• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستی ضروری از مدیر محترم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیامک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بهروز عزیز

فکر کنم قبلا هم ازتون خواستم اما گویا وقت نمی کنید به فقرا و ندارها نیز بپردازید!
فکر کنم ایجاد یک زیر شاخه برای فرهنگ و هنر با عنوان "زبان شناسی" کاری ضروری است.
نظر دیگر دوستان چیست؟

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
زبان شناسی ؟؟؟؟
تو فقط اسم بخش رو گفتی توی این بخش چه مطالبی می تونه قرار بگیره ؟؟؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سيامك جان

همانطور كه قبلا هم عرض كردم براي بخش فرهنگ و هنر برنامه هاي بسياري وجود دارد .

بخش هنرهاي تجسمي
بخش نقاشي
بخش تاريخ كه زير انجمني از آن مي تواند زبانشناسي باشد .

اما نكته مهم در اين است كه ايجاد يك بخش بسيار ساده است اما اگر پيش نيازهاي يك بخش آماده نشود بخش تازه تاسيس فاقد كارايي لازم است .

براي اين بخش ها برنامه هاي در دست اقدام است و اميد به خدا در آينده اي نزديك محقق خواهد شد و در حال حاضر برنامه هاي براي تحقق پيش فرش هاي آن در جريان است .

فكر مي كنم از بين انجمن هاي باقيمانده ، انجمن تاريخ و زبانشناسي زودتر از ساير مبابث به روي علاقه مندان گشوده شود .

در ضمن براي طرح اينگونه مسائل بهتر است يا در گفتگو در مورد مسائل فروم پست زده شود و يا اينكه در گفتگوي آزاد تاپيكي وجود دارد براي طرح مسائل مربوط به هر آنچه به حوزه من مربوط مي شود . من هر روز آن تاپيك را مي بينم و به پست هاي دوستان ( هر چه باشد ) پاسخ مي دهم .

پي ام مي توانيد بزنيد . فكر نمي كنم كسي بتواند مدعي شود كه پي امي به من زده و بدون پاسخ مانده باشد .

خوبي آن تاپيك در اين است كه چون پست ها در گفتگوي آزاد حساب نمي شود بهانه اي براي ازدياد پست بعضي حضرات نيست و اينگونه تاپيك ها در جايي به جز گفتگوي آزاد زود به انحراف كشيده مي شود و نتيجه لازم هم حاصل نمي شود .

زماني قبل از حضور شما در انجمن ، انجمني به نام فرهنگ و هنر نداشتيم .
يك بخش در گفتگوي هاي عمومي بود به نام هنر . ( چيزي در رديف گفتگوي آزاد بود )
با همت دوستان عزيز ( كه لازمه دوباره از همه آنها تشكر كنم ) اين بخش مستقل شد و به شكلي در آمد كه امروز مي بينيم .

براي همه شما آرزوي موفقيت دارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا