• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستي در مورد Rapidshare

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
از دوستاني كه اكانت پرميوم Rapidshare رو دارن ساولي داشتم و اون اينكه وقتي مي خواهيد با ديفالت اكسپلورر دانلود كنيد و قسمت Save‌مياد در جلوي from چي مي زنه؟
مثلا وقتي كسي از اكانت free‌ دانلود كنه مي زنه from:dl6cg.rapidshare.de.
مي خوام بدونم در اكانتهاي پرميوم چي مينويسه؟
ممنون

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
سلام استاد
هر فایلی سرورش فرق داره قبلا 12 تا سرور بود اما الان زیاده یعنی نمیشه شمرد ، بعد باز سرور FREE با پولی فرق میکنه
یه جواب بهتر اینه که لینک پرمیوم رو بدم به شما شما میتونی ریزوم (resume) دار دانلود کنی (چند ماه پیش با یکی تست کردم) بعد یه چیز دیگه اینکه بد مانیتوری داره! یعنی هر لینک پریموم داری داشته باشین دانلود کنین صاحب اصلی اکانت میتونه ip شمارو ببینه !
247.gif
شوخی که نیست تا چند روز هم دوام داره مثل Free نیست همون لحظه بعد بپره
275.gif

5a7606cf1d47.jpg

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
حب اينها كه با دانلودهاي فري يكي هست.يعني تو اكانتهاي فري هم از اين dl20l3‌ و ... دانلود مي كنه.
چه جورياست؟

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از amir_ :
حب اينها كه با دانلودهاي فري يكي هست.يعني تو اكانتهاي فري هم از اين dl20l3‌ و ... دانلود مي كنه.
چه جورياست؟

لینک یه جوره یعنی جفتش dl20l3 شروع میشه (سرور یکیه) اما نوع سرویس دهیش فرق داره چه سرعت و Resume و ... یعنی منم روی همین سرور up میتونم بکنم (دست من نیست) اما سرویسم اونجوریه... خودش موقع اپلود هر فایلی همه این اطلاعات که این لینک مال چه اکانتیه تاریخ و سایز و ip و ... ثبت میکنه و بعدش تعداد دانلود شده ها رو برام تو جدول میزنه که این امکانات و free نداره

اقا اگه دانلود زیاد داری برو بگیر که خیلی راحت میکنه کار هارو
295.gif
من که 2 تا دارم
285.gif
روزی بیشتر از 3 گیگ نمیشه دان کرد ، یعنی روزی 3 گیگ سهمیه میده که اگه دان نکنی با 3 گیگ فردا جمع میشه و تا 10 برسه دیگه اضافه نمیکنه ، منم سهمیه هر روزمو مصرف میکنم
260.gif
257.gif

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
واسخ خريد نمي خوام.واسه استفاده تو دانلود آفلاين مي خوام.

بالا