• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخاست کمک برای بالا آوردن سایت ( اگه پیشرفت بقیه رو پیشرفت خودتون میدونید و حسود نیستید بیایید )

farzad hme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
( این پست مربوط به خیلی وقت پیشه لطفا پاکش کنید چون دامنه رو الان به وبلاگ وصل کردم )

سلام دوستان

اول بگم که
از هرکسی انتظار کمک ندارم ولی اگه واقعا انسانیت هنوز زندس و پییشرفت بقیه رو پیشرفت خودتون میدونید میدونم که میگید
اگه با پیشرفت و خوشحالی بقیه خوشحال نمیشید صفحه رو ببندید

من چند ماهه این سایتو زدم
www.iran-daneshjoo.ir

بازدیدش خیلی کمه
ورودی گوگل هم خیلی کمه

من تازه کارم و این اولین وبیه ک ساختم

ازتون یه خاهشی دارم
و اونم اینکه برید تو سایتم و اشکالاتش رو بگید
هرکاری ک لازم باشه میکنم تا بالا بیارمش

لطفا همه اشکالاتش رو بگید
پیشنهاداتون رو بگید
راهنماییم کنید ک چجوری بیارمش بالا
لطفا هر چیزی رو ک گفتید یکم بیشتر توضیح بدید چون عملا با اکثرشون کار نکردم

Last edited:

Hossein_Gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام، موضوع مهمی که هست اینه که بنظر میاد شما از سیستم رز بلاگ برای ساخت سایت استفاده کردین اینکار حرفه ای نیست در غیر اینصورت سایت خوب و معقولی هستش ایرادی خاصی توش نیست بنظرم بهتره که باکس کسب درآمد آیکون هایی که وجود داره فضای زیادی رو اشغال کرده کوچیکتر بشه بهتره.
و یه مشکلی هم که هست اونم اینکه فایل rss.xml شما مربوط به یک سایت دیگه هست این مورد رو رفع کنید.
الان وب سایت شما نیاز به مطالب خوب و باکیفیت با سئو بالا و تبلیغات به شیوه های مختلف داره. مواردی که بنظرم میومد اینا بود البته با دقت نتونستم نگاه کنم.

موفق باشید :)
www.HosseinGh.ir

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
با این تعداد اندکسی نباید ورودی کمی از گوگل داشته باشید یا اندکس ها بی کیفیت هستنند یا سایت دچار مشکل هست بخصوص اگر از عمر سایت بیش سه ماه گذشته باشه اگر مشکل پنالتی و یا ایرادات فنی رو نادیده بگیریم قدرت پست شما قابل رقابت با بقیه رقبا نیست و همینطور اعتبار جذبی سایت شما بدون انلیز از وب مستر البته نمیشه نظر بهتری داد اما بطور کل می تونم بگم حتما مطالب شما باید پرو پیمون تر با عکس و تفصیلات باشه به همراه جذابیت و نوع اوری و با حداقل موازی کاری یا کپی زنی در ظرف دوهفته تعداد پست ها رو به پنج هزار برسونید و نتیجش رو ببینید و ترافیک رو انلیز کنید

rasoul6464

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
رتبه الکسای سایتتون رو نگا کردم خوب بود، به نظرم اگه تو یه سایت افزایش بازدید عضو بشید خیلی بهتر میشه
من خودم یه سایت افزایش بازدید دارم، اینم آدرسش:
http://rank98.ir/
سایتی جهت افزایش بازدید سایت و وبلاگ، تبادل بازدید، خرید بازدید، تبلیغات، و در نهابت بهبود رتبه الکسا و پیج رنک گوگل

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
ظاهر اصلا جالب نیست
عنوان سایت بهینه نیست
نویگیشن درستی ساخته نشده
پست ها جذابیت ندارند
در ضمن اگه از سیستم وبلاگدهی استفاده میکنید پیشنهاد میکنم به وردپرس کوچ کنید.
در زمینه سئو هم اگه علاقه دارید تا ورودی گوگلِ خودتون رو افزایش بدید بهتره تا از این مقاله استفاده کنید : سئو وبسایت

بالا