سلام من افزونه وردپرسی میخوام که پست ها رو به صورت زماندار ارسال کنه با تشکر
javadth کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 28 جولای 2012 نوشتهها 13,902 لایکها 15,990 محل سکونت @takhfif_100 21 ژانویه 2013 #1 سلام من افزونه وردپرسی میخوام که پست ها رو به صورت زماندار ارسال کنه با تشکر
mha1368 Registered User تاریخ عضویت 8 ژوئن 2009 نوشتهها 2,443 لایکها 1,033 21 ژانویه 2013 #2 یعنی چی؟ مثلا یه پست رو امروز ذخیره پیش نویس کنید و فردا که نیستید منتشر بشه؟ خوب تاریخ انتشار رو بذارید برای فردا،اینجوری نمیشه؟
یعنی چی؟ مثلا یه پست رو امروز ذخیره پیش نویس کنید و فردا که نیستید منتشر بشه؟ خوب تاریخ انتشار رو بذارید برای فردا،اینجوری نمیشه؟
javadth کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 28 جولای 2012 نوشتهها 13,902 لایکها 15,990 محل سکونت @takhfif_100 21 ژانویه 2013 #3 به نقل از mha1368 : یعنی چی؟ مثلا یه پست رو امروز ذخیره پیش نویس کنید و فردا که نیستید منتشر بشه؟ خوب تاریخ انتشار رو بذارید برای فردا،اینجوری نمیشه؟ کلیک کنید تا بازشود... بله مقلا 10 تا پست بزنم و تنظیم کنم که هر دو ساعت یکبار ارسال کنه
به نقل از mha1368 : یعنی چی؟ مثلا یه پست رو امروز ذخیره پیش نویس کنید و فردا که نیستید منتشر بشه؟ خوب تاریخ انتشار رو بذارید برای فردا،اینجوری نمیشه؟ کلیک کنید تا بازشود... بله مقلا 10 تا پست بزنم و تنظیم کنم که هر دو ساعت یکبار ارسال کنه
mha1368 Registered User تاریخ عضویت 8 ژوئن 2009 نوشتهها 2,443 لایکها 1,033 21 ژانویه 2013 #4 به نقل از javadth : بله مقلا 10 تا پست بزنم و تنظیم کنم که هر دو ساعت یکبار ارسال کنه کلیک کنید تا بازشود... خوو با همون بیل بیلک وردپرس نمیشه اینجوری: وقتی داری پست ارسال می کنی از منو "انتشار" نوشته "انتشار فوری" روی "ویرایش " کلیک کن و بهش تاریخ و زمان بده من تا حالا تست ش نکردم ولی یحتمل جواب میده
به نقل از javadth : بله مقلا 10 تا پست بزنم و تنظیم کنم که هر دو ساعت یکبار ارسال کنه کلیک کنید تا بازشود... خوو با همون بیل بیلک وردپرس نمیشه اینجوری: وقتی داری پست ارسال می کنی از منو "انتشار" نوشته "انتشار فوری" روی "ویرایش " کلیک کن و بهش تاریخ و زمان بده من تا حالا تست ش نکردم ولی یحتمل جواب میده
javadth کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 28 جولای 2012 نوشتهها 13,902 لایکها 15,990 محل سکونت @takhfif_100 21 ژانویه 2013 #5 به نقل از mha1368 : خوو با همون بیل بیلک وردپرس نمیشه اینجوری: وقتی داری پست ارسال می کنی از منو "انتشار" نوشته "انتشار فوری" روی "ویرایش " کلیک کن و بهش تاریخ و زمان بده من تا حالا تست ش نکردم ولی یحتمل جواب میده کلیک کنید تا بازشود... گرفتم درسته
به نقل از mha1368 : خوو با همون بیل بیلک وردپرس نمیشه اینجوری: وقتی داری پست ارسال می کنی از منو "انتشار" نوشته "انتشار فوری" روی "ویرایش " کلیک کن و بهش تاریخ و زمان بده من تا حالا تست ش نکردم ولی یحتمل جواب میده کلیک کنید تا بازشود... گرفتم درسته