• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخاست راه اندازی مانیتورینگ برای دانلود فایل ها (( اعلام وضعیت دانلود ))

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام
من یه انجمن دانلود آفلاین دارم ...
همینطور که در جریانید دانلود آفلاین در اصل دانلود فایل های شخصی دانلودر است ... یعنی من فایل هام رو توسط سیستم شخصیم دانلود می کنم و هر شخصی اسکای نتش باز باشه فایل های ما رو دانلود می کنه .. این توضیح مقدماتی رو دادم که بفهمید دقیقا چی می خوام ...
برای هر فایلی که دانلود می شه دانلودر وظیفه داره که اعلام وضعیت کنه که کاربران تو سایت متوجه وضعیت دانلودی اون فایل بشند
یعنی مثلا اگر اون فایل 50 % دانلود شده من وارد انجمنم می شم و پست می فرستم که فلان فایل 50 % پر شده و فلان فایل تمام شد مثلا
حالا چیزی که نیاز دارم اینه که اعلام وضعیت دانلود فایل ها توی سایتی مجزا یا سایت خودم به صورت مانیتورینگ اعلام بشه
یکی از گروه های آفلاین این قضیه رو به راحتی انجام می ده که نمونه اش رو می گذارم
وضعیت لحظه به لحظه ی مک های نت آفلاین

هزینه راه اندازی این قضیه برای انجمن ویبولتین چقدره ؟
لطفا پیشنهادات خودتون رو پیغام خصوصی کنید

yebordi

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام
من یه انجمن دانلود آفلاین دارم ...
همینطور که در جریانید دانلود آفلاین در اصل دانلود فایل های شخصی دانلودر است ... یعنی من فایل هام رو توسط سیستم شخصیم دانلود می کنم و هر شخصی اسکای نتش باز باشه فایل های ما رو دانلود می کنه .. این توضیح مقدماتی رو دادم که بفهمید دقیقا چی می خوام ...
برای هر فایلی که دانلود می شه دانلودر وظیفه داره که اعلام وضعیت کنه که کاربران تو سایت متوجه وضعیت دانلودی اون فایل بشند
یعنی مثلا اگر اون فایل 50 % دانلود شده من وارد انجمنم می شم و پست می فرستم که فلان فایل 50 % پر شده و فلان فایل تمام شد مثلا
حالا چیزی که نیاز دارم اینه که اعلام وضعیت دانلود فایل ها توی سایتی مجزا یا سایت خودم به صورت مانیتورینگ اعلام بشه
یکی از گروه های آفلاین این قضیه رو به راحتی انجام می ده که نمونه اش رو می گذارم
وضعیت لحظه به لحظه ی مک های نت آفلاین

هزینه راه اندازی این قضیه برای انجمن ویبولتین چقدره ؟
لطفا پیشنهادات خودتون رو پیغام خصوصی کنید

کسی تجربه ای داشته ؟

aria_1200

Registered User
لایک‌ها
43
اون انجمنی که می فرمایید رو پ خ کنید...

بالا