• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست آلبوم بدين

وضعیت
موضوع بسته شده است.

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هر آلبومي كه ميخوايين دانلود كنيد (ايراني) اينجا مطرح كنيد تا لينكش رو براتون بزارم

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
همه آلبوم های محسن یگانه رو می خوام + آلبوم Yas (رپر فارسی) که نمی دونم اسمش چیه.

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
آقا ممنون ! خیلی عالی بود !

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام.

يه سوال: اينجا فقط مختص درخواست آلبومه يا تك آهنگ هم ميشه درخواست كرد؟ اينو از اين جهت پرسيدم چون تو تاپيك اول صفحه هر دو مورد درخواست داده ميشه.

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تك آهنگ هم درخواست بدين سعي ميكنم لينكشو بزارم براتون;)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
آقا تك آهنگ هم درخواست بدين سعي ميكنم لينكشو بزارم براتون;)

مرسي آقا! (در ضمن من خانم هستم آقا نيستم!:blush: )

هر چي بخوايم؟ خب...اگه بتونيد آهنگ "باور كن دلا" محمد اصفهاني كه براي سريال معصوميت از دست رفته خونده رو پيدا كنيد معلوم ميشه كه ديگه واقعا همه چي رو مي تونيد پيدا كنيد! چون توهمه سايتها يي كه من گشتم لينك دانلودش broken بود...

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
اينم لينك دانلود " باور كن دلا" كه محمد اصفهاني خونده. دانلود كنيد حالشو ببرين(سركار خانم):happy:

http://www.jaamonline.net/All Files/Music/Single/Bavar Kon Dela-Esfehani.mp3

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اينم لينك دانلود " باور كن دلا" كه محمد اصفهاني خونده. دانلود كنيد حالشو ببرين(سركار خانم):happy:

http://www.jaamonline.net/All Files/Music/Single/Bavar Kon Dela-Esfehani.mp3
مرسي آقا! :happy: دست شما درد نكنه واقعا لطف كرديد! مثل اينكه اين Jaamonline سايت خوبيه واقعا! تنها جايي كه نگشته بودم همين بود! بازم مرسي كارتون عالي بود!

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش ميكنم آريانا جان .خوشحال ميشم بتونم به دوستانم كمك كنم

عزيزان اگه بازم درخواست داشتين بگين:rolleyes:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
مرسي آقا! (در ضمن من خانم هستم آقا نيستم!:blush: )

هر چي بخوايم؟ خب...اگه بتونيد آهنگ "باور كن دلا" محمد اصفهاني كه براي سريال معصوميت از دست رفته خونده رو پيدا كنيد معلوم ميشه كه ديگه واقعا همه چي رو مي تونيد پيدا كنيد! چون توهمه سايتها يي كه من گشتم لينك دانلودش broken بود...

شما خانمی ؟؟:eek:
veiledsmile.gif

خوب زودتر میگفتی
ciao_imbarazzato.gif

من تا حالا فکر می کردم مردی
buba.gif

خیلی خنگم نه:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

نکنه زیر نویس هم خانمه؟؟:eek:

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
شما خانمی ؟؟:eek:
veiledsmile.gif

خوب زودتر میگفتی
ciao_imbarazzato.gif

من تا حالا فکر می کردم مردی
buba.gif

خیلی خنگم نه:blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

نکنه زیر نویس هم خانمه؟؟:eek:
سلام جناب Mehdidj

LOL نه بابا ! خنگ ؟ اين حرفو نزنيد لطفا! خب البته طبيعيه كه آدم تو عالم اينترنت در شناخت هويت و جنسيت افراد اشتباه كنه. در مورد جناب زيرنويس من فكر مي كنم ايشون بايد آقا باشند...يك آقاي محترم و متشخص! حالا جدا چرا فكر مي كرديد من بايد مرد باشم؟ به خاطر شيوه حرف زدنمه كه عاري از ناز و اداي زنانه ست؟ جدا دوست دارم بدونم! قضيه جالبيه! :blush:

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام جناب Mehdidj

LOL نه بابا ! خنگ ؟ اين حرفو نزنيد لطفا! خب البته طبيعيه كه آدم تو عالم اينترنت در شناخت هويت و جنسيت افراد اشتباه كنه. در مورد جناب زيرنويس من فكر مي كنم ايشون بايد آقا باشند...يك آقاي محترم و متشخص! حالا جدا چرا فكر مي كرديد من بايد مرد باشم؟ به خاطر شيوه حرف زدنمه كه عاري از ناز و اداي زنانه ست؟ جدا دوست دارم بدونم! قضيه جالبيه! :blush:

نمی دونم چی شد فکر کردم شما آقایی تشخیص اشتباه از من بود... شاید اسم کاربری ت.. شاید هم چون اولین بار درخواست من رو توی بخش درخواست موزیک جواب دادی ... شاید هم به خاطر آواتورت
-
راستی توی اون پی امی هم که بهم دادی یه چیزهایی نوشته بودی که خوب هر کسی می خوند صد در صد می گفت شما مردی...

به هر حال من الان خیلی شرمندم!!:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

(خودمونیم ها خوب شد سوتی .. تیکه ای چیزی ننداختم وگرنه الان دیگه روم نمی شد پامو تو پی تی بذارم...)

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

(این آریانا اسم خودتون هست؟)

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نمی دونم چی شد فکر کردم شما آقایی تشخیص اشتباه از من بود... شاید اسم کاربری ت.. شاید هم چون اولین بار درخواست من رو توی بخش درخواست موزیک جواب دادی ... شاید هم به خاطر آواتورت
-
راستی توی اون پی امی هم که بهم دادی یه چیزهایی نوشته بودی که خوب هر کسی می خوند صد در صد می گفت شما مردی...

به هر حال من الان خیلی شرمندم!!:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

(خودمونیم ها خوب شد سوتی .. تیکه ای چیزی ننداختم وگرنه الان دیگه روم نمی شد پامو تو پی تی بذارم...)

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

(این آریانا اسم خودتون هست؟)

سلام.

كه اينطور! همونطور كه حدس ميزدم لحن نسبتا رسمي من موقع پي ام زدن و غيره سبب شده شما چنين تصوري داشته باشيد. چه جالب يعني فقط آقايون مي تونن به درخواستهاي بخش موزيك پاسخ بدن؟! من هر وقت ببينم كسي درخواستي داره كه من مي تونم در پيدا كردنش بهش كمك كنم خوشحال ميشم اين كار رو بكنم. اما در مورد آواتار... من راستش به مناظر طبيعي علاقه زيادي دارم براي همين آواتارم رو معمولا از بين اينجور تصاوير انتخاب مي كنم. در مورد اسم آريانا بايد بگم كه اين اسم كاملا دخترانه ست!

البته به نظر من كاملا عادي و طبيعي بوده كه شما فكر كنيد من مرد باشم و هيچ اشكالي هم نداره ..به عذرخواهي هم نيازي نيست و دشمنتون شرمنده باشه آقا مهدي!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
معمولا توی این جور محیط های مجازی دختر یا پسر بودن فرقی نمیکنه.
من هم تا حالا اطلاعی نداشتم Arianna جان خانم هستن... چون همچین سئوالی به ذهنم نیومده بود.

osameh_m

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان قراره اينجا ترانه و آلبوم درخواست بدين . چاق سلامتي چراااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟:hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
دوستان قراره اينجا ترانه و آلبوم درخواست بدين . چاق سلامتي چراااااااااااااااااااا؟؟؟ ؟؟؟
hmmsmiley02.gif
راست میگی...
196.gif

آلبوم Bridge Over Troubled Water از SIMON AND GARFUNKEL رو اگه داشتی لطفا بذار...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا