• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخوات کمک در مورد خرید و نصب یه چیزی ی ی ی ی

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان عزیز . اساتید فن . کلیه عزیزان در فروم .

راستش ما میخواستیم یه ماهواره ای بخریم که امکانات زیر رو بتونه بر آورده کنه :

شما لطف کنید بفرمایید که برای این کار چند تا رسیور . ال ان بی . کارت dvdb . دیش و ... لازمه .

1.هم بشه از روی تلویزیون برنامه های ماهواره رو تماشا کرد و هم کامپیوتر که بتوان برنامه ها رو گرفت .

2. روی ماهواره تا چند تا lnb میشه قرار داد که بشه علاوه بر hotbird . حدودا کانال های دیگر رو هم دید .؟

3. برای انجام گزینه ی 1 باید چکار کرد ؟ و شما کلا در هر یک چه مدلی رو پیشنهاد میکنید . ققیمتش رو هم کنارش بزنید .

قربان لطف و محبتتون . مرسی

من از شیراز هستم

Last edited:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما برای تماشا از تلویزیون احتیاج به رسیور دارید که مدل هاش زیاده و باید ببینید چقدر ازش کارایی میخواید .

برای تماشا از کامپیوتر هم کارت dvb که خوب مدل ها مختلفش از 30 /40 تومن هست به بالا .

فقط نکته ای که باید بخاطر داشته باشید برای استفاده همزمان از این دو lnb دو سوزنه برای هر جایی که میخواید لازمه. معمولا اگر هاتبرد رو هم میخواید. هاتبرد با عرب ست پیشنهاد میشه. مگر اینکه دنبال دانلود آفلاین و اینترنت ماهواره ای باشید.

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
حالا من بهتون رس ی ور دریمباکس رو پیشنهاد میکنم که میتونید با استفاده از ویدیو آن لن میتونید روی کامپیوترتون برنامه ها را ببینید و حتی ضبط کنید. حتی میتونید دقیقا مثا لینکه روبروی رس یور نشستید رس یور رو کنترل کنید. در ضمن با استفاده از یک اکانت شرینگ ماهواره ای که حدودا 10 تومنه میتونید تمام کانالهای کارتی رو باز کنید.

شیراز رو نمیدونم بشه اینجوری یه نه ولی من توی تهران روی یک د ی ش ، هاتبرد ، نایل ست ، دبلیو3 رو با هم دارم بدون هیچ مشکل خاصی.

بالا