• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست آموزش عمومی یا خصوصی طراحی قالب وردپرس در اصفهان

ramin_m

Registered User
لایک‌ها
35
یه آموزش خصوصی یا عمومی خیلی خوب برا یادگیری طراحی قالب برای وردپرس میخوام. یه آموزش پروژه ای که بعدش خودم دیگه بتونم سایت طراحی کنم. مباحث نصب وردپرس روی هاست و کار با خود وردپرس رو کامل بلدم. زمینه ی برنامه نویسی هم دارم.
اگر اموزش خصوصی دارین هزینه ی هر جلسه و تعداد جلسات مورد نیازم رو بفرمایید. اگر هم آموزش عمومی(آموزشگاه) دارین تعداد ساعات هر دوره و هزینه اش رو بفرمایید.
ضمنا همونطور که از عنوان تاپیکم پیداست من اصفهان هستم
ممنونم

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
اگه یه آموزش خوب هم پیدا کردین لطفا من رو هم در جریان بزارید :) هزینش رو هم متقبل میشم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
یه آموزش خصوصی یا عمومی خیلی خوب برا یادگیری طراحی قالب برای وردپرس میخوام. یه آموزش پروژه ای که بعدش خودم دیگه بتونم سایت طراحی کنم. مباحث نصب وردپرس روی هاست و کار با خود وردپرس رو کامل بلدم. زمینه ی برنامه نویسی هم دارم.
اگر اموزش خصوصی دارین هزینه ی هر جلسه و تعداد جلسات مورد نیازم رو بفرمایید. اگر هم آموزش عمومی(آموزشگاه) دارین تعداد ساعات هر دوره و هزینه اش رو بفرمایید.
ضمنا همونطور که از عنوان تاپیکم پیداست من اصفهان هستم
ممنونم

اگه یه آموزش خوب هم پیدا کردین لطفا من رو هم در جریان بزارید :) هزینش رو هم متقبل میشم

من اصفهان هستم و با توجه به تجربه ای که دارم می تونم بهتون آموزش بدم
تمایل داشتید پیغام خصوصی بزنید

m09135300031

Registered User
لایک‌ها
51
من اصفهان هستم و با توجه به تجربه ای که دارم می تونم بهتون آموزش بدم
تمایل داشتید پیغام خصوصی بزنید
سلام
بنده نیاز به آموزش وردپرس دارم
با این شماره تماس بگیرید

بالا