• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخاست سئو سایت

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام
بنده خودم طراح سایت هستم و یک سایت تفریحی دارم که تا جایی که اطلاع داشم بهینه سازی انجام دادم ولی ناراضی می باشم از نتیجه.
قبلاً این سایت حدود 30-40 هزار مطلب داشت که متاسفانه همه پاک شد و یک سال که سایت جدید با وردپرس بالا آوردم که الان ورودی گوگل بعد از این همه مدت به 2 هزار تا رسیده و نتیجه رضایت بهش نیست بعد از این همه مدت
من فکر می کنم به خاطر not found هایی که در webmaster tools هست که نزدیک 25 هزار تا می شود لطفاً اگر کسی می تواند سئو کند و این ارورها همه پاک شود و ورودی گوگل افزایش پیدا کند اطلاع دهد + هزینه و زمان و نمونه کار
آدرس سایت برای آنالیز
amozande.ir
با تشکر

MR.P3YMAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درود
سرعت بنده پایین هستش و سایتتون برام باز نشد... پس ندیده خدمتتون عرض کنم که...
اگه از اسکریپت اختصاصی استفاده می کنید نمیتونم بهتون کمک کنم.
در صورتی که از وردپرس استفاده می کنید در همین حد میتونم راهنمایی تون کنم که از یوئاست استفاده کنید
WordPress Seo - Yoast
در صورتی که از انجمن ساز ویبولتین استفاده می کنید بنده میتونم براتون به صورت حرفه ای سئو کنم و مشکل لینک های حذف شدتون رو برطرف کنم
پیروز باشید

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
درود
سرعت بنده پایین هستش و سایتتون برام باز نشد... پس ندیده خدمتتون عرض کنم که...
اگه از اسکریپت اختصاصی استفاده می کنید نمیتونم بهتون کمک کنم.
در صورتی که از وردپرس استفاده می کنید در همین حد میتونم راهنمایی تون کنم که از یوئاست استفاده کنید
WordPress Seo - Yoast
در صورتی که از انجمن ساز ویبولتین استفاده می کنید بنده میتونم براتون به صورت حرفه ای سئو کنم و مشکل لینک های حذف شدتون رو برطرف کنم
پیروز باشید
از وردپرس استفاده می کنم
و Yoast نصب می باشد
not found ها چه ربطی به Yoast داره که حذف بشه؟!!!!!!!!!!!!

tatseo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با سلام
به اعلان گوگل وجود صفحات 404 عامل کاهش رتبه نمیشود،اما الان اکثر سایت ها دچار کاهش بازدید و رتبه شدند این عمل هم به دلیل اجرای الگوریتم جدید گوگل می باشد،اما اگر میخواهید ارور هایتان را پاکسازی و بهینه کنید با روش زیر میتوانید این کار را انجام دهید:
شما میتوانید از بخش configuration در وبمستر تولز ، بخش crawler access ، وارد بخش remove url شوید . در این بخش شما می بایست بر روی create a new removal request کلیک کنید و ادرس صفحه ۴۰۴ را در آن وارد کنید-میتوانید صفحات ۴۰۴ خود را از بخش diagnostics و crawl error پیدا کنید.
بعد از این که بر ادرس وبسایت خود را وارد کردید ، دکمه continue را بزنید و در صفحه بعد هم بر روی Remove کلیک کنید.
با این عمل شما درخواست حذف یک صفحه از سایت خود را در گوگل به ثبت رساندید،بعد از چند روز میتوانید به همین صفحه سر بزنید و ببینید که گوگل با درخواست شما موافقت کرده است یانه؟
(این کار شاید یک هفته زمان ببرد)
با تشکر

Last edited:

pamenary

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام
به اعلان گوگل وجود صفحات 404 عامل کاهش رتبه نمیشود،اما الان اکثر سایت ها دچار کاهش بازدید و رتبه شدند این عمل هم به دلیل اجرای الگوریتم جدید گوگل می باشد،اما اگر میخواهید ارور هایتان را پاکسازی و بهینه کنید با روش زیر میتوانید این کار را انجام دهید:
شما میتوانید از بخش configuration در وبمستر تولز ، بخش crawler access ، وارد بخش remove url شوید . در این بخش شما می بایست بر روی create a new removal request کلیک کنید و ادرس صفحه ۴۰۴ را در آن وارد کنید-میتوانید صفحات ۴۰۴ خود را از بخش diagnostics و crawl error پیدا کنید.
بعد از این که بر ادرس وبسایت خود را وارد کردید ، دکمه continue را بزنید و در صفحه بعد هم بر روی Remove کلیک کنید.
با این عمل شما درخواست حذف یک صفحه از سایت خود را در گوگل به ثبت رساندید،بعد از چند روز میتوانید به همین صفحه سر بزنید و ببینید که گوگل با درخواست شما موافقت کرده است یانه؟
(این کار شاید یک هفته زمان ببرد)
با تشکر
دوست عزیز تا جایی که من داخل سایت های خارجی خوندم عامل اصلی کاهش بازدید همین صفخات 404 بعدم این روش برای این تعداد ارور جواب گو نیست خودتون حساب کنید در صفحه CRAWEL ERROR گوگل روزی 1000 عدد صفحه را نمایش می دهد که اگر برای حذف هر صفحه 10 ثانیه در نظر بگیریم برای 1000 صفحه 166 دقیق زمان می برد که اگر روزی 1000 صفحه حذف شود 25 روز زمان می خواهد که امروز دیدم شده 29 هزار تا
به نظر من این کار عملی نیست نظرتون در مورد 301 REDIRECT تمامی صفحات به صفحه اصلی چیست؟ آیا حذف می شود؟آیا ورودی گوگل از اینی که هست کاهش پیدا نمی کند؟

tatseo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
301 REDIRECT هم میتونید انجام دهید تا بازدید کنندگان به صفحه اصلی سایت انتقال پیدا کنند بدون تاثیر هم نیست اما بازدیدکنندگان به نتایج و خواسته هایی که دارن دست پیدا نمیکنن ولی موضوع سایت قبلی که پاک شده باشد با سایت فعلی که انلاین هست یکی باشد میتواند گردش مناسبی در سایت ایجاد کند و زمان ماندن کاربر در سایت را افزایش دهد

MR.P3YMAN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
از وردپرس استفاده می کنم
و Yoast نصب می باشد
not found ها چه ربطی به Yoast داره که حذف بشه؟!!!!!!!!!!!!
درود مجدد
بنده نگفتم یوئاست ربطی به نات فاوند ها داره. فقط توصیه کردم که برای سئو وردپرس از این افزونه استفاده کنید
همونطور که عرض کردم اگه سایتتون انجمن ویبولتین بود به صورت حرفه ای سئو میکردم و مشکل لینک های نات فاوند رو هم حل میکردم
پیروز باشید

بالا