• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستی در مورد احتمال معافی من و نحوه ادامه تحصیلم در دانشگاه

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
خسته نباشید

یه سوالی داشتم در مورد دانشگاه و خدمت سربازی

من متولد مهرماه 68 هستم و پدرم متولد مهرماه 32 هستش
سر قانون معافی تک پسری و پدر 60 ساله من کاردانی دانشگاه آزاد میخوندم الکی مرخصی گرفتم و واحد حذف کردم و خلاصه ترکوندم خودم و درس و دانشگاه رو

تا عید امسال که قانون شد پدر 65 ساله و خلاصه کل برنامه های زندگی منو نابود کرد و اون ترم هایی که مرخصی رد کردم و پیچونده بودم خودمو بدبخت کردم

خب حالا اصل حرف
من فک میکنم مهرماه 87 وارد دانشگاه آزاد شدم واسه کاردانی
توی 6 ترم تمام نشد و رفتم واسه سربازی که خب یه سری برگه دادن به ما بردیم واسه کلانتری و خلاصه 2 ترم به ما زمان دادن که درسمون تموم بشه

همون موقع هم مشکلاتی پیش اومد و اون دو ترم هم تمام نشد و تابستون امسال با نامه های مجدد رفتم کلانتری که ایندفعه دو ترم بهم مهلت دادن و اعلام کردن این دو ترم همون زمانیه که اجازه دارم بین فوق دیپلم و لیسانس استراحت کنم
یعنی در این حالت این دو ترم کاردانی تموم بشه مستقیم باید برم کارشناسی و دیگه بینش زمان ندارم

حالا درس من ترم بعدی یعنی آخرین مهلت من که تا خرداد و تیر سال آیندست زمان داره که 15 واحد دارم که فارق التحصیل میشم

میخواستم بدونم پشت سرش لیسانس قبول بشم و برم واسه لیسانس اگر پدر 65 سالش بشه معاف میشم بازم یا من دیگه مشمول شدم یا میشم ؟
و اینکه کدوم کنکوری باید شرکت کنم که بعد از کاردانی مستقیم بدون وقفه برم برای کارشناسی ؟
قبلا این بهمن کنکور آزاد داشت قبول میشدیم میرفتیم یه ترم مرخصی رد میکردیم ولی دانشجوی اونا حساب میشدیم و وقفه ای نمیفتاد ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنماییم کنن
با تشکر

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
خسته نباشید

یه سوالی داشتم در مورد دانشگاه و خدمت سربازی

من متولد مهرماه 68 هستم و پدرم متولد مهرماه 32 هستش
سر قانون معافی تک پسری و پدر 60 ساله من کاردانی دانشگاه آزاد میخوندم الکی مرخصی گرفتم و واحد حذف کردم و خلاصه ترکوندم خودم و درس و دانشگاه رو

تا عید امسال که قانون شد پدر 65 ساله و خلاصه کل برنامه های زندگی منو نابود کرد و اون ترم هایی که مرخصی رد کردم و پیچونده بودم خودمو بدبخت کردم

خب حالا اصل حرف
من فک میکنم مهرماه 87 وارد دانشگاه آزاد شدم واسه کاردانی
توی 6 ترم تمام نشد و رفتم واسه سربازی که خب یه سری برگه دادن به ما بردیم واسه کلانتری و خلاصه 2 ترم به ما زمان دادن که درسمون تموم بشه

همون موقع هم مشکلاتی پیش اومد و اون دو ترم هم تمام نشد و تابستون امسال با نامه های مجدد رفتم کلانتری که ایندفعه دو ترم بهم مهلت دادن و اعلام کردن این دو ترم همون زمانیه که اجازه دارم بین فوق دیپلم و لیسانس استراحت کنم
یعنی در این حالت این دو ترم کاردانی تموم بشه مستقیم باید برم کارشناسی و دیگه بینش زمان ندارم

حالا درس من ترم بعدی یعنی آخرین مهلت من که تا خرداد و تیر سال آیندست زمان داره که 15 واحد دارم که فارق التحصیل میشم

میخواستم بدونم پشت سرش لیسانس قبول بشم و برم واسه لیسانس اگر پدر 65 سالش بشه معاف میشم بازم یا من دیگه مشمول شدم یا میشم ؟
و اینکه کدوم کنکوری باید شرکت کنم که بعد از کاردانی مستقیم بدون وقفه برم برای کارشناسی ؟
قبلا این بهمن کنکور آزاد داشت قبول میشدیم میرفتیم یه ترم مرخصی رد میکردیم ولی دانشجوی اونا حساب میشدیم و وقفه ای نمیفتاد ولی الان نمیدونم باید چیکار کنم

ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن راهنماییم کنن
با تشکر

فقط میدونم که باید کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنید. نمیدونم دفترچه سراسری و آزاد و ... اومده یا نه. ولی دنبالش باش که زمانش رد نشه.
اگر هم سراسری نشد، دانشگاه های آزاد الان دارن واسه کاردانی و کارشناسی، بدون آزمون ثبت نام میکنن.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم دوست من
ولی دقیقا میدونم باید این کارو کنم. ولی کنکوری سراغ ندارم توی این موقع و مشکل اصلیم اون قضیه سربازی هستش.

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
ممنونم دوست من
ولی دقیقا میدونم باید این کارو کنم. ولی کنکوری سراغ ندارم توی این موقع و مشکل اصلیم اون قضیه سربازی هستش.

اول شما باید برید از **** وظیفه چند تا سوال بپرسید!

این چند تا مورد رو میدونم:

1- بعد از فارغ التحصیلی از هر مقطعی، یک سال فرصت داری تا دفترچه آماده به خدمت رو پست کنی.
2- مطمئنم نیستم؛ ولی همیشه فکر میکردم که اگر کسی بیشتر از حد مجاز اشتغال به تحصیل رو کش بده و بهش سنوات بخوره، شاید دیگه اون یک سال فرصت رو نداشته باشه. شما باید از **** وظیفه بپرسی که اولاً بعد از این دو ترم، دانشگاه دیگه ای قبول شدی، اصلاً معافیت تحصیلی بهت میدن؟ ثانیاً بپرس که اگر توی تیر ماه فارغ التحصیل بشی، چقدر وقت داری که دفترچه خدمت رو پست کنی؟ ثالثاً چون مدرک رو با سنوات اضافی میگیری، اگر در حین خدمت، دانشگاه قبول بشی، آیا بهت معافیت موقت تحصیلی میدن؟
3- توی این سایت نوشته (» کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر «) که ثبت نام کنکور کارشناسی ناپیوسته 6 اسفند و نتایج هم آخر شهریور اعلام میشه. یعنی ممکنه توی شهریور سرباز باشی (به مورد ثالثاً در خط بالا مراجعه کن)
4- با این طرحی که شما داری میریزی و میگی پدرتون باید 65 سال بشه تا معاف بشی؛ یعنی سال 1332+65=1397 درسته؟ یعنی باید مدرک رو که گرفتی، سریع دفترچه خدمت رو پست کنی و غیبت نخوری. چون اگر غیبت بخوری، هم معافیت میپره و هم دانشگاه دیگه ثبت نام نمیکنه و هم اگر در حین خدمت، دانشگاه قبول بشی، خود **** وظیفه بهت معافیت تحصیلی نمیده!

در نهایت اینکه اون سوالات که در قسمت (2) گفتم رو از **** وظیفه حتماً بپرس.

موفق باشی

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
ممنونم دوست من
گفتم شاید دوستان اطلاعات دقیقی داشته باشن که نیاز نباشه برم اونجا. آخه از حالتش خوشم نمیاد.

در مورد اون بخش 4 که توضیح دادین که باید سریع دفترچه پست کنم و این حرفها راستش در مورد اعزام و این حرفا هیچی نمیدونم و روش گرفتن معافی.

در مورد کنکور هم. بهمن همین امسال آزاد بدون کنکور هستش که خب الان ثبت نامشه که من یه ترم مونده از کاردانیم نمیتونم انگاری دفترچشو بگیرم.

در مورد کنکور دوره بعدی هم که خب میره واسه مهر که سه ماه تابستون اینطوری شاید مشمول بشم چون درسم تموم شده و هنوز دانشجو نیستم.

ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن
با تشکر

davood21

Registered User
لایک‌ها
86
ممنونم دوست من
گفتم شاید دوستان اطلاعات دقیقی داشته باشن که نیاز نباشه برم اونجا. آخه از حالتش خوشم نمیاد.

در مورد اون بخش 4 که توضیح دادین که باید سریع دفترچه پست کنم و این حرفها راستش در مورد اعزام و این حرفا هیچی نمیدونم و روش گرفتن معافی.

در مورد کنکور هم. بهمن همین امسال آزاد بدون کنکور هستش که خب الان ثبت نامشه که من یه ترم مونده از کاردانیم نمیتونم انگاری دفترچشو بگیرم.

در مورد کنکور دوره بعدی هم که خب میره واسه مهر که سه ماه تابستون اینطوری شاید مشمول بشم چون درسم تموم شده و هنوز دانشجو نیستم.

ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنن
با تشکر

خواهش میکنم
شما باید بپرسید و بدونید که اگر فارغ التحصیل بشید (تیر ماه) و بعد در دانشگاه قبول بشید، آیا **** وظیفه اجازه درس خوندن بهتون میده یا نه؟ اگر اجازه میدن، شما میتونید تابستون دفترچه خدمت رو پست کنید و یا 1 شهریور اعزام میشید یا 1 آبان. اگر اعزام شما 1 شهریور بود، به محض دریافت برگه سبز از طریق پست، به پلیس+10 تشریف میبرید و درخواست تاخیر اعزام رو ثبت میکنید. ممکنه با درخواست شما موافقت بشه؛ و اعزام شما چند ماه عقب بیوفته. بعد راحت توی مهرماه میرید دانشگاه آزاد.

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
خب من دفترچه پست کنم که معافی هوتوتو میشه که حاجی
من اصل حرفم اینه یه طوری باشه معافی اوکی بشه

بالا