• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست آمپلي فاير براي سيستم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.Ali.M

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان خسته نباشيد
من دارم براي ماشينم يك سيستم نسبتا متوسط رو به بالا جمع ميكنم كه شامل
يك جفت 6975-V2
JBL 1000
Pioneer DEH-9450
خازن Soundstream 1.5F
مي خوام بدونم چه آمپلي فايري براش بگيرم ؟چند وات بايد باشه ؟
كسي آمپلي داره كه به درد من بخوره ؟
ممنون

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
داداش سیستم شما که سطح بالایی نداره حالا پیشنهادم براای شما به عنوان دوست اینکه که سمت 6975 نری چون اشغال این همه کواکسیل خوب مثل ادیو سیستم

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
یه مقدار بیشتر خرج کن یه jbl t696 بگیر هم کیفیت عالی و هم بیس فوق العاده البته این باندو بگیری باید قید سابو بزنی
اگه حتمی دنبال سابی یه infinity kappa بگیر حال کن
امپ یه powerbass بگیر واقعا کیفیتش عالی از ساند و کیکر خیلی سرتره

M.Ali.M

Registered User
لایک‌ها
4
داداش سیستم شما که سطح بالایی نداره حالا پیشنهادم براای شما به عنوان دوست اینکه که سمت 6975 نری چون اشغال این همه کواکسیل خوب مثل ادیو سیستم

سلام فرمايش شما متين ولي من اين قطعاتي كه گفتم رو گرفتم(6975 كه گرفتم از سري هاي اصلي هستش از آشنا خريدم.)

یه مقدار بیشتر خرج کن یه jbl t696 بگیر هم کیفیت عالی و هم بیس فوق العاده البته این باندو بگیری باید قید سابو بزنی
اگه حتمی دنبال سابی یه infinity kappa بگیر حال کن
امپ یه powerbass بگیر واقعا کیفیتش عالی از ساند و کیکر خیلی سرتره

سلام خسته نباشيد آمپ چند وات ؟
وات آمپ برام بيشتر از برندش مهمه .

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
اگه امپیلی میخری با پدر ومادر دار بخر راسی 6975 v2 که دیگه اصل غیر اصل نداره همشون اشغالن بنظر من همین جا بفروشش

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
اگه امپیلی میخری با پدر ومادر دار بخر راسی 6975 v2 که دیگه اصل غیر اصل نداره همشون اشغالن بنظر من همین جا بفروشش
باند پایونیر 6975 v2 چینیه داداش،بد نیست ولی خوب هم نیست
اگه سیستمت همیناست هر آمپی بگیری زیاد مهم نیست چون سیستمت در حد نرماله چیزیه که معمولیه
ولی آمپ حساسیتش مثل خرید یه ضبط هست چون هم ضبط باید خروجیش و کیفیتش خوب باشه هم آمپ واسه تولید صدای انبوه به باندهات باید کیفیتش خوب باشه
اگر نظر بنده رو میخوای سعی کن آمپ با کیفیت بالا بگیری شاید یه روزی خواستی باندات رو عوض کنی یا سابت رو عوض کنی
در ضمن آمپ جنس بنجل به مرور زمان باندهات رو خراب میکنه
سعی کن از برند سانداستریم یا پایونیر یا کنوود بگیری
اگه خواستی یکی بهت معرفی کنم مورد تایید خودمم هست همشهریت هم هست خیلی با انصافه باهاش مشورت کن حسابی راهنماییت میکنه
موفق باشی

M.Ali.M

Registered User
لایک‌ها
4
باند پایونیر 6975 v2 چینیه داداش،بد نیست ولی خوب هم نیست
اگه سیستمت همیناست هر آمپی بگیری زیاد مهم نیست چون سیستمت در حد نرماله چیزیه که معمولیه
ولی آمپ حساسیتش مثل خرید یه ضبط هست چون هم ضبط باید خروجیش و کیفیتش خوب باشه هم آمپ واسه تولید صدای انبوه به باندهات باید کیفیتش خوب باشه
اگر نظر بنده رو میخوای سعی کن آمپ با کیفیت بالا بگیری شاید یه روزی خواستی باندات رو عوض کنی یا سابت رو عوض کنی
در ضمن آمپ جنس بنجل به مرور زمان باندهات رو خراب میکنه
سعی کن از برند سانداستریم یا پایونیر یا کنوود بگیری
اگه خواستی یکی بهت معرفی کنم مورد تایید خودمم هست همشهریت هم هست خیلی با انصافه باهاش مشورت کن حسابی راهنماییت میکنه
موفق باشی

سلام من خودم دنبال كنوود هستم ولي مي خوام يه كوچولو آينده نگري كنم و با وات بالا بگيرم ولي بالاترين واتي كه كنوود 4 كانال داره X41 هستش كه 1200 واته براي من همين كافيه يا بالاتر بايد بگيرم ؟
اين رو مي پرسم چون وات 9450 پايونيير بالاست .

sarbolanndd

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من خودم دنبال كنوود هستم ولي مي خوام يه كوچولو آينده نگري كنم و با وات بالا بگيرم ولي بالاترين واتي كه كنوود 4 كانال داره X41 هستش كه 1200 واته براي من همين كافيه يا بالاتر بايد بگيرم ؟
اين رو مي پرسم چون وات 9450 پايونيير بالاست .
ببین باید بدونی روی چهار اهم چند وات میده روی 2 اهم چند وات و بریج چند وات
منم زیاد سر رشته ای ندارم برو با صحبت کن بگو از طرف مجید(sarbolanndd) هستم حتما کمکت میکنه

M.Ali.M

Registered User
لایک‌ها
4
ببین باید بدونی روی چهار اهم چند وات میده روی 2 اهم چند وات و بریج چند وات
منم زیاد سر رشته ای ندارم برو با صحبت کن بگو از طرف مجید(sarbolanndd) هستم حتما کمکت میکنه

لطف كرديد براشون PM زدم.

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
یه امپ که رو 4اهم100یا120بده بگیر کارتو راه میندازه هم اون باندا هم یه ساب 300وات ار ام اسو کامل درایو میکنه
مال داش werty12چیز خوبیه چینی هم نیست کیفیتشم خوبه یکی در اون حد کارتو کامل راه میندازه
اگرم پریمیر گیرت اومد بگیر چون توان بالایی میده

reza.javdane

Registered User
لایک‌ها
10
یه امپ که رو 4اهم100یا120بده بگیر کارتو راه میندازه هم اون باندا هم یه ساب 300وات ار ام اسو کامل درایو میکنه
مال داش werty12چیز خوبیه چینی هم نیست کیفیتشم خوبه یکی در اون حد کارتو کامل راه میندازه
اگرم پریمیر گیرت اومد بگیر چون توان بالایی میده

حرف دوستمون صحیح.ولی مکسیدر هم چینی هستش. شما چون تیوتر های 6975 حساس هستش کلا فکر امپ چینی نکن چون با یه ولوم بالا میسوزن.ساب باکستم سبکه امپ خیلی قوی نمیخواد.سعی کن از کنوود و پایونیر یا اینفینیتی استفاده کنی. اگه یه 7541 بتونی گیر بیاری کاملا کارت راه میوفته قیمتش هم مناسبه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
حرف دوستمون صحیح.ولی مکسیدر هم چینی هستش. شما چون تیوتر های 6975 حساس هستش کلا فکر امپ چینی نکن چون با یه ولوم بالا میسوزن.ساب باکستم سبکه امپ خیلی قوی نمیخواد.سعی کن از کنوود و پایونیر یا اینفینیتی استفاده کنی. اگه یه 7541 بتونی گیر بیاری کاملا کارت راه میوفته قیمتش هم مناسبه

سلام داداش - ببخشید نمیخوام طرفداری از جنسم کنم یا بگم ماست من شیرینه ولی با این حرفت موافق نیستم - به همین مکسیدر بنده یه جفت کامپوننت rbc_6 وصل بوده و هیچ مشکلی نه تیوتر نه کراس اور بوجود آمده - بنظر من بهتره آمپ های چینی رو همه رو به یه چشم نگاه نکنیم - این آمپ های مکسیدر هم روش زده کره ولی چین تولید میشه - الان آیفون 5 هم چین تولید میشه ولی جنس های چینی درجه بندی داره و قرار نیست ترنادو با پریمیر یا مکسیدر مقایسه بشه - یکی از دوستان نمایندگی مکسیدر داره قسم میخوره میگه من جنس های مکسیدر رو از بقیه مارک های متفرقه و حتی بعضی از مدل های کنوود و جی وی سی هم بیشتر قبول دارم - البته یه خورده بی انصافی کرده ولی راست میگفت - من که از آمپم راضی بودم ولی فعلا نمیتونم سیستم بازی کنم واسه همین گذاشتم واسه فروش - این صحبت ها هیچ ربطی به فروش آمپ خودم نداشت و فقط خواستم اطلاع رسانی کنم

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
سلام داداش - ببخشید نمیخوام طرفداری از جنسم کنم یا بگم ماست من شیرینه ولی با این حرفت موافق نیستم - به همین مکسیدر بنده یه جفت کامپوننت rbc_6 وصل بوده و هیچ مشکلی نه تیوتر نه کراس اور بوجود آمده - بنظر من بهتره آمپ های چینی رو همه رو به یه چشم نگاه نکنیم - این آمپ های مکسیدر هم روش زده کره ولی چین تولید میشه - الان آیفون 5 هم چین تولید میشه ولی جنس های چینی درجه بندی داره و قرار نیست ترنادو با پریمیر یا مکسیدر مقایسه بشه - یکی از دوستان نمایندگی مکسیدر داره قسم میخوره میگه من جنس های مکسیدر رو از بقیه مارک های متفرقه و حتی بعضی از مدل های کنوود و جی وی سی هم بیشتر قبول دارم - البته یه خورده بی انصافی کرده ولی راست میگفت - من که از آمپم راضی بودم ولی فعلا نمیتونم سیستم بازی کنم واسه همین گذاشتم واسه فروش - این صحبت ها هیچ ربطی به فروش آمپ خودم نداشت و فقط خواستم اطلاع رسانی کنم

باحرف داداش عزیزم موافقم چون من چندمدل چینی داشتم و به جرات میگم بعضی هاشون از کره ای ها باکیفیت تر بودن

reza.javdane

Registered User
لایک‌ها
10

دادا حرفت درسته.همین کنوود هم چینه منتها درجه کیفیت فرق میکنه.ولی خب برق رو تو لاین ها میندازن.
والا خودمم اون اولا میخواستم امپ بگیرم نمایندگی مکسیدر میگفت نه نمیسوزونه تیوتر رو,نمایندگی پایونییرمیگفت میسوزونه!
ولی خب چیزی ک ثابت شدس اینه که Mbacostic و maxeeder تا الان مشکلی بوجود نیاوردن.من بیشتر بخاطر 6975 گفتم ک v2 هم هست و 100% چینی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا