آقا تك آهنگ هم درخواست بدين سعي ميكنم لينكشو بزارم براتون
مرسي آقا! :happy: دست شما درد نكنه واقعا لطف كرديد! مثل اينكه اين Jaamonline سايت خوبيه واقعا! تنها جايي كه نگشته بودم همين بود! بازم مرسي كارتون عالي بود!اينم لينك دانلود " باور كن دلا" كه محمد اصفهاني خونده. دانلود كنيد حالشو ببرين(سركار خانم):happy:
http://www.jaamonline.net/All Files/Music/Single/Bavar Kon Dela-Esfehani.mp3
مرسي آقا! (در ضمن من خانم هستم آقا نيستم!:blush: )
هر چي بخوايم؟ خب...اگه بتونيد آهنگ "باور كن دلا" محمد اصفهاني كه براي سريال معصوميت از دست رفته خونده رو پيدا كنيد معلوم ميشه كه ديگه واقعا همه چي رو مي تونيد پيدا كنيد! چون توهمه سايتها يي كه من گشتم لينك دانلودش broken بود...
سلام جناب Mehdidjشما خانمی ؟؟
خوب زودتر میگفتی
من تا حالا فکر می کردم مردی
خیلی خنگم نه:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
نکنه زیر نویس هم خانمه؟؟
سلام جناب Mehdidj
LOL نه بابا ! خنگ ؟ اين حرفو نزنيد لطفا! خب البته طبيعيه كه آدم تو عالم اينترنت در شناخت هويت و جنسيت افراد اشتباه كنه. در مورد جناب زيرنويس من فكر مي كنم ايشون بايد آقا باشند...يك آقاي محترم و متشخص! حالا جدا چرا فكر مي كرديد من بايد مرد باشم؟ به خاطر شيوه حرف زدنمه كه عاري از ناز و اداي زنانه ست؟ جدا دوست دارم بدونم! قضيه جالبيه! :blush:
نمی دونم چی شد فکر کردم شما آقایی تشخیص اشتباه از من بود... شاید اسم کاربری ت.. شاید هم چون اولین بار درخواست من رو توی بخش درخواست موزیک جواب دادی ... شاید هم به خاطر آواتورت
-
راستی توی اون پی امی هم که بهم دادی یه چیزهایی نوشته بودی که خوب هر کسی می خوند صد در صد می گفت شما مردی...
به هر حال من الان خیلی شرمندم!!:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
(خودمونیم ها خوب شد سوتی .. تیکه ای چیزی ننداختم وگرنه الان دیگه روم نمی شد پامو تو پی تی بذارم...)
:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
(این آریانا اسم خودتون هست؟)
راست میگی...دوستان قراره اينجا ترانه و آلبوم درخواست بدين . چاق سلامتي چراااااااااااااااااااا؟؟؟ ؟؟؟