سيامك جان
همانطور كه قبلا هم عرض كردم براي بخش فرهنگ و هنر برنامه هاي بسياري وجود دارد .
بخش هنرهاي تجسمي
بخش نقاشي
بخش تاريخ كه زير انجمني از آن مي تواند زبانشناسي باشد .
اما نكته مهم در اين است كه ايجاد يك بخش بسيار ساده است اما اگر پيش نيازهاي يك بخش آماده نشود بخش تازه تاسيس فاقد كارايي لازم است .
براي اين بخش ها برنامه هاي در دست اقدام است و اميد به خدا در آينده اي نزديك محقق خواهد شد و در حال حاضر برنامه هاي براي تحقق پيش فرش هاي آن در جريان است .
فكر مي كنم از بين انجمن هاي باقيمانده ، انجمن تاريخ و زبانشناسي زودتر از ساير مبابث به روي علاقه مندان گشوده شود .
در ضمن براي طرح اينگونه مسائل بهتر است يا در گفتگو در مورد مسائل فروم پست زده شود و يا اينكه در گفتگوي آزاد تاپيكي وجود دارد براي طرح مسائل مربوط به هر آنچه به حوزه من مربوط مي شود . من هر روز آن تاپيك را مي بينم و به پست هاي دوستان ( هر چه باشد ) پاسخ مي دهم .
پي ام مي توانيد بزنيد . فكر نمي كنم كسي بتواند مدعي شود كه پي امي به من زده و بدون پاسخ مانده باشد .
خوبي آن تاپيك در اين است كه چون پست ها در گفتگوي آزاد حساب نمي شود بهانه اي براي ازدياد پست بعضي حضرات نيست و اينگونه تاپيك ها در جايي به جز گفتگوي آزاد زود به انحراف كشيده مي شود و نتيجه لازم هم حاصل نمي شود .
زماني قبل از حضور شما در انجمن ، انجمني به نام فرهنگ و هنر نداشتيم .
يك بخش در گفتگوي هاي عمومي بود به نام هنر . ( چيزي در رديف گفتگوي آزاد بود )
با همت دوستان عزيز ( كه لازمه دوباره از همه آنها تشكر كنم ) اين بخش مستقل شد و به شكلي در آمد كه امروز مي بينيم .
براي همه شما آرزوي موفقيت دارم .