• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست آموزش اوركلاك

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام به همه ي حرفه اي جماعت پي تي . من گفتم براي اينكه يك مرجع كامل در باره ي اوركلاك بوجود بياريم . همه ي گزينه هايي كه در بايوس براي اينكار وجود داره آموزش و توضيح داده بشه تا دوستاني مثل من كه يه هوا خنگ مي زنن بفهمن داستان از چه قراره :D . خواهش اكيد مي كنم كه كامل توضيح داده بشه تا سوالي باقي نمونه . دست و پنجتون درد نكنه . تولد امام رضا هم مباركتون باشه . :rolleyes:

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
دوست عزيز گفتن يه همچين چيزي در حالت كلي كار آسوني نيست ، و مشخصات قطعات كاملا مطرحه . ( مادربرد ، چيپ ماردبرد ، بايوس ، cpu و....)
چون همونطور كه خودت مي دوني يك سري تنظيمات نابجا ممكنه خسارت جدي به سيستم وارد كنه .
در واقع بهتره كه در مورد اين قضيه بصورت موردي صحبت بشه . اون هم تازه بهتره كه ريسك نكنيم و با خوندن نمونه اي ديگه اي كه انجام شده ، پيش بريم .
در ضمن يه تاپيك در مورد overclock قبلا زده شده ، فكر كنم بهتره كه اين بحث هم در اونجا ادامه پيدا كنه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مي دونم جكي جان . من منظورم اصطلاحات مورد استفاده در اوركلاك هست . راجب ادامه اين بحث تو اون جا هم نظري ندارم . چون اونجا شروعش با اوركلاك بوده و خوب خيلي ها اصلا از قضيه سر در نميارن .
من خودم يه زماني با جامپرها تا يه جاهايي اوركلاك مي كردم اما بعدش اين قضيه ولتاژ و اينا تو بايوس اومد ديگه مرجعي نداشتم . و فقط با برنامه هاي ارائه شده ي مادربردها اينكارو مي كردم كه هيچ وقت به نتيجه ي قابل قبولي نرسيدم :( . به هر حال هرجور شما صلاح بدوني منم پايه ام حتي تو قسمت اصطلاحات سخت افزاري هم شايد بد نباشه .

بالا