• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست آلفایوزر پوینت فارسی

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
من به یه مشکلی برخوردم.من از آلفا یوزر پوینت و جی دانلود در کنار هم استفاده می کردم.یه سری مشکلاتی برای هاستم به وجود اومد و بک آپ نصفه ای داشتم که برگردوندم و در نهایت مجبور شدم اکثر کامپوننت ها رو مجدد نصب کنم.اما الان وقتی از جی دانلود هیچ فایلی دانلود نمی شه و ارور زیر رو می ده:

Fatal error: Using $this when not in object context in /home/xxx/domains/xxx.com/public_html/libraries/joomla/plugin/plugin.php on line 105

سرچ کردم و به این تاپیک رسیدم(لینک). زبان سایت رو به انگلیسی تغییر دادم و درست شد.گویا چون زبان آلفا یوزر پوینت من انگلیسیه این مشکل وجود داره.سپاسگذار می شم اکه کسی نسخه ی فارسیش رو بهم بده.هرچقدر گشتم پیدا نکردم
جوملا2.5

Last edited:

skate

Registered User
لایک‌ها
143
یا باید سفارش بدهید برایتان فارسی کنند و یا اینکه خودتان فارسی کنید.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
مرسی از شما دوست خوبم ولی من قبلا فارسیش رو استفاده می کردم اما الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم.یه نسخه رو پیدا کردم و نصب کردم ولی بخش مدیریت فارسی نشد.فایل زبان اش رو هم جداگانه کپی کردم ولی باز فارسی نشد
الان مشکل من فارسی شدن یا نشدن اش نیست اصلا
مشکل من اینه که وقتی زبان سایت رو فارسی باشه وقتی می خوام دانلود کنم این ارور رو می ده ، وقتی زبان رو انگلیسی باشه درست می شه!

skate

Registered User
لایک‌ها
143
آهان
شما چطور فارسی کردید؟
فارسی سازی کامپوننت های جوملا بدین صورت هست که شما باید فایل زبان جداگانه در فایل های زبان پارسی اضافه کنید و سپس به کامپوننت بفهمانید که دو زبانه هست، پارسی و انگلیسی
البته اگر کامپوننت اصولی نوشته شود، نیازی به فهماندن نیست.
احتمالا شما فایل زبان انگلیسی را پارسی کردید.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
من هر دو کار رو انجام دادم.هم زبان انگلیسیش رو فارسی کردم و هم یه فارسی واس اش ساختم
الانم وقتی می خوام دوباره روش نصب کنم یه اروری می ده که یه سری از فایلها رو نمی تونه پاک کنه

skate

Registered User
لایک‌ها
143
برای دوباره نصب کردن ابتدا باید آن را کامل حذف کنید.
از دیتابیس، پلاگین های بخش مدیریت، کامپوننت های بخش مدیریت، پلاگین های بخش کاربری ، کامپوننت های بخش کاربری، زبان بخش مدیریت، زبان بخش کاربری، ماژول های بخش مدیریت و کاربر

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
حذف کردم همه رو . فارسی ایش رو نصب کردم ولی چند تا ارور داد و کامپوننت کلا دیگه بالا نمیومد . نسخه ی آخرش رو نصب کردم کامپوننت درست شد ولی این مشکل همچنان پابرجاست

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
برای استفاده ی دیگران : مشکل بنده به این صورت حل شد
داخل خط 149 و 150 فایل مربوطه که داخل ارور ذکر شده ، 4 گزینه ی false وجود داره که اونها رو به true تغییر دادم
ممنون از همگی

بالا