25 تومن بگیرین براش ..

4)6230 آی . که الان با کاهش قیمت به حدود 220 رسیده . دوربین 1.3 و کارت همراه حافظه 512 مگی داره البته این گوشی جاوا هست و طبیعتا برنامه هایی که براش هست خیلی محدودتر از سیمبین هست .. این هم گوشیه خوبیه

حالا سونی:)
1) همون دبلیو 550 با قیمت حدود 210 انتخاب خوبی میتونه باشه .. همه چیش امکاناتی رو که میخواین ساپرت میکنه به جز دو مورد : یکی اینکه حافظه 256 مگیش قابل افزایش نیس یعنی کارت نمیخوره که نقطه ضعف بزرگیه .. شما چنتا برنامه جاوا هم نصب کنین و یه سری عکس و اس ام اس و اینا این حافظه بسیار کمتر هم میشه و اون موردی که بخواین اهنگ زیاد بریزین رو نداره ولی در عین حال گوشیه خوبیه البته جاوا هست و برنامه هاش هم محدود ..

2)--------> پیشنهاد من به شما : کا 750 / که از نظر مولتی مدیا با این قیمت واقعا عالیه(حدود 230 تومن) ... به نظرم میرزه 30 تومن بیشتر از بودجه حدودیتون بذارین و بخرینش .. دوربین 2 مگا پیکسلی با کیفیت بسیار بالا که واقعا حرفی توش نیس .. البته فیلمبرداریش معمولیه ولی بد نیست .. فک کنم حدود 38 مگ حافظه داخلی و کارت 64 مگی تو پک داره که معمولا 512 مگیش رو میندازن روش که البته یه مقدار از کارتای حافظه نوکیا گرونتره و حدود 40 تا 50 فک کنم باشه .. پخش موسیقیش و اینا هم عالیه .. به نظرم بهترین پیشنهاد با توجه به امکاناتی که براتون در اولیویت هستن همین کا 750 هست ...

آتنا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي عليرضا ممنون از توضيحات كاملتون.پس چرا درمورد v3i نظر ندادين؟
ضمناكسي در مورد z530 و z800 سوني ايكسون و قيمتشون چيزي مي دونه واينكه اصلا مي شه تو بازار پيدا شون كرد .ضمنا قديمي هستند يا جديد. اينها به خاطر تاشو بودن و كيفيت دوربين مگاپيكسلي و امكان افزايش حافظشون نظر من رو جلب كردند .
ضمنا خبر ندارين w300 كي و با چه قيمتي به ايران مي ياد؟
قبلا از راهنماييتون ممنونم .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از آتنا :
ضمناكسي در مورد z530 و z800 سوني ايكسون و قيمتشون چيزي مي دونه واينكه اصلا مي شه تو بازار پيدا شون كرد .ضمنا قديمي هستند يا جديد. اينها به خاطر تاشو بودن و كيفيت دوربين مگاپيكسلي و امكان افزايش حافظشون نظر من رو جلب كردند .

z800 فکر کنم حدودای 300 باشه قدیمی شده یکم ولی گوشی خوبیه

Z530 رو قیمت ندارم

در مورد w300 باید بگم حدود 1 ماه شایدم کمتر ....قیمت حدود 180-200 هست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از آتنا :

ببینید وی تری آی گوشیه خوبیه ولی توجه کنین که قیمتش حدود 250 هست و با توجه به اون قیمت امکاناتی بسیار کمتر از مثلا کا 750 230 تومنی داره .. البته مساله ای هم هست اونم جنس بدنه و دیزاین فوق العاده اون هست که نقطه برتریش نسبت به کا 750 هست .. و تاشو هم هست که از این نظر هم به خواسته شما نزدیکه .. کلا با خرید هر گوشی موتورولا وارد یه بازیه پیچیده میشین:p و اونهم عدم ساپرت گوشی در ایران اسلامیه .. من حاضر نیستم 250 بدم به گوشی ای که همچین ریسکی باهاشه اونم در جاییکه با 250 تومن اینهمه انتخاب بهتر و معقولانه تر هست ... شما اگه خیلی به گوشی تاشو علاقه مند هستید همونطور که حجت الاسلام سونی اریکسون فرمود دبلیو 300 به زودی به بازار میاد و امکاناتش هم با توجه به قیمتش خوبه .. میتونین صبر کنین و بخرینش .. ولی بهتون پیشنهاد میکنم تو این مملکتی که گوشی رو میخری با گارانتی معتبر و خدمات و اینا یه اتفاقی میفته پوست ادم کنده میشه دیگه حساب کنین خریدن گوشی بدون همین ها دیگه میتونه چه عواقبی داشته باشه در صورت بروز مشکل احتمالی! ----> نتیجه: موتورولا نخرید! سامسونگ نخرید! زیمنس نخرید! پن تک نخرید! ساژم نخرید! ال جی نخرید! ----> سونی رو با احتیاط بخرید! --->نوکیا رو با وضو بخرید!:cool: :p

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
V3 هم دیگه قدیمی شده قیافش ولی خوب آنتندهی داره
مدلهای جدید موتورولا هم قشنگه:
mot_handcranked.jpg

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از DariushAgah :
V3 هم دیگه قدیمی شده قیافش ولی خوب آنتندهی داره
مدلهای جدید موتورولا هم قشنگه:
mot_handcranked.jpg
:blink: این موتورولا مدلش چیه اونوقت:blink: :blink: :blink:

rezamercury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من سه چهار روزه که موبایل موتورولا V3i خریدم و از نظر زیبایی و سبکی و آنتن دهی کاملا راض هستم. امروز متوجه شدم ک در حالت عادی ( عدم حالت شماره گیری) یک صدای بسیار ضعیف سوت مانند از گوشی پخش می شود. می خواستم بقیه دوستان دقت کنند و ببینند که گوشی آنها این صدا را دارد یا نه. فکر می کنم به همین دلیل شارژ باطری کم می ماند. الته باید گوشی را کامل به گوش بچسبونم تا این صدا رو بشنوم.

دوستان اگر این مشکل رو ندارند، لطف کنند خبر بدن تا سریع از ضمانت استفاده کنم.

بالا