• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست از دوستان گرافیست.

saeed_violinist

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان سلام.

راستش ما در سایت سخت افزار به 3 لوگو جهت امتیاز دهی به محصولات بررسی شده نیاز داریم برای همین مزاحمتون شدم.

حتما اطلاع دارید که به این نوع لوگو ها به اصطلاح AWARD میگن که به رسم سایت های سخت افزاری (و البته احتمالا در سایت های دیگر) در پایان نقد و بررسی یک محصول به اون امتیازی داده میشه و رتبه اون محصول را با یک تصویر AWARD مشخص می کنند.

چند نمونه از این AWARD ها :

خوب، ما تصمیم گرفتیم که برای AWARD از 3 لوگو مدال مانند با طرح مشابه ولی با رنگ های مختلف طلا، نقره و برنز استفاده کنیم. همه این طرح ها از نظر اندازه و کلمات استفاده شده مشابه هستند و اختلاف اونها در رنگ + نام رتبه هست.

من با اندک آشنایی که با فوتوشاپ دارم سعی کردم یک نمونه که به طرح نهایی نزدیک باشه رو طراحی کنم. اما متاسفانه در طراحی مدال (برجستگی ها و تورفتگی ها)، طراحی نوشته های ثابت (که باید مثل یک مدال واقعی به صورت حکاکی شده و برجسته باشه) و از همه مهمتر در بوجود آوردن رنگ طلایی و سایه روشن های لازم شدیدا مشکل دارم.

از دوستان گرافیست خواهش میکنم که در طراحی این AWARD به ما کمک کنند. اصل موضوع هم خود مدال + کلمات ثابت حک شده روی اون هست.

فایل اتچ شده رو لطفا یک نگاه بندازید!

منتظر پیشنهادتون هستم.
ممنون.

فایل های ضمیمه

• award.jpg
    award.jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 30

slu

Registered User
لایک‌ها
1
من الان از فوتوشاپی استفاده نمیکنم که نوشتن فارسی رو توش ساپورت کنه بنابراین فقط انگلیسیشو نوشتم.اما راهش اینه که وقتی نوشتت رو روی مدال نوشتی.بعد از اینکه خوب جاسازیش کردی.لایه ی مربوط به نوشته ای که تایپ کردی رو rasterize کنی.(از حالت لایه ی مربوط به تایپ درش بیاری)
بعدا روی همون لایه ی نوشتتو دو تا کلیک پشت سر بکن.میره تو قسمت افکتهای مربوط به لایه.
بعدا از اونجا افکتbevel and Emboss رو انتخاب کن.در این قسمت استایل رو روی pillow Emboss بذار.اونوقت نوشتت انگار روی مدال حکاکی شده.

این در مورد نوشته.

در مورد خود مدال...کاری که کردی اینه که یه رنگ ثابت رو انتخاب کردی.برای همین مدال غیر واقعی بنظر میاد.چیزی که مدالت احتیاج داره.اینه که وقتی یه دایره ی زرد رنگ کشیدی.(مثل همینی که الان کشیدی.بازم با دو کلیک روی لایش-بری تو قسمت افکت ها.بعد از اونجا بری تو قسمت texture بعد از اونجا یه سری بافتای مختلف هستن.امتحان کن ببین کدومشون جلوه رو طبیعی تر میکنه.اینی که من الان استفاده کردم یکی از اوناست)

نکته ی سوم اینکه وقتی طلاشو درست کردی. اگر خواستی همونو به نقره و برنز تبدیل کنی.
تنها کاری که میکنی اینه که روی لایه ای که دایره ی زردو کشیدی دوبار کلیک میکنی.باز میره تو قسمت افکتا.فقط از این جا قسمت gradient overlay رو انتخاب کن.بعدم رنگی که میخوای مدالت به اون رنگی در بیاد انتخاب کن.

*آها.اینو یادم رفت بگم که - اون سایه ایم میبینی که روی مدال افتاده.از همون قسمت افکتا - گزینه ی gradient overlay هست.

آخرین نکته اینکه اگه میخوای کارت تمیز در بیاد یه دو دقیقه بیشتر روش کار کن.

u...pps
choice ام رو اشتباه نوشتم.
عجب بی سوادی...!

فایل های ضمیمه

• gold.jpg
    gold.jpg
    160.7 KB · نمایش ها: 25
  • noghre.jpg
    noghre.jpg
    80.6 KB · نمایش ها: 24

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
سلام اقا سعيد طراحي اقا عمراني مگه خوب نبود !

بالا