• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره Samsung D500

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
HI Guys

بچه ها كسي درباره قيمت دي 500 و استفاده تجربي ازون اطلاعاتي ميتونه بهمون بده؟

بقول موري من هم تو يك pause بزرگ ميباشم با اينكه عزمم رو جزم كردم كه نوكيا 3230 اگه اومد بگيرمش اما دو تا choice ديگه هم دارن مخمو يه نمه قلقلك ميدن
يكي i-mate sp3 و اون يكي همين samsung d500 هستش كه ظاهرا اين دوميه از هر لحاظ كامله حتي باوتوث هم داره....

در هر حال بچه ها اگه نظري دارين بيزحمت بگين استفاده كنيم

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از hsn :
HI Guys

بچه ها كسي درباره قيمت دي 500 و استفاده تجربي ازون اطلاعاتي ميتونه بهمون بده؟

بقول موري من هم تو يك pause بزرگ ميباشم با اينكه عزمم رو جزم كردم كه نوكيا 3230 اگه اومد بگيرمش اما دو تا choice ديگه هم دارن مخمو يه نمه قلقلك ميدن
يكي i-mate sp3 و اون يكي همين samsung d500 هستش كه ظاهرا اين دوميه از هر لحاظ كامله حتي باوتوث هم داره....

در هر حال بچه ها اگه نظري دارين بيزحمت بگين استفاده كنيم
به نظر من "اصلا" طرف سامسونگ نرو! اين گوشي بجز دوربينش بقيه قطعاتش بي كيفيت هستند ، بخصوص بلوتوث و كاور اصليش.
نمونه عكس ها و فيلم هاي گرفته شده توسط دوربين اين گوشي رو ميتوني اينجا ببيني : http://www.mobile-review.com/review/samsung-d500-camera-en.shtml
و اما i-mate Sp3 : انتخاب خيلي خوبيه به چند دليل :
- باطري عالي
- امكانات ارتباطي قوي (بدون محدوديت )
- ويندوز 2003 نسخه دوم
- وجود هر نوع نرم افزار براي اين سيستم عامل
- قابليت سينك با هر نوع نرم افزار و ديتابيس
- امكان ارتقاء حافظه (ميني اس دي)
- امكانات چندرسانه اي مناسب

در مورد 3230 : اگر ضعف باطري نداشت انتخاب خوبي بود. اميدوارم اين مشكلش رو حل كنند.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
عطا جان ممنون از اطلاعاتت
من هرچي از دي 500 ميدونم محدود به سايتهاي مختلفه وكسي رو نديدم كه سامسونگ دي 500 داشته باشه واسه همين گفتم تقريبا همه چيزش تكميله(منهاي سيستم عامل)

فقط در مورد i-mate هم من در مورد دوربينش كه مگاپيكسلي نيست يكم دودلم ولي اين 3230 مثل اينكه فكر همه چيرو كرده

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خب من اين دي 500 رو كنار ميذارم چون امروز هم گشتم نتونستم پيداش كنم و حداقل قيمتشو بپرسم عوضش سراغ 6260 نوكيا رفتم از اولش هم ازش خوشم ميومد فقط احساس ميكنم زيادي گنده اس
تقريبا همه چي هم داره فقط يكم تو كمرا ضعيفه (در مقايسه بابقيه نوكيا هاي جديدتر) ولي بقول موري آدم
بين دوراهي سيمبين و ويندوز ميمونه (بابا اين انتخاب گوشي اينروزا از زن گرفتن هم مشكلتر شده)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ولي چيزي كه براي من جالبه اينه كه اين گوشي يكي از نامزد هاي 2005 GSM Awards كن در بخش Best Mobile Handset هستش.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خب در ظاهر كه خيلي كامل به نظر ميرسه (حتي بلوتوث)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته يه ايراد خيلي بزرگ ( كه به نظر من افتضاحه) هم داره و اون اين كه امكان پخش MP3 در BackGround وجود نداره و فقط در محيط MP3 Player اش ميشه آهنگ گوش كرد.

شادی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا قيمتش چنده؟؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
البته يه ايراد خيلي بزرگ ( كه به نظر من افتضاحه) هم داره و اون اين كه امكان پخش MP3 در BackGround وجود نداره و فقط در محيط MP3 Player اش ميشه آهنگ گوش كرد.
كلا امكان پردازش همزمان يا Multi Tasking نداره و اين محدود به پخش موزيك نيست.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
خب من 6260 رو هم از هر جهت بررسي كردم و با اينكه خيلي خوشم اوم فقط بخاطر بزرگي بيش از حدش بيخيال شدم و حالا بايد دنبال گزينه هاي جديد باشم

بالا