• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ارسال تعهدنامه nic.ir

درويش

Registered User
لایک‌ها
203
عرض شود که:
انگار این قبلا برای یه سری پیش اومده ولی‌ هیچ جا معلوم نشده بود آخرش تکلیف چیه؟
من ۵،۶ تا دامنه دارم با nic.ir و دیروز یه دامنه جدید دیگه ثبت کردم ولی یه ایمیل گرفتم که می‌‌گه‌:

"سلام،
کاربر محترم؛
جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنه‌ی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کرده‌اید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه ESME DAMANE نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
از این پس کلیه دامنه‌هایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید می‌شوند
واحد ثبت‌دامنه
فاکس: ‎(۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پست‌‌الکترونیک: [email protected]
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید."

اینم یه کپی از فرمی که گفتن باید پر کنم:

sozqvqbnex81ts1rsewq.jpg

گوگل و ارشیو سرچ کردم واسه اسم این دامنه مثل اینکه اول برای "دانشگاه کردستان" بوده بعدش برای "انجمن صنفی کارفرمایی انفورماتیک کردستان" حالا هم که آزاد شده.
به نظر اساتید ممکنه به مشکلی‌ بر بخورم بعدا؟ نمی خوام وقت بذارم رو دامنه فردا یقه‌ام کنن ازم بگیرن.

یه سوال دیگه هم دارم اینکه گیریم اومدیم و من این دامنه رو تعهد دادم و خریدم
فردا اگه بفروشم به یکی‌ دیگه اون بابا هم باید تعهد بده قبل اینکه دامنه منتقل بشه به پنلش؟
چون ۳،۴ سال پیش از همین پی‌ تی‌ یه دامنه خریدم که اگه این دامنه امروز تعهد بخواد اون دامنه ۱۰۰% مطمئنم که لازم داره ولی موقع انتقال من تعهد ندادم.

پیشاپیش از لطفتون ممنونم.

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
فقط كپي كارت ملي رو اسكن كن از پشت و رو به همون ادرسي كه گفته ايميل كن
از اين فرم هم كپي بگير پر كن اسكن كن و اپلود كن به ادرس فوق
فقط ميخوان براي خودشون مشكلي پيش نياد
بنده هم قبلا يك دامين خبري ميخواستم ثبت كنم همين كه مدارك رو ارسال كردم ثبت شد

بالا