• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ارسال کننده پست برای یه سایت تفریحی

jamaldd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام. خسته نباشید.
بنده یک سایت تفریحی دارم ( سیستم وردپرس ) که میخواهم برای آن ارسال کننده استخدام کنم. سایت من قدیمی هست ولی چون بدلیل کپی پیست بودن پستها بازدید خیلی عالی ندارم. به همین دلیل با ارسال یه ماه پست اختصاصی مطمئن هستم بازدید خوبی خواهد گرفت.
فقط بگم که میخواهم پستها کاملا اختصاصی باشند که از نظر گوگل کپی و شبیه به پست سایتهای دیگه نباشه(که دوستانی که توی اینکار هستن خودشون اینارو میدونن). کپی و پیست هم نکنند(البته ویرایش مشکلی نیست). یعنی ارسال کننده حرفه ای میخوام کار رو بسپرم دستش خودش همه چیز رو اوکی کنه.
در ضمن من داخل سایت پلاگین ارسال خودکار پست هم دارم و میتونیم طوری کار کنیم که شما فقط بیاید و این پستهایی که پلاگین ارسال میکنه رو ویرایش کنید. یعنی پلاگین هم عکس و هم مطلب رو ارسال میکنه . فقط احتیاج به بازنویسی خوب داره که گوگل متوجه کپی بودن آن نشود.
همینطور در کنار ویرایش پستهای پلاگین پستهای مهم و داغ هم بطور دستی (اگر پلاگین ارسال نکرد) رو ارسال کنندو بازدید خوب بیاره.

در روز 10 الی 15 پست در بخشهای مختلف سایت هم ارسال بشه کافیه.
فعلا 1 نفر رو نیاز دارم تا در آینده ببینم اگر جواب بده چندین نفر دیگه هم استخدام میکنم.
میتونید داخل همین تاپیک سوالاتتون رو بپرسید و اگر میخواهید داخل تلگرام صحبت کنیم به بنده پیغام شخصی در همین سایت ارسال کنید تا آیدی های همدیگه رو رد و بدل کنیم.
لطفا دوستانی که توی اینکار هستند برای بنده پیغام ارسال کنند تا صحبت کنیم.(در مورد قیمت و باقی مسائل)
با تشکر فراوان از دوستان و مخصوصا ادمین سایت.

Last edited:

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام، وقت بخير

پست اختصاصي منظورتون ترجمه هست يا بازنويسي؟

تعرفه كار براي هر كدوم كه مدنظر هست رو لطفا اعلام كنيد.

jamaldd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام، وقت بخير

پست اختصاصي منظورتون ترجمه هست يا بازنويسي؟

تعرفه كار براي هر كدوم كه مدنظر هست رو لطفا اعلام كنيد.

منظور بنده پستی هست که داخل گوگل به عنوان کپی شناخته نشه و با یک جستجو در مورد اون پست جزو اولین پست ها باشه.

در واقع میشه گفت هم پست ترجمه میخوام و هم پست بازنویسی شده .
تعرفه جفتش رو لطفا اعلام کنید.

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منظور بنده پستی هست که داخل گوگل به عنوان کپی شناخته نشه و با یک جستجو در مورد اون پست جزو اولین پست ها باشه.

در واقع میشه گفت هم پست ترجمه میخوام و هم پست بازنویسی شده .
تعرفه جفتش رو لطفا اعلام کنید.
ترجمه: 10
بازنويسي: 8

jamaldd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
تعرفه كار رو ازم خواستين كه من براي ترجمه هر كلمه 10 تومن و براي بازنويسي هر كلمه 8 تومن پيشنهاد دادم.

با توجه به اينكه يه پستي ممكنه 300 كلمه و يه پستي بالاي 1000 كلمه باشه نميشه يك تعرفه يكسان و مشخصي براي همه مطالب پيشنهاد داد. بنابراين به نظرم به صورت كلمه اي قيمت ها دقيق تر هست.

من حداقل براي ابتداي كار تسويه رو روزانه ازتون مي خوام بعد از حصول اطمينان و اعتماد در صورت تمايل هر دو يا سه روز تسويه رو انجام بدين.

jamaldd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این قیمتی که میفرمایید رو بنده نمیتونم ساپورت کنم. من میتونم بطور ماهیانه و یا روزانه باهاتون کار کنم.
شما میتونید پستی رو انتخاب کنید که چه 10 کلمه و یا چه 800 کلمه داخلش داشته باشه ولی مفید باشه و پر بازدید . هم پست عکس و هم پست کلیپ و مطالب خواندنی و ... (مطالب سایت تفریحی).
بنده بابت هر پست یک قیمت ثابت به شما خواهم داد.
اگر مایل هستید در پیغام خصوصی در مورد قیمت صحبت کنیم.
ممنون

امير امير امير

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
البته من وارد حوزه كليپ و عكس نميشم. فقط در مورد مطلب باهاتون صحبت مي كنم. قيمت ثابت شما مي تونه خيلي پايين باشه، ولي در هر حال مشتاقم كه بدونم منظورتون دقيق چند هست براي هر پست ترجمه اي يا بازنويسي؟

jamaldd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کس دیگری نیست که بخواد با ما کار کنه؟

بالا