• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره rapidshare

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مغز من هنگ کرده . پس بزارید آروم جلو بریم .
اینhttp://www.rapidshare.de چیه ؟ هنگ کردم از بس این ور اون ور راجبش خوندم.
آیا امکان سرچ درش هست ؟ اگر یه سری فایل رو بخوایم میتونیم تو خود rapidshare سرچ کنیم و اگر بود دانلودش کنیم؟
این امکان با خرید اکانت فعال میشه یا مجانی هم ممکنه ؟
اینکه میگن اگر اکانتت رو به کس دیگه ای بدیrapidshare اکانتت رو می بندهچطور این قضیه رو تشخیص میده .?اگر بر اساس ip هست که ip کسی که دیال آپ وصل میشه متغیره.یعنی نمیتونه از rapidshare استفاده کنه ؟دراینترنت پرسرعت ip متغیر هست یا نیست ؟
کلا این در چه مواردی استفاده میشه ؟ پیش نیازش حداقل داشتن اینترنت پر سرعته . درسته؟ منظورم اینه چون برای دانلود استفاده میشه؟
می خوام ببینم اگر چیز خوبیه اکانت بخرم.

ممنون از همگی

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
شما هم همدرد من هستی. به نظر میرسه باید بریم خودمون تحقیق کنیم اینجا کسی اگر بدونه هم خوشش نمیاد به بقیه بگه!! البته من تا حدودی سر از کارش در آورده ام ولی میخواستم به پرسشهای دیگرم پاسخی داده بشه و درباره سایتهایی که دادم نظر بدن و بگن چرا با وجود این سایتها رپید شیر انقدر طرفدار پیدا کرده!!

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=43581

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام بگو عزیز چی میخوای بدونی.
rapidshare یه سایتیه که شما میتونی اطلاعات دلخواهتو توش اپلود کنی تا دیگران بتونن از اون استفاده کنن خوب شما برای استفاده مجانی از rapidshare یکسری محدودیت داری چه برای upload فایل چه دانلود مثلا به شما resume نمیده یعنی اگه وسط دانلود فایل مورد نظرت به هر دلیل دانلودتون قطع بشه باید دوباره از اول دانلود کنید و یا اینکه شما وقتی یه فایل دانلود میکنی برای دانلود یه فایل دیگه بعد از اون باید یه مدت زمانی رو صبر کنی و محدودیتهای دیگه که البته با پرداخت ماهانه هزینه ای میتونی بدون هیچ محدودیتی و با سرعت بیشتر از rapid فایل دانلود کنی ویا اپلود کنی . بازم اگه سوالی بود بپرسید اگه بلد بودم جواب میدم

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام بگو عزیز چی میخوای بدونی.
rapidshare یه سایتیه که شما میتونی اطلاعات دلخواهتو توش اپلود کنی تا دیگران بتونن از اون استفاده کنن خوب شما برای استفاده مجانی از rapidshare یکسری محدودیت داری چه برای upload فایل چه دانلود مثلا به شما resume نمیده یعنی اگه وسط دانلود فایل مورد نظرت به هر دلیل دانلودتون قطع بشه باید دوباره از اول دانلود کنید و یا اینکه شما وقتی یه فایل دانلود میکنی برای دانلود یه فایل دیگه بعد از اون باید یه مدت زمانی رو صبر کنی و محدودیتهای دیگه که البته با پرداخت ماهانه هزینه ای میتونی بدون هیچ محدودیتی و با سرعت بیشتر از rapid فایل دانلود کنی ویا اپلود کنی . بازم اگه سوالی بود بپرسید اگه بلد بودم جواب میدم
ایول به شما
این تاپیک منو ببینید چند تا سایت برای آپلود توشه اگر اطلاعاتی درباره شون داری لطف کن ...

nas-2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
ببخشيد من از اين سايت rapidshare چند تا آلبوم داون لود كردم ولي همگي پسوارد دارن
و من موندم كه چيكار كنم پسوارد و رو چطور پيدا كنم
لطفا منو راهنمايي كنين
خيلي مرسي

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
باید از همون سایت که لینک های دانلود را پیدا کردی ببینی‌ ... فکر نکنم راهی‌ باشه ...

بالا